Vundersőn és Zuperszexi

Értékelés:

245 szavazatból
Szerinted?

A vasárnap esténként jelentkező merész, szórakoztató, esti showműsorban Balázs és Jani kitárgyalják a hét legfontosabb közéleti és bulváreseményeit, legfelkapottabb hírességeit, játékra hívják a nézőket és mindenkit elővesznek, aki nem elég Vundersőn vagy Zuperszexi.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Otthonülõ 2013 dec. 12. - 01:04:39
Ez nem is olyan rossz, mint a híre! Kár, hogy eddig nem néztem.
Balázst pedig mindig is csíptem. Aki kiborító az újabbak közül, az az istentelenül gyenge, nyálas Istenes Bence.
pkovaks 2013 dec. 11. - 19:20:41 Előzmény abisztriczky
Meg egy ilyen tragyamusort amit 2 ilyen primitiv figura vezet (Jani allandoan es mindenen nevet mint egy idiota, Balazs aki el van szallva magatol)...epp ideje hogy befejezik. Total kidobott penz amit erre aldoztak...
abisztriczky 2013 dec. 09. - 19:58:31
Úgy hallottam, hogy leveszik a mûsorról, hál istennek!!!
mushi 2013 dec. 09. - 13:24:21
tegnap a naplót néztem (remélem ezért nem fogják törölni a hsz-t), pont mikor tvrtko készített riportot. eszembe jutott ez a mûsor, mikor az elsõ adásban (és annyi elég is volt) fikázták azt az embert, abból kifolyólag, hogy elvileg befejezi a riporterkedést. sajnálkozó hangon nyávogtak 5 percen keresztül, hogy jaj de kár, hogy tvrtko befejezi, talán most tényleg. és közben röhögtek. ennyi vagy te, sebestyén balázs. egy szánalom. tvrtko minden, ami ez a tahó nem: intelligens, udvarias és tehetséges. balázs a cipõjét se pucolhatná. és ezt úgy mondom, hogy nem is vagyok oda tvrtko-ért, csak szimplán elismerem, amit csinál.
felõlem akkora poént csinálhatnak gyõzikébõl, pákóból vagy ezekbõl az alja celebekbõl, amekkorát csak akarnak, de egy olyan emberen röhögcsélni, aki fényévekkel tehetségesebb ezeknél és többet tett le eddig az asztalra, mint ezek száz év alatt se... ez nem humor, ez szellemi szegénység.
1/10
bulatova 2013 dec. 09. - 09:05:21 1/10
Az elég szomorú, hogy ez a legjobb mûsor az RTL-en. Sebestyén humora egy gyengébb házibuliba elmegy 5 sör után, de egy disznóvágásra nagyon össze kéne kapni magát. Itt a fórumban is megnézheted mennyien kedvelik a mûsort, illetve mennyien nem, úgy láttam, hogy jóval kevesebb a pozitív hozzászólás. Pontszám 2.8, nem rossz, de van még mit csiszolni rajta.
mt92 2013 dec. 09. - 00:09:37
Ez a legjobb mûsor ami jelenleg az RTL-en fut, Balázs humorát nem lehet utálni. Nem tudok Magyarországon mégegy olyan mûsorvezetõt mondani, aki ennyire szerethetõ és természetes mint õ. Azt pedig nem érzem túl hitelesnek, hogy az alig ezernyi háztartásban kihelyezett nézettségmérõ mûszer adataiból arra jutottak, hogy a mûsornak nincs elég nagy nézettsége, rajongótábora ;) Ha pedig a bulvársajtó által lelkesen emlegetett Istenes Bence - Balázs rivalizálshoz kell hozzászólnom, akkor annyit mondhatok, hogy nincs az RTL-nek mégegy ilyen nagyképû, mûviesen viselkedõ, minden tehetséget nélkülözõ mûsorvezetõje mint i.b. Az amatõrségével minden fõmûsoridõs mûsort tönkretesz, a nagy showk háttérmûsoraiba tökéletes választás, örök második típus..
1/10
rútkiskacsa 2013 dec. 04. - 20:44:16 1/10
Egy a lényeg : decemberben végleg vége. A baj csak, az, hogy biztos fognak találni egy másik , hasonlóan primitív mûsort, mellyel hülyítik a népet.
tortura 2013 dec. 04. - 14:03:39
Mondasz valamit....
offtopic
-csengõzoli-- 2013 dec. 03. - 22:53:25 Előzmény olahmiki1959
Nekem is ez jutott eszembe.
Picit kevesebb alpárisággal teljesen jó mûsor lehetett volna.
1/10
stenmore 2013 dec. 03. - 22:24:17 1/10
Hát kicsit beleolvastam eme magasröptû vitákba,és eleve ez amûsor nem ér meg ennyi vitatkozást.Mondjuk azon én is röhögök hogy egyesek orrba szájba fikázzák ezt is az Xfaktort és a Frizbit stb stb ,de az utolsó másodpercig nézik ezeket és még ki is elemzik hogy miért szarok:) Mazochizmus ekkora foka lenne, vagy így nem éreznek bûntudatot hogy ezeket nézik más értelmesebb dolgok helyett?Rejtély,ki érti?
lucy1211 2013 dec. 03. - 21:13:40
Jó kis mûsor. Mindig nézem. Unalomból, vagy csak úgy. Pontozni nem tudom, mivel sorozat..!
olahmiki1959 2013 dec. 01. - 23:56:00
A mai adáson egész jókat tudtam röhögni.
Kevesebb volt a közönségesség, és több volt a humor.
Hamarabb kellett volna észbekapniuk a fiúknak, meg a szerkesztõknek, akkor lehet, hogy nem bukott volna meg a mûsor.
Irgum76 2013 dec. 01. - 22:50:58
mostanáig csendben olvastam a fikázásokat
de most, hogy lassan vége az évadnak coming out-olok
lehet, hogy ez a televíziózás legalja de én minden mûsoron halálra röhögtem magam
ahogy anno a Benne leszek a tévében vagy a Jackass-en is
nekem hiányozni fog
1/10
pcujsag 2013 dec. 01. - 18:56:42 1/10
igénytelen moslék mint a többi ilyen mûsor.
Mr.Mirror 2013 nov. 29. - 17:27:56
Legfeljebb majd jót beszélgetünk ha kezdõdik a 2. évad... :D
olahmiki1959 2013 nov. 29. - 17:19:39
Emlékedet szívünkben megõrizzük...:DDD
Mr.Mirror 2013 nov. 29. - 17:05:53
Elengedtem a témát... :-)
olahmiki1959 2013 nov. 29. - 13:48:23
Kedves Mr.Mirror!

"Azért azt lássuk már, hogy mi baj van azzal ha ilyen dolgok mennek késõ este???" - ezt írod, én meg ettõl a mondattól nagyon szomorú lettem.
Ugyanis ez azt jelenti, - nem biztos, hogy pontosan így értetted, de ez jött le, - hogy szerinted késõ este BÁRMIT le lehet adni a tévében, aki akarja, nézi, aki nem akarja, nem nézi.
Mintha ennyivel elintézhetnénk a dolgokat.
Ha ez ilyen egyszerû lenne, - "ott a távirányító, el lehet kapcsolni, nem kötelezõ nézni" - akkor nyilvános kivégzéseket, kutyaviadalokat, vagy uram bocsá', akár gyerekpornót is adhatnának a tévében, késõ este.
Tudod, többek között ez a mentalitás juttatta a kereskedelmi televíziózást oda, ahol ma tart.
Az emberek legalantasabb ösztöneire építõ mûsorpolitika nálunk még eléggé kezdetleges, - hála istennek, - de ha ez így megy tovább, észrevétlenül egyre súlyosabbá válhat a helyzet.
Úgy tudom, külföldön már vannak olyan tv csatornák, - olvastam róla, csak az nem jut eszembe, mely országokban van ilyen, - amelyeken egészen elképesztõen perverz, gyomorforgató játékokat, vetélkedõket rendeznek, ezekben a meztelenség, az emberi altesti funkciók kapnak fõszerepet, és a nézõk körében hatalmas siker a mûsor, ami egyben nagy anyagi haszonnal is jár a tv számára.
Én nem szeretném, ha mi is eljutnánk idáig.
Tudod, miért örülök annak, hogy - úgymond - megbukik a Vundersõn c. mûsor nálunk? Vagy, - fogalmazzunk finomabban, - ha nem bukik meg, akkor miért kerül le a képernyõrõl?
Nem Sebestyén Balázs személye miatt, nem annak örülök, hogy a sikerei után végre õ is megbukik egyszer, hanem annak, hogy úgy látszik, a magyar nézõkben még megmaradt egy egészséges védekezés, nem lehet minden szemetet lenyomni a torkunkon büntetlenül.
És ez baromi jó érzés.
Valamiféle optimizmusra is okot adhat a jövõt illetõen.
grace08 2013 nov. 29. - 12:20:58
Na de nehogy már annak kelljen szégyellni magát, aki felemeli a szavát az ilyen hasonló szemét mûsorok ellen, mert egybõl rásütik, hogy álszent, és amúgy baja van magával, a társával, a munkájával, az önbecsülésével, stb..:D
Minden jogod megvan ahhoz, hogy a védelmedbe vedd a mûsort, meg a ker.-i televíziózás üzletpolitikáját, de ha lehet ne skatulyázd be az embereket pár hozzászólás alapján, vagy az alapján hogy viszonyulnak ehhez a témához.
Nekem nincs tv-m egy ideje (vagyis készülékem van, csak nincs mit nézni rajta), így halvány lila gõzöm sincs a mûsorról. A hozzászólásokból tájékozódom, így úgy tûnik ez is csak félnótás idióták hiábavaló, ízléstelen ripacskodását hivatott mutogatni. Miért kellene ehhez mindenkinek belenyugvóan bólogatni, még akkor is, ha ez a morális válság már nem fordítható visszafelé?

Amúgy ne hasonlítsd ezt a pornócsatornákhoz, mert azoknak nem titkoltan "pornót sugárzunk 0-24-ig" a neve, így határozzák meg magukat, van 18-as karika, stb.
1/10
bulatova 2013 nov. 29. - 11:43:44 1/10
Szia Mirror!

Hogy ne unatkozz :)

Nem azért örülnek neki többen, mert a Sebestyén sikereket ért el, hanem azért mert elszállt, nagy arca lett (volt is). A Vadonnal ugyanez a helyzet. Mindenkit osztanak a rádióban, talán ez már több embernek ellenszenves, mint szórakoztató. Erre ez egy természetes reakció, hogy örülnek, hogy ez nem sikerült nekik.

Amikor elkezdtem nézni az elsõ mûsorukat (nem sokáig bírtam), és sem búsultam, hogy úgy sikerült, ahogy, szerintem nem jól. Ez nem bukás, mert továbbra is ott lesznek a rádióban, Sebestyén az RTL középcsatára, õ ott marad.
Egyszer eljön azaz idõ,hogy majd dobják a rádióból és az rtl-tõl is, jönnek az új emberek.
Akkor majd mehet a TV2-re porondmesternek, akit majd az új sztár Kovács "faszagyerek" Pistike fog atomra szivatni vagy ír még egy-pár könyvet.
Összes hozzászólás