Volt egyszer egy erdő

Bakancslistához adom
Il était une foret
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető francia dokumentumfilm, 78 perc, 2013

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Luc Jacquet filmje egy csodálatos utazásra invitálja nézőit, mely során olyan perspektívából ismerhetjük meg környezetünket, melyre korábban nem volt lehetőség. Láthatjuk, hogyan alakultak és formálódtak Földünk legnagyobb esőerdői, azok a lélegzetelállító, az ember számára ez idáig zárt világok, melyeket napjainkban a kipusztulás veszélye fenyeget.
Bemutató dátuma: 2014. június 5. Forgalmazó: ADS Service Kft.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
szömörcsög 2014 okt. 08. - 14:42:42 Előzmény juhaszjani
Azért van, ahol az animáció kimondottan hasznos, például, annál a fafojtó füge (Ficus subscrabrida) bemutatónál, ahol a fa koronájából fejlõdik ki a növény. Viszont nagyon zavaró, hogy „pár évtized alatt” fejlõdnek ki az új lepke és golgota-virág fajok… EZ MARHASÁG!
1/10
juhaszjani 2014 szept. 12. - 09:06:19 1/10
Ez a film nagyszerû lett volna de elrontották az olcsó, gyenge, gagyi animációkkal, még a kedvem is elvette a filmtõl, de ettõl végignéztem. Elõnyére váljék, hogy a mesélõ narrátor nagyon elragadó és lebilincselõ, hangulata lenne a filmnek nem is kicsi, csak ne lennének azok a gyenge animációk benne. Nem hiszem el, hogy nem tellett volna egy rendes valódi gyorsított felvételes kamerás felvételre.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu