Vörös sas

Bakancslistához adom
Lie Down with Lions
angol-luxemburgi kalandfilm, 175 perc, 1994

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

A nővér Kate és Jack Carver szenvedélyes kapcsolata véget ér, amikor a nő rájön, hogy szerelme CIA ügynök. Hozzámegy a férfi barátjához, Peter Husakhoz, azonban évekkel később, egy háborús zónában Carver segítségét kéri a menekülésben, miután kiderül, hogy férje a KGB-vel működik együtt.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Hozzászólások

Szerinted?
Kultursas 2015 szept. 16. - 07:49:14
Szeretem Ken Follett regényeit. Ezt két éve olvastam. Tegnap este bekapcsolva a TV-t a film közepe táján, egyetlen képbõl megelevenedett az egész regény. A film olyan hitelesen adta vissza a két éve olvasottakat, hogy rátapadtam a képernyõre az ámulattól. Köszönöm Jim Goddard-nak, a szereplõknek és az operatõröknek ezt az élményt!
:)
ilali 2015 jan. 09. - 13:00:22
***SPOILER***
Az egész film spoiler az életbõl. Aki nem talál, benne semmit az szerintem nagyobb bajban van, mint azt el tudja képzelni. Vagy olyan szerencsés, amit én nem tudok elképzelni. De ezt nem az én dolgom megítélni, elítélni.
Az én kedvenc részem, amikor a kán megtûri a sátrában a gyermekét tápláló édesanyát. Nem hiszem el, hogy ilyen megtörténhet, de jó gondolat. Amit a „katonák” mûveltek az meg nem hit kérdése. A hegyek közt más gyermekét pelenkázó férfi jelenetéhez sem lehet mit hozzáfûzni. Nem ilyen helyzetben, körülmények közt, de átéltem pedig annyi közöm se volt az édesanyákhoz, mint a filmen levõknek egymáshoz.
(Én szerencsés vagyok. tizenhárom éves lehettem, amikor az édesanyám értésemre adta, hogy nem fenyít meg, nem ítél el, mert jól látom erõszakkal mindent könnyebb elérni. Az erõszakos ember mindent elérhet, csak három dologról kell lemondania. Soha nem hivatkozhat Istenre, a Hazára és az Édesanyjára. Szabad embernek szült, annak nevelt, nekem kell választani.)
***SPOILER VÉGE***
7/10
BOND666 2015 jan. 09. - 00:35:13 7/10
nem vagy te véletlenül muzulmán?
7/10
BOND666 2015 jan. 08. - 22:46:56 7/10
Ken Follettet imádom......
könyvben nekem jobban tetszett, ez így kicsit le egyszerûsített változat.....
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu