Vigyázz, kész, Morc!

Bakancslistához adom
Here Comes the Grump
6 éven aluliak számára nem ajánlott angol-mexikói családi animációs film, 97 perc, 2018

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Lufi birodalom, rendőrsárkányok és bolondos varázslók színesítették be Terry nagymamájának hóbortos meséit. Vajon mi történne, ha kiderülne ez nem csak mese, és a bolondos varázslók a valóságban nem is annyira bolondosak?
Bemutató dátuma: 2018. május 31. Forgalmazó: ADS Service Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
idõjós1010 2018 okt. 28. - 10:52:30 5/10
Az első pár perc katasztrofális, de mivel utóbb kiderül, hogy mesekönyvből olvasott rövid kis altató akart lenni, így vettem egy nagy levegőt, és tovább néztem, bízván az értelmesebb folytatásban. Némiképp így is lett, végre elkezdett kibontakozni valamiféle történetféleség, de igencsak soványnak bizonyult az is. Lényegében gyors egymásutánban történtek dolgok, köztük jópofábbak, aranyosabbak, már-már viccesek is, de szerintem ez nem egy családi film. Ahhoz nagyon soványka a sztori, és nagyon random jellegűek az események. Kb egy öt-hat éves gyereket talán el tud szórakoztatni, miközben a szülő sem megy a falnak tőle (mint egyes meséktől) , de kizárólag otthon, a négy fal között, mert ezért mozijegyet fizetni vétek lehetett a nyáron, (amikor még a vásznon futkosott ez a darab).
4/10
téltündér 2018 jún. 16. - 19:10:05 4/10
Az alapötlet nem lenne rossz, de a kivitelezés...Sok animációs filmet láttunk az utóbbi években, de ez alulmúlta mindegyiket. Mintha egy rossz receptkönyvből próbálta volna valaki összekotyvasztani...Csak a gyerkőc miatt nem mentünk ki húsz perc után, de kb. a felénél már ő is haza akart menni (7 éves).