Vérvörös rúzsnyomok

Bakancslistához adom
Traces of Red
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai thriller, 110 perc, 1992

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Jack Dobson felügyelő igazi nőcsábász hírében áll. Szenvedélye azonban kezd életveszélyessé válni számára. Morgan-t - egyik korábbi szeretőjét - holtan találják. A csinos pincérlányt valaki megfojtotta. Egy prostituáltat - aki ugyanabban a szállodában szállt meg, mint Jack - szabályosan lemészároltak. A gyilkosságok után titokzatos fenyegető levelek érkeznek - aláírás helyett vörös rúzsfolt ékeskedik a papíron. Gyanúsított rengeteg akad. Talán Ellen volt az, a "víg özvegy", akit Jack legutóbb ejtett? Vagy saját társa, Steve, aki pokolian féltékeny rá és azt gyanítja, hogy Jack titokban találkozgatott feleségével? Vagy Steve felesége, akivel Jacknek valóban volt egy kis afférja? A rejtély nyitott, csak egy a biztos: a következő áldozat Jack lesz.

Stáblista:

Szereplők

Jack Dobson
Ellen Schofield
Steve Frayn
Michael Dobson
Beth Frayn
Morgan Cassidy
J.C. Hooks
Susan Dobson

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
gimbiikeeh 2013 okt. 23. - 20:24:50 6/10
Krimi-thriller a 90-es évekbõl. Nem egy eget rengetõ alkotás, de egyszer-kétszer meglehet nézni. A végét talán kicsit túlbonyolították, de egyébként nem rossz.

6/10
Ford Mustang 2011 júl. 19. - 16:30:57 Előzmény 1aniko
Tény, hogy van jobb filmje Belushinak, de ez sem rossz.
5/10
1aniko 2011 márc. 06. - 17:46:09 5/10
Hû,ennek aztán jól túlkombinálták a végét! :) Azért láttam én már ennél sokkal rosszabbat is.
feketevipera 2011 febr. 04. - 21:05:21
Hömm... Ez valami B kategóriás izé, sablonos, unalmas sztori, a jellemek is kidolgozatlanok. Tkp. a szokásos nyomozási történetet követhetjük figyelemmel, mindenki gyanús, amíg meg nem hal (tisztelet a kivételnek, mert páran életben maradnak a fõ gyanúsítottak közül), az erõltetett cselekményvezetés végén pedig jön pár "csavar", és kiderül, hogy ki is a gyilkos, aki persze tökéletesen tudta palástolni pszichopata énjét, egészen az utolsó pillanatokig. Szóval gyenge közepes, többet nem érdemel.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu