Villámmacskák

Bakancslistához adom
Thundercats
amerikai-japán animációs sorozat, 2011

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

A Villámmacskák a sorozat címével megegyező nevű csapat kalandjait mutatja be. A csapatot macskaszerű humanoid idegenek alkotják, akik a súlyos válságban lévő Thundera bolygójáról érkeztek, egy távoli galaxisból. A kardpárbajokban, tudományos érdekességekben és kíméletlen csatákban bővelkedő nagyívű történet, amely Lion-O herceg trónra kerülését meséli el, az egész családnak felejthetetlen szórakozást ígér. Miközben a jó és a gonosz erői a legendás Hatalom Köveiért küzdenek, Lion-O és bajnokai minden epizódban fontos dolgokat tudnak meg a hűségről, a becsületről és a halandóságról.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Joci86 2014 márc. 31. - 20:57:20 10/10
Nos, megnéztem én is, nem is egy részt, hanem a teljes évadot bevágtam amit csináltak róla. Én nem tudom, hogy milyen felbontásban nézték meg az elõttem kommentezõk, de szerintem semmi baj a grafikával sõt. A karakterek megjelenése is teljesen rendben van újnak is hat, de utal is a régi 80-as évekbeli sorozatra. Aki csak teheti, nézze meg eredeti nyelven, mert bár igaz hogy egész jó a magyar szinkron, amit én találtam az nem igazán az a felbontás ami vissza adja a minõsségét az alkotásnak (kissé homályosnak tûnik). A sztorik jók ennél sokkal gagyibb dolgok mennek a tv-ben mint ez a sorozat. Ezt mutatja az IMDB-s értékelés is! Nagy kár, hogy csak egy évadot csináltak belõle, de még így is lenne potenciál benne a folytatáshoz.
6/10
Fenrirson 2012 nov. 10. - 10:48:38 6/10
Ma végigkommentáltam a Cartoon network egész mai adását.Sajna a pontátlag elég alacsonynak bizonyul.
A Villámmacskák kommentálása talán a legnehezebb az összes közül.
Egy Törölt felhasználó említette is,lehet jót més rosszat is mondani.
Jó:Mondhatni,eredeti;a szinkron viszonylag jó,bár én Szabó Máté hangját nem Tygrának adtam volna.
Rossz:a grafikak kissé igénytelen,de ettõl még szerethetõ,kisebb hülyeségek vannak a rajzfilmben,sokszor adták egymás után ugyanazt a részt.
Litkei2012 2012 jún. 28. - 16:02:30
nekem nagyon tetszett igaz nem mindig látom de amikor látom akkor nagyon élvezem engem nem az elsök gyöztekmeg mert elsõként a vége felé láttam
Vrahno 2012 máj. 15. - 19:28:42
Én is, amikor csak alkalmam van rá.

Rengeteget ajnározzák a sorozatot, de sosem volt kedvem utánajárni. Hát, most, hogy nálunk is megy, már nem is kell fáradnom.
Rajzfilmcsászár 2012 máj. 15. - 17:14:18
Az elsõ két rész engem meggyõzött, úgyhogy követni fogom.