X-15

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 107 perc, 1961

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

James Stewart narrációjában ismerhetjük meg a kísérleti űrrepülő tesztelésének drámáját, amelyben a pilóták veszélybe kerülnek, miközben hozzátartozóik szintén szenvednek a kalandok okozta traumától.

Stáblista:

Szereplők

Matt Powell
Lee Brandon hadnagy
Ernest Wilde őrnagy
Anthony Rinaldi őrnagy
Craig Brewster ezredes

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
stupek2 2016 máj. 25. - 10:52:15 3/10
Elõször azt hittem dokumentum film, majd életrajzinak soroltam be, a szerkesztõk drámának. Egy kísérleti telepen játszódik, ahol ott lakik a család is. Hát igen. A berepülõ pilótának ez a sorsa. A repülõ/vadászgép tesztje elég hosszúnak bizonyult, érthetetlennek vagy gagyinak. (Pld amikor azt mondják elment a nyomás a nyomásmérõ épp a maximum felé közeledik, vagy a repülõbõl mondják, hogy a másik repülönek kigyulladt a kereke, a mellette lévõ tûzoltók nem látják?, vagy elég unalmas a fejmaszkos párbeszéd, amikor a kamera mutatja a szkafandereseket, de nem LÁTOM beszélni õket, megaztán hihetetlen a tesztgép 5000 km-es gyorsulási rekordja, miközben mellette egy hagyományos gép filmezi.)
Viszont Charles Bronsont alig ismertem meg.
ennyi baromságot... 2012 febr. 10. - 12:36:01 Előzmény feketevipera
Azért egy fokkal élvezhetõbb lenne, ha feliratos változatban adnák ehelyett az undorító "szinkron" helyett. :(
feketevipera 2011 nov. 03. - 21:29:07
Egyszer megnézhetõ film, túl sok különlegességet nem tartogat, nem is az MGM vállalat legjobb termékei közé tartozik. Szerintem nem nagyon fogja meg a nézõt, a nagy átlagba beleillik, de egyébként vannak ennél sokkal élvezetesebb és értékesebb produkciók is.