Veszett vad

Bakancslistához adom
The Hunted
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, 94 perc, 2003

Értékelés:

156 szavazatból
Szerinted?

Oregon állam erdeiben brutálisan megölnek négy állig felfegyverzett embert. A gyilkos tökéletesen dolgozik, nem hagy nyomot, nem látja senki sem. Végül Aaron Hallam (Benicio Del Toro) őrmesterhez jutnak el, akit azonban az FBI képtelen megállítani. Abby Durrell ügynök (Connie Nielsen) a tébolyult katona egykori kiképzőjéhez, L.T. Bonhamhez (Tommy Lee Jones) fordul segítségért. L.T. sejti, hogy Aaron nem hagyja magát élve elkapni. A két férfi, mester és tanítványa hamarosan magára marad az erdőben. Véres hajsza kezdődik, ahol egy idő után már nem tudni, hogy ki az üldöző és ki a vad.
Bemutató dátuma: 2003. június 12. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Szereplők

Aaron Hallam
L.T. Bonham
Abby Durrell
Irene Kravitz
Dale Hewitt
Ted Chenoweth
Van Zandt

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
offtopic
sexykex júl. 10. 19:26:20 6/10
Lefekvés előtt puszikáld meg anyucit. Nyugtasd meg, hogy nem miatta lettél ilyen. Sajnos nekem mennem kell, nem szórakoztathatlak itt egész este. Tudod, a praclid mindig kéznél van. Csőváz és csákány.
6/10
offtopic
sexykex júl. 10. 19:18:27 6/10 Előzmény bazár
Oké kis bazár. Nem vagy a kedvesem, ezért nem mondhatom kedvesen, hogy legyen eszed. Inkább tégy meg egy nagyon nagy szívességet. És ha megtetted, akkor tedd meg máskor is, ha találkozunk. Most viszont szakadj le rólam nem barátom és nem kedvesem. Ígérem nem kedvellek többé, akárhányszor teszel meg nekem egy nagyon nagy szívességet.
6/10
offtopic
sexykex júl. 10. 19:02:01 6/10
Gyerekek! Adjátok már vissza ennek a sötét fekete emberkének a cumiját, mert kiordítja a lelkét. Aztán foghatjuk be az orrunkat is.
offtopic
bazár júl. 10. 18:44:32 Előzmény sexykex
A szókupac az pont a te tartalom nélküli semmid, amivel éber hajnalodon tucatolva csak magadban tetszelegsz.
El kell hogy kedvetlenítselek, a magad érdekében máshol kell próbálkoznod, mert én biztos nem vagyok a kedvesed. Azért ne légy nagyon szomorú, ha a továbbiakban rád sem billentve, visszadlak magadnak.
6/10
offtopic
sexykex júl. 10. 18:35:27 6/10
Na, tessék! Az előbb mondtam a Fencesnél, hogy kiborítod a bilit. Ugye-ugye! Most aztán tocsoghatsz a saját húgyodban. Nem vagyunk egy hullámhosszon. Tudod: velem ennyire magasan – veled ennyire mélyen! Én megpróbálom befejezni, mielőtt lehúznál.
6/10
offtopic
sexykex júl. 10. 17:40:36 6/10 Előzmény bazár
Az érdekedben mondtam kedvesem, ennyire kedvesen. A szókupac, nem csúszómászó, nem kukac és főleg nem semmi. Attól, hogy ezt nem sikerült ésszel fölérned, attól még megsimogathatom a buksidat. Nem szeretném, hogy valami helyrehozhatatlan történjen veled.
6/10
offtopic
sexykex júl. 10. 17:39:25 6/10
Végre értelmes dolgon jár az agyad. De hidd el, az a szexez is kevés.
offtopic
bazár júl. 10. 17:03:09 Előzmény sexykex
... értem, tehát szerinted is semmit hordtál itt össze Ms. sexykex.
6/10
offtopic
sexykex júl. 10. 16:35:29 6/10 Előzmény bazár
Szabad.
offtopic
bazár júl. 10. 16:11:42 Előzmény sexykex
... szókupac, ha szabad ilyen árnyaltan körülírnom a semmit, amit Ms. sexykex úrként összehordasz.
6/10
offtopic
sexykex júl. 10. 15:09:38 6/10 Előzmény bazár
Ja! Gondoltam szólok, mert ez a bonyolult nevű ezen szokott röhögcsélni. Szó, mi szó, elég sokan lánynak néznek. Nem tom’ miért.
Ki az, ki az? Tudod, aki az előbb előadóművésznek nevezett engem. Belém van zúgva. Követ mindenhova. Hol Oreo-nak öltözik, hol nem. Gondolom azért, mert az is fekete. Na, jó! Legyen sötétbarna. Állítólag olyan radikális, mint a KuKuKlán volt. Ő találta fel a Black Lives Matter-t.
Mi az, mi az? Olyan civil akármi. Itthon nagyon csípik őket. Az Üllői úttól egészen a Budaházy térig. Na, pá! Szóval nem árt ha néha a hátad mögé nézel. (Vagy előre. Az se hülyeség.)
offtopic
bazár júl. 10. 14:21:55 Előzmény sexykex
.. a magát álmatlanul szénné kommentelő Ms. sexy kexy egy úr? Ez aztán a bökversikés nemi identitásbazár!
6/10
offtopic
sexykex júl. 10. 13:40:09 6/10 Előzmény bazár
Egészségemre!

(Én úr vagyok! Te rossz bazár,
átjáróház, hol áru vár
csupán és turisták hada.
Én szép, szexi mint Granada
Alhambra felől és csodás:
keksz csajoknak kész látomás.
Kommentezek, mert tehetem:
vigyázz, nem vagy az esetem!)
offtopic
bazár júl. 10. 08:00:41 Előzmény sexykex
... közben veszett vadul kéttucatosra kommentoztad magad egy nyári hajnalon Ms. sexy kexy ...
6/10
offtopic
sexykex júl. 10. 04:40:16 6/10 Előzmény Midnight67
A legtöbb veszett vad, valójában ember. Be kell látnom, hogy a tulipánokkal kissé túllőttem a célon, de valószínűleg belőlem is a legrosszabbat hozta elő a film. Gyilkosságokon törtem a fejem. Sokat segített a dolgon, hogy amikor a kölcsönkért töltetlen vadászpuskával meglátogattam a szomszédokat, hajlandónak mutatkoztak kijavítani a kerítésüket. A vadásztársaság pedig kapott néhány kilövési engedélyt a röfikre. Azóta ismét inkább filmeket nézek és viszonylag ritkán ölök.
6/10
offtopic
sexykex júl. 10. 04:38:08 6/10 Előzmény -Vídia-
A kert és a ház az örökségem, nem ott élek, de próbálom rendben tartani és eladni. Nem a tulipánokról szól a történet, hanem a kondáról, amelyik odajár duhajkodni. Szinte hihetetlen, hogy mire képesek nedves talajon: akár el is temethetném őket azokban a gödrökben, amit kitúrnak pusztán szórakozásból. Bőven illik rájuk a Veszett vad kifejezés.
Ami az elszaporodást illeti, abban egyetértünk. Amelyik fajnak nincs természetes ellensége és nincs bevezetve ésszerű korlátozás sem – törvényes vadgazdálkodás, vagy születésszabályozás – az bizony elszaporodik. A kínai és indiai próbálkozások részsikereket ugyan hoztak, de a várható élettartam növekedése és egyéb, nem tervezett tényezők szembemennek a korlátozásokkal. Mivel nem teremtett, hanem a természetből kifejlődött, kiemelkedett lények vagyunk, mostanában a természet próbálja megvédeni magát tőlünk és korlátozásokat léptetett életbe az időjárás és a vírusok segítségével. Jobb lenne, ha nem feszegetnénk a húrt, mert a Föld ellen nincs esélyünk.
k11zoltan júl. 03. 22:47:39
Nekem ez olyan semmilyen.
Lehet anno nagyobbat szólt.

Egyébként 2 fegyverest ölnek meg, nem négyet. (Tartalomismertetőben.)
10/10
Picasso ✎ júl. 02. 00:56:06 10/10 Előzmény Midnight67
És a végén is! :-)
Jó film volt, tetszett. :P
Benicio del Toro és Tommy Lee Jones is beast! :)
8/10
offtopic
Midnight67 júl. 01. 12:37:45 8/10 Előzmény Picasso ✎
Igen, olyasmi, mint a Lőj a vadászra, azt hiszem, az is megvan nekem, de az Ice-T-félét jobban szeretem, hangulatosabb. Lehet, hogy előkotrom és meg is nézem a napokban, mert már régen láttam.:)
10/10
offtopic
Picasso ✎ júl. 01. 09:00:02 10/10 Előzmény Midnight67
Valamikor régen, 15 évesen circa. :-)
Nagyon "Lőj a vadászra" hajaz a történet, a trailer alapján. :P
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu