Vérvörös szerelem

Bakancslistához adom
Rosario Tijeras
16 éven aluliak számára nem ajánlott kolumbiai drámasorozat, 2010

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
wywe 2013 márc. 21. - 21:16:43 Előzmény suxel
Elárulom, nekem van egy bizonyos szolgáltató által biztosított "felvevõm" épp ezért dühítõ, hogy be van állítva sorozatfelvételre, de követhetetlen számára a mindennap más idõpontban kezdõdõ film.
Ezért most az utolsó részeket kézi vezérléssel állítottam be, azonban, ha egyszerre szerettem volna pl megnézni az utolsó epizódokat, nagy örömömre lehetett volna hogy negyedbe-félbe vágott részeket nézhettem volna.
2012 szeptemberében e-mailon megkerestem a FEM3-at, egy ugyanilyen problémával, és megköszönték azzal, hogy a levelemet továbbították /ezek után kérdés, hogy hova/, de úgy tûnik azóta sem ért célba, mert érdemi válasz még nem érkezett...
10/10
suxel 2013 márc. 17. - 16:52:00 10/10
Már 55 rész óta azzal telnek az estéim, hogy 0:00-kor kapcsolom be a televíziót és az 1:30-ig terjedõ idõ intervallumban várok, hogy kezdõdjék a sorozat. Nagyon rossz, hogy nincs sehová feltöltve online, én már ráfüggtem eléggé, és már a maradék 5 részt nem szeretném kihagyni, jelenleg ez az a sorozat, amit a leginkább favorizálok. Amúgy azon húztam fel magam, hogy képesek az ismétlés sorozat Providencet elõtte vetíteni. Nincs nekem azzal bajom, de könyörgöm ez az új, és nem az. Na nem baj, már kibírom. Nem egyszer eszközöltem már be, hogy kinéztem innen a portról a kezdései dátumot, és aludtam egyet elõtte, erre meg késõbb felkeltem, de volt, hogy már a kiírt idõpont elõtt elkezdték, így inkább fennmaradok kezdésig. Ha ez így megy tovább más sorozatoknál, filmeknél is, be kell majd szereznem egy felvevõt lassan. :S :S
offtopic
wywe 2013 márc. 17. - 16:27:03
Látom a FEM3 nem tagadja meg önmagát, ezt a sorozatot is elkezdte össze-vissza idõpontokban adni, akárcsak anno Az Eliza nyomában, újabban Titkok hálójában címût, vajh miért?
Érthetetlen, hiszen rövidesen vége.
Nem ingyen nézem, fizetek ezért a megbízhatatlanságért!