Xtro 3 - Folytatódik a rettegés

Bakancslistához adom
Xtro 3: Watch the Skies
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horror, 93 perc, 1995

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Martin Kirns (Sal Landi) robbanószer specialista. Új támaszpontján hamarosan rájön, hogy földönkívüli lényeken tiltott kísérleteket végeztet a Pentagon. Vesztére, mert így ő is a titkosszolgálat feketelistájára kerül, ugyanúgy mint az egyetlen még élő földönkívüli Xtro, aki viszont minden földi lény ellen bosszút esküdött. Lebilincselő, minden idegszálat felborzoló technikai megoldásokban gazdag fantasztikus film.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
stupek2 2018 aug. 23. - 20:14:31 2/10
Az első kettő XTRO-hoz képest nyengus film. Hány ,de hány filmet láttam már, hogy a világháború után itt maradt szellemek kísérnek. Semmi új! Üdvözlöm az ismertető íróját. Igaz nem osztogatnak, hanem fosztogatnak, de majdnem stimmel.
Razek 2010 jún. 01. - 02:22:26
Nem tudom ki írta az ismertetõt, de ezért a mondatért: "Lebilincselõ, minden idegszálat felborzoló technikai megoldásokban gazdag fantasztikus film." fogadja minden tiszteletem és nagyrabecsülésem :D Nem kis iróniáról tesz tanúbizonyságot eme fergeteges komment... ja csak annyi h. megnéztem (mer' mér' ne) és csutkarészegen némi marihónalaljával hülyéreröhögtem volna magam a filmen... de így sem volt kutya! :))
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu