Véres póker

Bakancslistához adom
Cornered!
amerikai horror-vígjáték, 86 perc, 2008

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Sorozatgyilkos tartja rettegésben a kisboltok tulajdonosait. A zárt láncú televízió kamerája előtt megkínozza és megöli áldozatait, majd a felvételeket, mint személyes trófeákat magával viszi. Steve italboltjában a fő beszédtéma, hogy a rendőrség ötszázezer dollárra emelte a nyomravezetői díjat. Amikor a szállító Morty megosztja aggodalmait a mostanában történt gyilkosságokkal kapcsolatban, Steve és barátai a gyilkosról és a jutalomról fantáziálnak. Később bezárják az üzletet és pókerezni kezdenek. Ahogy az éj leszáll, az ivászattal egybekötött szórakozás iszonyatos gyilkolásba torkollik.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Behind 2014 szept. 28. - 16:10:02
Póker kedvelõk csoportja (Texas Holdem)
https://www.facebook.com/groups/438244479649040/
Aki szereti a pókert játszik vagy nézi a televízióban esetleg most ismerkedik vele csatlakozzon a fentebb látható csoportba! Hírek, videók, fotók és természetesen segítség nyújtás vár rátok, ha felmerül bennetek valami kérdés a pókerrel kapcsolatban.
3/10
Újvállalkozó 2014 szept. 26. - 22:02:01 3/10 Előzmény SandroVM
3/10

Átpörgetve egyszer nézhetõ. :) Szerencsére nem túl hosszú, de pörgetve még rövidebb. Fontos az elsõ 15 perc, megnézni a gyilkosságokat majd az utolsó 5 perc. :)
5/10
SandroVM 2012 máj. 02. - 02:51:23 5/10
A póker mindössze annyi benne, hogy leülnek játszani és ott vannak a zsetonok és a kártyák. Szóval aki a pókeres filmek keresése közben bukkant erre, az még véletlenül se fektessen nagy energiát abba, hogy felvegye a megnézett filmek listájára. Mindenesetre átlagos filmek, rengeteg hibájával és közhelyével, amit a szürke filmekben már megszoktunk. Van egy jó alaptörténet szerintem, ami teljesen a nulla szintjén van kihasználva. Ráadásul mire rájövünk, hogy mi is folyik itt, addigra a homályba vész az, hogy mi is történt korábban, vagyis a történet fifikája úgy van megjelenítve, hogy még csak nem is figyelünk rá, ami azt jelenti, hogy pocsékul van az egész elõadva. Legalábbis én így éltem meg. Egy kicsikét lehet félni is, éjszaka a sötétben, egyedül a házban, de egyébként tényleg felejthetõ és szükségtelen alkotás.
6/10
King Diamond 2011 febr. 20. - 13:22:32 6/10
Nem egy hû de nagy durranás, egyszer meg lehet nézni. A szokásos tinihorror klisékbõl megtalálható benne a legtöbb, de felejthetõ. A szereplõk elmentek, érdekes volt Steve Guttenberget horrorfilmben látni a Rendõrakadémia után, mellette a cicababa elég jó volt még, a többiekre nem érdemes szót fecsérelni. Feliratosan láttam, de, mint látom, már készült hozzá szinkron is, amivel szinte biztos vagyok, hogy nem fogom még egyszer megnézni. A gyilkolások lehettek volna ötletesebbek is, ez sem a jó pontok táborát gyarapítja. Látom, hogy itt is, és az IMDb-n is horror-vígjátéknak van írva, pedig ez inkább horror lenne, nem tudom, miért horror-vígjátéknak szánták. A magyar címe elmegy, bár póker az nem sok volt a filmben. Nem túl hosszú, ami nem is baj, a végén pedig lehet kicsit mosolyogni, valamint reménykedni, hogy ne legyen folytatás.
6/10
Tibet 2010 júl. 28. - 14:36:56
Látta valaki?

Az imdb szerint nem nagy durranás... de hátha...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu