Vissza a nyeregbe

Bakancslistához adom
After the Fall
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 100 perc, 2010

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Phillip Danville egy sikeres építész, aki lányával együtt imádja a lovakat. Az egyik díjugrató versenyen egy szerencsétlen esés következtében Jenna maradandónak tűnő gerincsérülést szenved. Vőlegénye nem képes feldolgozni a történteket, így a fiatal nő egyedül marad. Phillipp rehabilitációra küldi a lányát, aki hazatérte után megismerkedik lovának gondozójával, a visszavonult rodeós Duttonnal.

Stáblista:

Szereplők

Jenna Danville
Phillip Danville
Dr. Susan Miles
Will Dutton
Annie Tolgen

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
agnyieszka 2015 jún. 30. - 00:21:17
Ja ! Amióta lovagoltam, azóta már nem álmodom róla. Megkaptam !
agnyieszka 2015 jún. 30. - 00:18:49
Kiskamasz /10-12 év /koromtól megvesztem a lovakért és a lovaglásért .Állandóan álmodtan a lovaglasról , bár hátán még egyetlelen sem ültem.
Anyám féltett ,ezért negált minden kísérletemet.Megkerültem , sokáig nem tudott arról senki ,hogy találtam egy lovas iskolát , ahol felvállaltak , s nem kérdeztek semmit.
Alapként megtanították hogyan kell a patkóból kiszedni a fölösleges dolgokat, hogyan kell ledörzsölni ,csutakolni / szalmával / és ganéztam is a kakit vasvillával.

SIROKKÓ volt , akivel ilyen bensõséges kapcsolatba kerültem.
Szopmbatonként jártam - akkor még volt iskolai oktatás - hamisítottam az ellenõrzõmben Anyám aláírását / fogorvos , hasfájás ...etc / hogy mehessek.Pedig akkorákat estem - akkor már ugrattam - mint egy zsák krumli .

Egyszóval minden lovas történet - bármilyen gyenge is a fim- meghatározó számomra és elfoguttá tesz.