Zűrös végítélet

Bakancslistához adom
You, Me and the Apocalypse
amerikai-angol vígjátéksorozat, 30 perc, 2015

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Jamie, Rhona és Celine nővér élete fenekestül felfordul. Egyik rossz hírt kapják a másik után, a világ különböző pontjairól. Közös történetük egy, a Földet fenyegető aszteroidával kapcsolódik össze, a föld alatt.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Celine nővér
Arnold Graines generális

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Gaen 2019 jún. 23. - 12:54:25
Most láttam az első részt.

Miben fogadunk, hogy nincs is aszteroida, csak a Deus Ex csoport meghamisította a pályaadatokat, ezért a NASA tévesen tájékoztatta az Elnököt az eseménytől, aki így tévedésből hülyítette be az emberiséget, és a Deus Ex-nek ez volt a célja, hogy kiváltson egy olyan reakciót az emberiségből, ami ilyenkor elvárható lenne? Miközben milliók, ha nem milliárdok halnak meg emiatt, az emberiség maradéka megújulnia, a történet szerinti anarchista Deus Ex pedig tojik az előbbi nüanszra (miszerint a megújulásnak milliók lennének az áldozatai).

És persze tele van idióta hibákkal a sorozat, annyira lassú agyú. Pl. a nyomozók nem következtetnek arra, hogy lehet egy ikertestvér, megelégednek azzal, hogy csak nem tud róla a józsi. Na mindegy, ez irritáló, tipikus brit sorozat, csak hülye csúsztatásokkal tudnak történetet kreálni.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu