Véletlen

Bakancslistához adom
Przypadek
lengyel filmdráma, 113 perc, 1982

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

A történelmi idők gyermeke, Witek Dlugosz, aki 1956-ban Poznanban látta meg a napvilágot, 24 éves korában úgy dönt, kis időre fölhagy a tanulással és a fővárosba utazik. Rohan a pályaudvarra, mire a peronra ér a vonat már mozgásba lendült... Vajon eléri-e Witek a vonatot? Hogyan alakulhatna élete ha igen, s hogyan, ha nem ? A világhírű lengyel filmrendező Krzysztof Kieslowski egyik korai filmjében három különféle életlehetőségről beszél, melyet a véletlen hoz létre...
Forgalmazó: Örökmozgó

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Redfield 2008 máj. 05. - 07:50:59 Előzmény feketevipera
Szerintem nem lett olyan jó, mint több másik Kieslowski mû, de rossznak se mondanám. Valóban elég vontatott, és engem már kifejezetten irritál ez az öltönyös hivataloskodás, és a kommunizmus témája, amik itt is jelen vannak, kb.: mint sok más filmjében a rendezõnek. Összegezve: ötletes, kellõen drámai film, de engem nem kötött le.

7/10
feketevipera 2008 jan. 14. - 21:37:14
Órán láttam ezt a filmet, és mindenkinek csak ajánlani tudom. Habár az eleje kicsit vontatottan indul, érdemes végignézni. Az utolsó változat kezdõdik a fõhõs számára a legjobban és a legkényelmesebben, de aztán jön a slusszpoén. Aki szereti a tartalmas filmeket, ne hagyja ki.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu