X-Faktor

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

A tizenegyedik évaddal tér vissza az X-Faktor! Az X-Faktor 11. évadának (Gyártó: UFA Magyarország Kft.) mentorszékébe ül Herceg Erika, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti , hogy kiválasszák, kik jussanak idén a táborba, majd a mentorházba onnan pedig az élő show-ba. 2022-ben is sokan gondolták úgy, hogy bennük van az a bizonyos X-Faktor, amivel elvarázsolhatják a nézőket és a mentorokat.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Bobinan 2022 nov. 23. - 12:47:38 Előzmény P.Frusciante
Ez így van! És meg is lett az eredménye, hiszen immáron négyszeres győztes mentor lett.
P.Frusciante 2022 nov. 18. - 10:10:16 Előzmény marisál
Abban igazad van, hogy le kellene már cserélni a zsűrit, kellene a vérfrissítés. Viszont ha én egyvalakit meghagynék, az pont Alex lenne. Sokszor nekem sem szimpatikus és nem értek vele egyet több dologban. Viszont a Puskás, Gáspár, ByAley hármasból ő az egyetlen aki tényleg ért is ahhoz, amiért odaültették. Képben van a mai trendi popzenével, tudja azt, hogy hogyan kell felépíteni valakit, hogyan kell kibontani a tehetségét, valóban mentorálja őket, van egy elképzelése. A másik kettőnél ez legkinkább kimerül annyiban, hogy hétre hétre választ a versenyzőjének egy dalt, több kevesebb sikerrel, és jártatja a száját.
1/10
marisál 2022 okt. 30. - 01:20:19 1/10
Az egész zsűrit le kellene cserélni egy kivétellel! Gáspár Laci hiába jó énekes, a viselkedése bunkó, elfelejtette honnan indult, nem csak a zsűriben, hanem a magánéletben is lejáratta már magát, még csak szórakozni se tud nagyképűség nélkül, túlságosan elszállt magától, és még ennyi idő alatt se sikerült megtanulnia normálisan beszélni! Alex a festett hajával és a lakkozott körmével borzasztóan néz ki, sajnálom, hogy ilyen lett. Egyedül Puskás Peti maradt hű önmagához, igaz, hogy néha fetreng az asztalon, és bohócot csinál magából, de tudjuk, hogy azt csak a show kedvéért teszi, egyébként a véleménynyilvánítása kulturált, tisztelettudóan viselkedik a versenyzőkkel, nem vált nagyképűvé, ő maradhatna zsűritagként! Erikáról inkább nem mondok semmit. Idén nem a legjobb énekeseket hozták az élő adásba, lapos az egész műsor, nem jók a dalválasztások sem, nem populárisak, egy jó számot nem hallottam még! Miller Dávid már szétfolyik, tepsiképű lett, amit tovább fokoz a hátrafésült, lenyalt haj, borzasztóan áll neki! A fodrász nem látja? Meg kellene nyújtani a fejét, felstuccolni és megemelni a feje tetején a haját, vágni egy félfrufrut, hogy legyen ami a homlokába omlik, az áll jó neki, ahogy megismertük a Reggeliben. Fiatalember létére puhány benyomást kelt, nem ártana egy kis edzés, izomnövesztés, alakjavítás! És ne adjanak rá több kötött pulcsit, már csak a mackónadrág hiányzik róla! De a többi ruhában is tramplinak néz ki, öltöztessék végre fiatalos cuccokba, eddig minden ruha csak szélesítette! Tillára is ráaggatnak mindent a TV2-ben, de azok testhezálló, rászabott öltönyök, és kétszer annyi évesen különbül néz ki! Szóljanak Márknak, kérjenek tőle segítséget! Egyébként Dávid jó műsorvezető, jó kommunikációskészséggel rendelkezik, már csak a kinézetét kellene ehhez igazítani! Ez csak az én véleményem, mielőtt megköveznének!