Wochenende in Söderholm

Bakancslistához adom
német romantikus film, 2007

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Lena Hallberg
Harald Bengsston

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
grosz_i szept. 22. 12:44:37 9/10

Inga Lindström – Ein Wochenende in Söderholm - Hétvége Söderholmban (2007)

Lena Hallbergnek megvan mindene, amit az ember elképzelhet: érdekes munka egy kis, de előkelő reklámügynökségnél a legjobb karrierlehetőségekkel és egy szimpatikus főnöknő, Kristina Asmussen, aki a példaképe, és igyekszik is őt mindenben követni.

Éppen megbízást kap a Svéd Természetvédelmi Ligától, amely egy zsúfolt munkás hétvégére Söderholmba küldi Kristinával és annak fényképész fiával, Mikaellel.

Söderholmban egy örömteli viszontlátás várja, ugyanis újra találkozik Kristina az egykori iskolatársával, Malin Bengtssonnal, aminek - úgy tűnik -, különösen annak férje, Harald örül. Oka: több mint 35 évvel ezelőtt egy rövid viszonyuk volt egymással, mielőtt Kristina elment innen a nagyvilágba.

Amikor először szemügyre veszik Söderholmot Lena egy iskolaudvaron találkozik a biológiatanárral, Sören Sand-dal, aki épen órát tart egy osztálynak. Este aztán újra találkoznak, amikor a Bengtsson házaspár a stockholmi vendégek tiszteletére estélyt ad. Itt ismerkedik meg Lena a Sörenék kilencéves lányával is, aki az apjánál nőtt fel, és nem az anyjánál, az ugyanis Amerikába költözött.

Lena csodálja Sörenéket, a kiegyensúlyozottságukat, az egyszerű világlátásukat, a kapkodás nélküli minden problémát megoldó életüket, és bizony bele is szeret a férfibe. A hétvége viszont hamarosan véget ér, és Lenának döntenie kell a karrierje és főnöke melletti magányosság, vagy a szerelem és a nyugodt élet a Sörenékkel Södenholmban között.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu