Zsaruk

Bakancslistához adom
Cops
18 éven aluliak számára nem ajánlott osztrák dráma, 93 perc, 2018

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Christoph az osztrák rendőrség különleges alakulata, a WEGA kiképzésére jár, mindennapjait “a tesztoszteron, a harc és a csoportnyomás” határozza meg. Amikor egy bevetés alkalmával jogosnak vélt önvédelemből lelő egy férfit, kollégái hősként ünneplik. Mások viszont bírálják, amit tett, és ez nagyon megviseli Christoph-ot. Miközben egyre súlyosabb poszttraumás teljesítményzavaroktól szenved, kifelé kétségbeesetten igyekszik őrizni az „erős férfi” látszatát.

Max Ophüls Filmfesztivál – közönségdíj a játékfilm kategóriában, a társadalmilag releváns filmnek járó díj; Diagonale – közönségdíj és színészdíj a teljes társulatnak

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
sexykex 2020 jún. 29. - 08:19:34 5/10
A rendőrség hatékonyságát és tekintélyét minden feljelentés, minden tárgyalás nagymértékben csökkenti. Elbizonytalanodik az állomány és még nagyobb lesz a rosszfiúk pofája. A felvételnél és a kiképzésnél kell kiszűrni a Rambókat, a gyenge idegzetűeket, a becsteleneket. Minden utólagos okoskodás és pereskedés árt a rendőrségnek. A vezetők feladata, hogy a kiégett, isten szindrómás és tévedésből felvett rendőröket eltávolítsa a testületből. A film is alkalmassági kérdésekkel foglalkozik és erősen közepes, vagy erős közepes – kinek hogy tetszik.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu