Vigyázat, (már megint) nyomozunk!

Bakancslistához adom
Xia ri fu xing
hongkongi akció-vígjáték, 105 perc, 1985

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

A Vigyázat, nyomozunk! című film botcsinálta detektívjei újra akcióban! A látványosabbnál látványosabb kaszkadőrjelenetekben bővelkedő folytatásban jól megérdemelt pihenésüket egy újabb fontos megbízatás szakítja félbe: meg kell védelmezniük egy hírhedt hongkongi gengsztert, akinek életére mindenre elszánt bérgyilkosok törnek. Ebből a vidám filmből megtudhatjuk azt is, hogy bár a teniszütő nem sül el, fegyvernek azonban így is kiválóan használható.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
breeder 2013 szept. 21. - 19:16:04 Előzmény zee944
Az a szaltós jelenet tényleg nagyon látványos! :)))
A történet viszont annyira bugyuta, hogy az már fáj! Néhol totál szétesik a film, és követhetetlenné válik.
Viszont a sok humoros rész abszolút megmenti a filmet, és ha másért nem, emiatt mindenképpen érdemes megnézni, akik szeretik az akció vígjátékokat. :)
10/10
briggs 2011 máj. 10. - 21:03:25 10/10
Nekem ,az eredeti szinkronnal van meg DVD-n. Pl: Sajog ,Nem Eggyátalán nem,hiszen mindenem zsibbad már."Ezt mondja Sammo ,miután ráesett az aztalra. A Teniszütös jelenet az nagyon ottvan. 100 pont.
5/10
zee944 2010 febr. 14. - 20:16:20 5/10
Tévében néztük még 15 évvel ezelõtt. Amikor Sammo a maga 100+ kilójával leszaltózott az asztalról, faterom kezébõl kiesett a kanál. Már elõtte is látta, de akkor jegyezte meg végleg a nevét :D
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu