Vérszomjas szörnyecskék 2.

Bakancslistához adom
Ghoulies II
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horror-vígjáték, 89 perc, 1987

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

A szörnyecskék közül egy valahogy belekerül egy toxikus hulladékot tartalmazó hordóba, s a méregnek köszönhetően gonosszá és vérszomjassá válik, ráadásul szaporodni kezd. Az apró kis gonoszságok kiszabadulnak a hordóból, s mikor az emberek megpróbálják megállítani őket, elszabadul a pokol. Amikor egy fiatalokkal teli szórakoztatóközpont válik a vérszomjas bestiák célpontjává, úgy tűnik, hogy senki sem tudja már megfékezni őket.

Stáblista:

Szereplők

Sir Nigel Penneyweight
P. Hardin
Ned nagybácsi

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
nikato 2014 máj. 25. - 22:05:27 5/10
Az elsõ rész jó volt, ez már kevésbé!! Itt már fõleg a szörnyecskék a fõszereplõk és olyan butaságokat csinálnak. XDD Áááh. Nem tudom kicsit idegesítõ volt számomra. :D
Ford Mustang 2011 jún. 30. - 16:33:33 Előzmény bourne
Hát ja. :D Ez kb olyan mint az elsõ rész. Tiszta paródia az egész. :D
bourne 2009 jún. 13. - 23:50:28
Anyám ... alig tanultam meg a bilizést, amikor ezt a filmet láttam ... már akkor is egy nagy rakás trágya volt , hát még most ... mazochistáknak kötelezõ darab ... és mindenki koncentráljon a vígjáték kategóriára, akkor túl lehet élni :))))
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu