Zengjük a dalt!

Bakancslistához adom
Pějme píseň dohola
cseh vígjáték, 103 perc, 1991

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Csehszlovákia, úttörőtábor, cinikus nevelők, szerelmes kamaszok, zászlófelvonás, tábortűz. Akárcsak nálunk. A különbség mindössze annyi, hogy jobban fogy a sör, és a gyerekek a nevelőket tanár elvtársnak szólítják, még a nyolcvanas évek végén is.
Forgalmazó: Örökmozgó

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
feketevipera 2011 júl. 12. - 21:11:08
A "gengszterváltás" környékén készült, gondolom, egyszerre akarták megõrizni a régi csehszlovák filmek hangulatát, de kicsit "modernizálni" is szerették volna. Én csak azért nem tekertem bele, mert élõben néztem. :) De amúgy tényleg nem a legjobbak közül való (és ezzel még finom is voltam). Könnyû limonádénak még esetleg elmegy, de kb. ennyi.
1/10
Liza94 2011 júl. 12. - 18:58:54 1/10 Előzmény feketevipera
na ez egy ostoba film, kb 10 percig bírtam, aztán beletekergettem... a nyomába nem ér a Nap széna trilógiának, vagy az Örökségnek.
feketevipera 2011 márc. 01. - 21:08:25
Láttam már jobb filmet is, õszintén szólva annyira nem fogott meg. Mondjuk jobb, mint a késõbbi, alpári "poénokkal" operáló mûalkotások, de nem röhögtem halálra magam rajta, pedig vígjátéknak titulálják. Elsõsorban a nosztalgiázni vágyóknak és a könnyedebb filmek rajongóinak ajánlanám, délutáni szórakozásnak megteszi.