Zsarolók városa

Bakancslistához adom
Keys to Tulsa
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai thriller, 113 perc, 1997

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Richter Boudreau maga a megtestesült balfácán. Anyja ki nem állhatja, mivel annyira hasonlít a szívből utált, régesrég lelécelt apához; szerelme a legjobb barátjához megy férjhez; a legbombázóbb csajok az utolsó pillanatban lepattannak mellőle; nincs egy árva vasa sem, s most ráadásul zsarolási ügybe keveredik, de hamarosan kiderül, hogy a háttérben ocsmány kéjgyilkosság áll.

Stáblista:

Szereplők

Richter Boudreau
Vicky Michaels Stover
Louise Brinkman
Cynthia Boudreau
Harmon Shaw

Hozzászólások

Szerinted?
muskátli1 2015 jan. 24. - 16:58:25
Fölöslegesen kidobott két óra volt. Az emberi tulajdonságok alját nézhetjük újra csömörig.
olahmiki1959 2015 jan. 24. - 05:29:27
Iszonyatosan vontatott, unalmas, szétesõ történet, 2 órányi szenvedés, - mármint a nézõk számára - tele híres, vagy még fiatal, késõbb híressé vált színésszel, senkinek sem ajánlom, becsülettel megnéztem, de a végén már alig vártam, hogy vége legyen.
Harmatgyenge...:)
7/10
csimpyaki 2008 dec. 25. - 14:55:41 7/10
Az idióta magyar címfordítás egy egész pofás kis alkotást takar, néhol egész szövevényes gengszteres-zsarolós történettel. A helyszín a fülledt oklahomai város, Tulsa, gazdag olajmágnás családok cseppet sem idilli világa. A szereposztás egész pazar, bár nálunk, Magyarországon Cameron Diaz nevével próbálják meg eladni a filmet. Ennek ne dõljünk be ( én bedõltem ), az ekkor még csak felfutóban lévõ szõkeség, körülbelül három percet van jelen, akkor is csak sikoltozik. Amúgy a film a rászánt két órát bõven megérte, fõleg Eric Stoltz miatt, aki szinte egymaga viszi el az egész produkciót. Nálam hetes...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu