A nagy házalakítás / A Hill család

Bakancslistához adom
Extreme Makeover: Home Edition / The Hill Family
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai tévéfilmsorozat, VII / 1. rész, 60 perc

Értékelés:

486 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: A show úgy indul, hogy "A nagy házalakítás" designer csapata meglepetésként betoppan, a kiválasztott családhoz és elrepítik őket egy izgalmas vakációra. Amíg a család távol van, a tervező csapatunknak, beleértve a kivitelezőket, szállítókat és szakmunkások százait, összesen csak hét napjuk van, hogy teljesen renoválják a házat (egy ilyen munka általában három hónapba telik).
Mikor a család hazaérkezik, az egy igazán nagyszerű TV-s pillanat; végre úgy láthatják a házukat, ahogy azt álmaikban elképzelték.
A csapat tagjai: Ty Pennington, Paul DiMeo, Michael Moloney, Tracy Hutson, Paige Hemmis, Preston Sharp, John A. Carr

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
tibi06 2022 márc. 29. - 14:41:15 Előzmény robicsek2
TY PENNINGTON Szeretném ha Magyar országrais el jönnétek és segitenétek az embereken . Én rokkant nyugdijas vagyok és nem tudok házra költeni mert kevés nyugdijam de házon sok javitani valö van. Köszönönöm elöreis.
06202309975
10/10
Zsák Klára 2019 júl. 13. - 14:33:45 10/10
Nagyon szeretném ha valaki beállítaná a FEM3 csatornát.
seberla 2019 febr. 20. - 13:54:08
Ez a műsorvezető olyan erőltetetten ordibálja végig a műsort, hogy feláll tőle a szőröm!
imrebako 2017 szept. 07. - 11:25:51
**Csodálatos mûsor--nekem 5 *-os
Xxy92 2017 aug. 14. - 18:40:12
Sajnálom, hogy a FEM3 a hétköznap késõ esti film helyett ezt a mûsort játssza. Így aztán végképp semmi értéket nem találni ezen a csatornán sem.
telefon19820108@gmail.com 2016 máj. 26. - 16:21:29
sziasztok én pincés vadász sándorne vagyok nagyon nehéz körülményeközöt élünk 8 an lakunk 1 szoba és egy konyhába és lakok vagyunk szeretném ha tudnának segiteni mivel beteges vagyok haszmás és fogyatékos a falak pénészesek nem jok a körülmények mert kvés pénszt kapunk csalái potlékbol élunk és rég otta atrol álmodok szép lakásrol és furdö szobával ha tudnának segiténi akor hivják est a telefon számod 06305126683 köszönöm
9/10
Pobeda 2015 dec. 09. - 19:43:33 9/10 Előzmény ponca
Volt olyan rész hogy visszamentek pár emberhez.(amit itt leadtak)
papzo 2015 márc. 07. - 06:16:05 Előzmény ponca
Na igen, azt én is megnézném, hogy a hatalmas hodályok villanyszámláit tudják-e fizetni, vagy ebbe rokkannak bele.
A rezsi nem kevés lehet és azóta már némi felújítás is kell ezeken a házakon. Festés, a fa homlokzatok újra festése, rovarmentesítés....stb.
a kinõtt bútorzatú és egy tini számára már inkább nevetséges, mint álomszoba átalakítása, új bútorok....
Nem kis összegek lehetnek.
És még élni is kell, meg volt egy válság is, sok a munkanélküli... A gyerekek egy része azóta ezekbõl a házakból elment, a szülõk meg ott maradtak több emeleten, több száz négyzetméteren...
Szóval érdekes lenne látni, hogy hogyan élnek, mennyire szépek, korszerûek, épek ma is ezek a méreg drága és sokszor fölöslegesen rongyrázós kéglik.
ponca 2015 márc. 06. - 19:43:00
Ezek a részek 2003-ban készültek, több mint 10 évesek.
Kíváncsi lennék egy olyan sorozatra ahol visszamennek és lefilmezik az elkészült házakat hogyan néznek ki azóta, hogyan alakult a megajándékozottak élete.

Ezek a házak annyira rongy rázósak, hogy ezek árából több lakás is épülhetne és többeken tudnának úgy segíteni.
Elképedek sokszor milyen fölösleges és drága megoldásokkal dobják fel pl. a gyerekek szobáját, amit 2 év alatt a kis lakó kinõ.

Arra is kíváncsi lennék, hogy pl. a rezsit hogyan tudják ezeknek a hatalmas házaknak fizetni a lakói.
9/10
sgabne@freemail.hu 2015 febr. 27. - 12:18:14 9/10
A mai rész második részét nem fogják leadni?
Qksika 2014 szept. 04. - 19:17:04 Előzmény mushi
Volt itthon is ilyen mûsor, íme!
"2010.Szeptember 24-én rajtol az Álomépítõk címû, lakásátalakítással foglalkozó, tízrészes mûsor a Viasat3-on, amelyben Kate, Nikosz, Nagy Sanyi és pár szorgos mesterember lerobbant otthonokat, szegény családok lakásait, árvíz, vagy bármi más okból lakhatatlanná vált házakat igyekszik újjáépíteni, rendbe hozni. A reality annyiban eltér a hagyományos, átalakítós mûsoroktól, hogy valóban rászorulókon segít." A mûsorvezetõ ha jól emlékszem Müller Attila volt.
Volt szponzor, voltak önkéntes segítõk és végül 10 szegény rászoruló családnak hatalmas boldogság. Nem vagyunk mi annyira irigyek, ha rászorulókról, szegényekrõl van szó. Gondoljunk csak a hóban elakadt autósokra, a vörös iszap károsultjaira, árvízi segítségre, olyankor megmozdul az ország, mindenki ad, segít szívesen, persze többnyire olyanok, akik maguk is inkább adományra szorulnának.
9/10
gopocher 2014 aug. 26. - 12:26:12 9/10
de jó lesz a FM3on is
10/10
mushi 2013 okt. 20. - 12:25:39 10/10
itthon egyrészt azért nem lehetne megoldani az ilyen szintû akciókat, mert nem hiszem, hogy lenne hozzá szponzor. másrészt pedig ki segítene akár az építkezésben is önként? ritka önzõk és irigyek a magyar emberek, én azt vettem észre.. nem az lenne, hogy hurrá, ennek a tényleg rászoruló családnak lett egy szép, új háza, hanem hogy na nézzenek oda, mit kaptak ingyen.. ez persze nem azt jelenti, hogy amerikában ne lennének irigy emberek, csak ott eléggé él ez a lakóközösség szellem. itthon még falun se...
amit rengetegen leírtak elõttem, és én is említettem korábban, hogy a mûsor negatívuma a nullából 500% teremtése a családoknak. ahol korábban a lakókocsiházat vagy a már majdnem összeesõ kis viskót nem tudták rendbe tenni és fenntartani, most kaptak egy 200-300 nm-es palotát. oké, hogy egy évig vagy meddig finanszírozza a mûsor, ha jól tudom, de utána? vagy a fûtést csak egy helyiségben kapcsolják be télen a plazma tv helyett meg vesznek egy kicsi dobozosat? kíváncsi lennék, az a család, aki szó szerint házimozit kapott, most mit csinál azzal a helyiséggel?
ami még megemlítendõ, de inkább vicces, mint negatívum.. tegyük fel, a családban 3 lány van, 2 nagyobb meg egy pici. a nagyobbak azt mondják, õk szeretik az egyszerûséget, a nagylányos romantikás dolgokat.. kapnak is egy elég csinos kis szobát pasztellszínekkel, nagy baldachinos ággyal, leomló tüllfüggönnyel. a kicsi megemlíti, hogy tetszett neki egy póni az állatkertben.. tessék, itt egy pónis ágy ami nyihog, pónis függönyök, pónis íróasztal, pónis szõnyeg, és gyere ki a kertbe, mert szereztünk neked egy pónit! :D viszont a szülõk szobáját és a nappalit mindig kivétel nélkül gyönyörûre csinálják meg!
wowow 2013 okt. 20. - 12:05:41 Előzmény vemoncsi
A luxus tényleg szembeötlõ, én is feleslegesnek tartom. Fele ennyire felszerelt és minõségi háznak is örülne az emberek 99%-a. De gondolom, amiatt van, mert középszerû (hát még alacsony költségvetésû) cuccokkal nem lehet showt csinálni, arra kevesen figyelnének fel. A ház alapterülete is túlzó. De hát így látványos.
1/10
Futrinka 2013 okt. 08. - 07:31:11 1/10
Nálunk is lenne módja a segitésnek, nem feltétlenül a csili-vili házak megépitésével ugyan, de teszem azt, elmenni egy kórházba gyerekeknek mesét olvasni (ilyen akciók szoktak is lenni), vagy öregeknél házimunkát végezni ingyen. Ismerek olyan tartósan beteg gyereket nevelõ családot, ahol a szülõk hosszú évek óta nem voltak sehol kettesben. Egy "mozinyi" idõre ilyen családokhoz is el lehet menni felügyelni a gyerekre. El kell menni a helyi családsegitõbe és rengeteg "esetet" tudnak mondani/lehetõséget adni a segitésre. Nem feltétlenül az a legjobb amikor a fotelban terpeszkedve azt nézzük, hogy hogyan verik a se..üket az amerikaiak pár plazmatévé miatt. Aztán meg itt sirunk, hogy nálunk nincs ilyen! Ki kell menni az utcára és szétnézni!! Aki akar segiteni az tud is!
6/10
vemoncsi 2012 aug. 28. - 13:10:03 6/10
6 pontot adtam a mûsornak. Végignéztem pár adást, és elõször nehéz volt eldöntenem, hogy tetszik-e vagy sem. Ami elõször eszembe jutott, az az volt, hogy fantasztikus, hogy vannak még a világon segítõkész emberek. Jó, reklám van bõven, de kis hazánkban melyik cég ajánlaná fel, hogy a település lakóival karöltve felhúzzanak akár egy 80 nm-es házat? Sok embert tettek boldoggá, reményt adtak nekik, újrakezdést biztosítottak. Miért kellene Japánban, vagy bárhol máshol? Ez része az American Dream-nek, sikertörténet túláradó érzelmekkel amerikaiaktól Amerikában. Ami valóban túlzás, az a luxus. Persze, az amcsik itt is valami grandiózus dolgot akarnak létrehozni, kicsiben nem igazán tudnak gondolkodni. Megfigyeltem, hogy fõleg a színes bõrûek õrjöngenek, fetrengenek a földön. Az tényleg nagyon gáz. Egy szó, mint száz, pár adást meg lehet nézni,lehet belõle tanulni, szemet hunyni a giccs felett. Egy idõ után azonban már unalmas.
Dunna Donna 2012 aug. 22. - 12:50:03
Hát ezek hozzám is eljöhetnének. Na persze szemmel kellene õket tartanom, mert néha eszméletlenül gagyi megoldásokhoz folyamodnak. ;-)
gjanos1 2012 aug. 05. - 13:06:42
Na és ha felépül annak egy fõre jutó fentartása (talán nem is a pénz) hanem a CO kibocsáltás kell a Panel lakásokhoz képes, ahol egymás meglegítik lakások??????????
Képzeljuk el milyen lenne ha csak olyan házak lennének: melyik kerülnek ki gyõztesnek mindentéren?
És a rezsi terén is!
offtopic
robicsek2 2012 júl. 28. - 22:04:50 Előzmény robicsek2
Na most egy kicsit nehéz helyzetbe került a kommentátor :)
offtopic
robicsek2 2012 júl. 27. - 09:31:33
Emberek ereje :)
Összes hozzászólás