Zu legendája

Bakancslistához adom
Shu shan zheng zhuan
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott hongkongi-kínai akciófilm, 76 perc, 2001

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

A Jó és Gonosz örök harca játszódik Zu varázslatos hegyormai között. Az Omei szekta egyik renegát tanítványa, a Vérdémonná alakult Onyx Zu halhatatlan harcosainak elpusztítására készül. Csak egy 200 éves harcos, Kék Farkas és két mágikus kard együttes ereje állíthatja meg. Ám a kardokat nem sikerül egyesíteni, így az Omei klán vezetője titkos küldetésbe kényszerül egy másik dimenzióba, míg hívei Kék Farkas vezetésével vívják meg az egyre nagyobb szabású csatákat a Gonosz erőivel. S eközben Kék Farkas rájön, hogy Omei egyik bűverejű harcosa, a Mennyek Ereje Kard tulajdonosa, Fehér Róka 200 éve ált szerelme és tanítómestere, a Hercegnő reinkarnációja, aki azonban minden korábbi emlékét feledte...

Hark Tsui, Hongkong legendás rendező-producere, Ázsia Steven Spielbergje egy elképesztően látványos, speciális effektusokkal teletűzdelt fantasy kalandfilmmel tér vissza, melyben Hongkong legkiválóbb sztárjai segítségével lehel ismételten új életet a harcművészeti és fantasy filmekbe. Yuen Woo Ping, a Mátrix és a Tigris és Sárkány koreográfusa pedig elképesztő akciókat és mágikus csatákat ámodott a vászonra. Vérbeli fantasy kaland, a Gyűrűk Ura és a Tigris és Sárkány méltó követőjeként!
Bemutató dátuma: 2003. április 3. Forgalmazó: Best Hollywood

Stáblista:

Szereplők

Kék Farkas/Égkirály
Hercegnő/Fehér Róka
Vörös Sólyom
Szürke Gém
Fehér Oroszlán/Fehér szemöldök
Igazság Ereje

Hozzászólások

Szerinted?
rondakutya 2011 febr. 18. - 13:51:02 Előzmény Rahar
Köszi, már épp a letöltésén agyaltam, de akkor inkább hagyom. Én sem bírom a gagyi filmeket. Ez olyan zs kategória alsó határa lehet.
1/10
Rahar 2010 szept. 05. - 20:15:49 1/10
Ekkora gagyi filmet már régen láttam, ez a legrosszabb film amit ebben az évben eddig láttam, megtekintését csak örülteknek ajánlom. A történet primitív, a cselekményvezetés logikátlan és értelmetlen, a képi megjelenítés felejthetõ, 1970-es évek. Ebben a filmben minden nagyon rossz volt, még a szinkron is, persze idiótaw párbeszédek szinkronja is szánalmas. 10 pontból szigorúan 1 pontra értékeltem.
komek 2008 máj. 09. - 01:08:21
jahh ·· igazatok van, birom az oszzes iet, szinte ugyan oanok XD
nembaj nemsikerult letolteni semmi ertelmeset szal lehet erre alszok el...
Omiami 200eves kékfarkas kardjai egyesuljetek! XD
zee944 2008 máj. 08. - 16:44:22
Hát tudod hogy van ez, ez csak olyan ázsiai szar.
suppadre 2008 máj. 08. - 16:38:08
ez is egy kinai hokuszpokusz,remélem valami értelmes története lesz,habár nem sokat várok töle,pekingben tokioban biztos nagy siker volt.