Vízipók-csodapók - a film

Bakancslistához adom
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető magyar animációs film, 79 perc, 2019

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Beköszönt a tavasz, a kishangyák egy kiflicsücsök morzsával szaladgálnak a füvön. Katica tanácsára a csigaház felé igyekeznek. Odabent nem csiga lakik, hanem a Vízipók, aki úszkálni akar a tóban a szabad ég alatt. Ekkor találkoznak Keresztespókkal, aki kifogásolja, hogy egy rendes pók az nem úszkálhat a vízben. Vízipók ezen kicsit mérgelődik, a kishangyák próbálják meggyőzni a Keresztespókot, hogy a Vízipók szerintük nagyon rendes póknak tűnik...
Az 1974-es és 1980-as évad részeiből válogatta össze és rajzolta mesefilmé Mikulás Ferenc csapata gyermekkorunk nagy kedvencét 1983-ban, és a digitálisan felújított változattal készülünk április 18-án örömet okozni minden óvodásnak, kisiskolásnak és a szüleiknek.
Bemutató dátuma: 2019. április 18. Forgalmazó: Mozinet

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
vino-et-veritas 2019 ápr. 22. - 20:21:44
Már gyerekkoromban sem értettem, hogy ebben a sorozatban hová lett a pókok két lába ("sajnos" mi még kicsit erősebb természettudományos oktatást kaptunk akkoriban, mint manapság).
Talán könnyebb volt így megrajzolni a mozdulatokat?

A többi nagyjából rendben van...
2/10
Damon 2019 ápr. 22. - 19:25:02 2/10
4 éves kislányommal voltunk, és őt se kötötte le. Olyan volt mintha csak egymás után bedobálták volna az eredeti részeket. Szerintem kicsiknek túl hosszú, a 4 éveseknél idősebbeket pedig nem köti le.