Film

Vincent és a tenger

/Vincent will Meer/
magyarul beszélő, német filmdráma, 96 perc, 2010 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

  Vincentnek meghalt az édesanyja. A fiú megígérte neki, hogy teljesíti az utolsó kívánságát, hogy még egyszer lássa a tengert. A probléma az, hogyan juttatja el a hamvait oda, Vincent ugyanis idegrendszeri betegségben, Tourette-szindrómában szenved. Az apja ezért bedugja egy klinikára. Az anorexiás Marie-nak köszönhetően Vincentnek és a rögeszmés személyiségzavarban szenvedő szobatársának, Alexnek sikerül meglógnia egy viharvert autóval, és Olaszországba, a tengerhez indulnak a mama hamvaival. Vincent apja a terapeuta Dr. Rose-zal ered a nyomukba. A kalandos utazás mindnyájuk életét megváltoztatja.

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  2014. augusztus 15. 17:13
  úgy 1-2 éve talán? egy szintén ezzel a betegséggel küzdő fiúról láttam egy filmet. Az apja minden orvosi diagnosztizálással ellenére sem tudta egész életében sem elhinni, sem elfogadni a fia betegségét. Végül iszonyú küzdelmek,előítéletek ellenére tanár lett belőle. Fantasztikus volt.

  2013. február 7. 23:33
  offfff

  Nem hiszem, el, h ford mustang ki lett tiltva, de minduntalan mégis ott a neve, az összes topicot ő indítottta...vááááááááááááá..még ezt is...nonszensz!


  Összes hozzászólás