Zűrös szerelmek

Bakancslistához adom
Love Bites
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjátéksorozat, 60 perc, 2010

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

A sorozat a legmeghatározóbb és egyben legmeghatározhatatlanabb emberi érzésről, a szerelemről szól és mindarról a sokfajta őrültségről, amelyet a szerelem kémiája kivált belőlünk.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Thorstein222 2015 máj. 21. - 07:55:35 8/10
Még egy évadot legalább megérdemelt volna. Én is nagyon kellemesen csalódtam. Elõször gondoltam, na ez is egy tenyérbemászóan nyálas, megszokottan lapos, középszerûnek sem mondható sorozat lesz, de korántsem. Pont kellõ mértékben adagolja a romantikát és a humort. Jópofa és vicces, minden egyes percét élveztem. Kár, hogy egy évados lett.
7/10
Vadrenalin 2014 márc. 21. - 21:17:23 7/10
Meglepõen kellemes meglepetés volt a sorozat. Mivel bárhol el lehet kezdeni, és bármikor abba lehet hagyni (hisz kb. 10 perces történetek füzére), gondoltam, belenézek az elejébe - hisz nyilván oda tették a legjobb sztorikat, mert azzal akarnak behúzni -, és amikor ellaposodik, abbahagyom. Hát az lett a vége, hogy amikor csak 10 percem volt, mindig megnéztem egy történetet, és sajnáltam, amikor elfogytak. Nem állítom, hogy mindegyik olyan szintû volt, mint mondjuk amikor a második részben Jennifer Love Hewitt önmagát játszotta, de a 7-es átlag simán kijön az 5-9 szintû sztorikból. És aki az egészet megnézi, az extraként megkapja azt a kifejezetten szellemes füzért, ahogy mégis kreálnak az alkotók valami kapcsolatot a teljesen független történetek között, azzal, hogy egy-egy epizód fõ karakterei a másik sztoriban mellékszereplõként bukkannak fel.
9/10
fugyeee 2013 márc. 08. - 00:28:03 9/10
Egymástól független történetek egy epizódban, amelyek külön-külön is megállják a helyüket, de a végére összeáll a film egy egésszé. Nagyon jó a témavezetés. Nekem nagyon tetszett. 9/10-et adtam rá.