Zsaru pánikban

Bakancslistához adom
Gun Shy
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akció-vígjáték, 97 perc, 2000

Értékelés:

67 szavazatból
Szerinted?

Charlie (Liam Neeson), a legendás titkosügynök acélidegei elrongyolódtak, mersze cserbenhagyta. Úgy dönt, visszavonul a veszélyes foglalkozástól, de főnökei másként döntenek. Hónapokig tartott, amíg az akciót előkészítették, s Charlie-nak be kell fejeznie, amit a többiek elkezdtek. Nincs más választása, bár reszket a félelemtől és gyomoridegesség is gyötri. Ellátogat dr. Jeff Bleckner pszichiáterhez, aki összehozza egy csoport neurotikus yuppie-val. A fickók megdöbbennek, amikor Charlie bevallja nekik legrejtettebb félelmét, miszerint retteg attól, hogy szembe kell szállnia a veszélyes maffiózóval, Fulvio Nesstrával (Oliver Platt). Annak reményében, hogy valami enyhülést talál állandó belső fájdalmaira, Charlie Judy Tipphez (Sandra Bullock), a vonzó nővérhez fordul.
Forgalmazó: Best Hollywood

Stáblista:

Szereplők

Fulvio Nesstra
Dr. Jeff Bleckner
Fidel Vaillar

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
Warthog82 febr. 23. 18:45:10 4/10
Aki szétakarja röhögni magát,az mást válasszon,én kb.2-szer mosolyogtam el rajta magam.Mondjuk az akcióhoz sincs sok köze.A sztori meg gyakran követhetetlenné válik.Talán egyetlen pozitivum: az akkor fiatal,bájos Sandra.
proklima 2015 okt. 02. - 12:32:56
Azt nem állítanám, hogy ez Sandra Bullock és Liam Neeson legjobb filmje, de végül is jót szórakoztam rajta.
A csattanója is tetszett.
A 10-e skálán 8 pont.
1/10
Nótárius 2015 aug. 26. - 19:38:16 1/10
Két ilyen kedvencem színész egy ilyen beh silány filmben!?! Nehezen adtam fel, de 10 perc után ki kellett kapcsolnom, mert belecsüggedtem; és hogy ne romboljam tovább a róluk kialakított egyébként szerfelett kedvezõ véleményem.
mapk 2014 febr. 07. - 23:38:16
Elég összecsapott egy valami, nem egy fergeteges vígjáték, de vannak benne poénok, Sandra is jól néz ki.(ha nem is szerepel túl sokat)
A két fõ szinkronhang meg Revicky, meg a Gáti, mintha Schwarzi, meg Sallonna beszélgetne.:)
10/5
Marcellus 2006 aug. 10. - 21:35:00 Előzmény TDani
Nekem tetszett (Sandra Bullock miatt IS).
TDani 2006 júl. 20. - 23:31:50
Be sz*ros maffia film, ahol a Columbiaiak homokosok és a az olasz meg nem ért a paradicsomhoz. Majd csapjunk hozzájuk egy gyomorban gyenge ügynököt, és ha ez után még valakit érdekel akkor bátran nézze meg mert semmit nem veszíthet vele.
Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás