Zagros

Bakancslistához adom
15 éven aluliak számára nem ajánlott belga film, 110 perc, 2017

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Zagros, a fiatal pásztor egy kurd faluban él a terhes feleségével és a lányával. Az apja elmondja a fiának, a szóbeszéd szerint Havinnak viszonya van, de Zagros nem hisz a pletykának. Később a hegyekben, a nyáj mellett Zagros megtudja, hogy a családja elzavarta a házasságtöréssel vádolta Havint. Hazatér, de a családját már nem találja otthon, Havin Belgiumba menekült a lányával. Meggyőződve felesége ártatlanságáról Zagros utánuk megy. Hamarosan azonban feltűnik Zagros apja.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
sexykex jún. 14. 07:43:25 7/10
Valahogy más kép élt bennem a kurdokról. Karl Maynak túl sok köze nem lehet ehhez, mert A vad Kurdisztánon át című regényét olyan régen olvastam, hogy már nem emlékszem rá. A legnagyobb ország nélküli nemzet szlogen inkább egy harcos, kemény népre utalt a fejemben és semmiképpen sem egy ostoba, elmaradott, nőgyűlölő hordára. Sajnos Zagros ilyen és hiába próbál megváltozni, a családja nem engedi.
A filmben valóban éreztem feszültséget és bármennyire gyűlölöm az elmaradott idióta barbárokat (a keresztényeket is) jóval átlag fölöttinek értékelem ezt az alkotást.
6/10
warynski 2019 febr. 19. - 22:53:28 6/10
Érdekes , különleges film, nagyszerű színészekkel, végig fenntartja a feszültséget, engem lekötött.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu