Zombifarm

Bakancslistához adom
Zombie Farm
amerikai horror, 90 perc, 2009

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Pilar dokumentumfilmeket készít. Legújabb filmötletéhez nem talál támogatót, mivel egy korruptnak tűnő álgyógyítóról forgatna. A helyszínen kiderül, hogy a gyógyító valójában orvos, és nem hajlandó segíteni egy állandó családi bántalmazáson áteső nőn. A borzalmas állapotban lévő beteg egy titokzatos módszerrel dolgozó kuruzslóhoz fordul. Pilar folyamatosan megörökíti az eseményeket, azt is, mikor a beteg egy gyanús italt elkortyolva hazatér, majd rövidesen belekóstol a családjába?
Pilar és az orvos egyre véresebb és egyre durvább körülmények között próbálna életben maradni, ám egyre több zombi van a nyomukban, így esélyük is kicsi az életben maradásra.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
olahmiki1959 2015 febr. 07. - 06:55:52
Nagyon gyenge, tv -film szintû és megvalósítású vacak, fakó színekkel, közepes színészi játékkal, pedig az alaptörténetbõl sokkal többet ki lehetett volna hozni.
Egy jó pillanat volt benne, amikor a fõszereplõ álgyógyító a szemébe mondja a félig fehér amerikai, félig latin származású újságírónõnek, hogy az mennyire próbál a többségi társadalomhoz tartozni, külsõségekben, viselkedésben, hajszínben, öltözködésben, és hogy ez mennyire létezõ identitásprobléma.
Ezen kívül az egész film egy hajítófát nem ér.:D
boom47 2013 ápr. 07. - 00:27:39
A végén vannak.
2/10
zs9302 2011 nov. 10. - 18:14:03 2/10
Nem nyerte el a tetszésem. Nagyon olcsó megvalósítás, viszont nem annyira sablonos, de mire a sztori beindul, elmegy az egésztõl a kedvem. 10/2