VIVA Comet 2005

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Ismét itt a VIVA COMET, az év legnagyobb zenei díjátadója! Az idei év szenzációja: eddig csak egy díjat osztottak ki, de mostantól már öt kategóriában öt gömböt ítél oda a közönség a legjobbaknak. A nézőknek - akárcsak eddig - nehéz dolga lesz a kedvencek megválasztásánál, hiszen nem akárkik kerültek az ötösfogatokba.
A sok találgatás után lehullt a lepel a műsorvezető személyéről is: az idei VIVA COMET-díjátadót Patrícia fogja levezényelni.

A legjobb női előadók közötti küzdelemben újra lejátszódhatnak a tavalyi Megasztár legizgalmasabb pillanatai, hiszen Tóth Veronika és Oláh Ibolya is a jelöltek között van. A fiúknál sem marad el a kakaskodás, hiszen Dopeman és Majka a VIVA COMET kapcsán ismét szembe kerül egymással. Az együttesek harcában a legkedveltebb stílusok rajongói harcolnak majd kedvenceikért: kiderülhet, hogy a magyar közönség milyen zenét is kedvel leginkább. A DJ-k párbajában a klubok császárai mérkőznek, duóban és szólóban egyaránt. A videoklipek kategóriájában egy öt tagú szakmai zsűri, (Árpa Attila, Buza Sándor, Kentaur, Kolosi Péter és S. Hegyi Lucia) 20 zenei videó közül választotta ki azokat, amelyek végül a legjobb öt közé kerültek. Külön érdekesség, hogy az öt klip közül hármat az igazi veteránnak számító kliprendező, Indián álmodott meg, így nagy esélye van arra, hogy az ő valamelyik munkája viszi el végül a pálmát. A nézők telefonhívásokkal és sms-ekkel támogathatják kedvencüket. Mivel a zenetévé nagyon ügyel a verseny tisztaságára, a győztesek neve az utolsó pillanatig titokban marad. A VIVA COMET-díjátadójára, melynek háziasszonya ezúttal Patrícia lesz, a hazai közélet számtalan ismert személyiségét várják, zenészeket, színészeket, műsorvezetőket és sportolókat egyaránt.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?