Volt egyszer egy boldog család...

Bakancslistához adom
We Were the Mulvaneys
amerikai filmdráma, 99 perc, 2002

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Egy elhagyatatott gyárban New York külvárosi részében a fiatal Judd Mulvaney (Thomas Guiry) fegyvert és lőszereket ad át bátjának, Patrick-nek (Jacob Pitts). 'Vajon milyen előzményei lehetnek ennek a pillanatnak?' - kérdezhetnénk; válaszul Judd szemszögéből ismerhetjük meg családjának történetét. Három évvel ezelőtt a Mulvaney család tiszteletnek örvendett a szép és rendezett külvárosban, ahol éltek. Corinne (Blythe Danner) és Michael (Beau Bridges) gondoskodással és szeretettel nevelték három fiukat és tinédszer kislányukat, Marianne-t (Tammy Blanchard), akik a legnagyobb büszkeséget jelentették számukra. Tiszta szívükből gondolták, hogy ezt az idilli világot semmi sem teheti tönkre, azonban a varázs egy pillanat alatt szertefoszlott, amikor Marianne erőszak áldozatává vált.

Stáblista:

Szereplők

Michael Senior
Corinne Mulvaney
Marianne Mulvaney
Mike Mulvaney Jr.
Judd Mulvaney
Patrick Mulvaney

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
real_madrid 2012 júl. 21. - 23:15:03 10/10 Előzmény Adina22
többször láttam - még régebben - ezt a filmet. nagyon erõteljes dráma, de nagyon jól sikerült. jól mutatja a család erejét, és hogy mennyire fontos, hogy a család összetartson a nehéz helyzetekben. remek.
sorozatkedvelõ 2012 ápr. 18. - 06:50:23
Mi lett a vége? A csatorna 11-kor átvált és nem láttam.
offtopic
jeffero 2010 nov. 19. - 21:44:29 Előzmény sgabne@freemail.hu
Valószínûleg T-Home kábeltévén nézhetted, ott meg van osztva a Zone Romantica a Blue Hustler csatornával, így gyakran az este 22 órai filmek megszakadnak a 23 órai váltás miatt. Mi is gyakran bosszankodtunk emiatt. Ha hétfõtõl csütörtökig történik ez, akkor másnap 16 órakor ismétlik, de pénteken vagy vasárnap már nem. Bár gyakran újra adják a filmeket, így elõbb-utóbb meg tudod nézni végig.

Ha zavar, akkor javaslom, hogy váltsál mûholdas tévére T-Home-nál vagy más szolgáltatónál. Én nemrégiben köttettem be a Digi TV-t, azon szerencsére érintetlen a Zone Romantica csatorna.
sgabne@freemail.hu 2010 szept. 06. - 13:21:51
Egyszerûen borzasztó, hogy a filmet képesek félbeszakítani, hogy valami ócska szexfilmet elkezdjenek vetíteni.
10/10
Adina22 2009 márc. 10. - 20:04:00 10/10
Nagyon szép film!Remélem a Hallmark újra le fogja adni!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu