Epizód

Menekülj, hogy élhess

olasz tévéfilmsorozat, 2. rész 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Az előző rész tartalma: Michele fia, Paolo szemtanúja lesz Remo meggyilkolásának, ezért a rendőrségen őt is kihallgatják. A 9 éves kisfiú a megmutatott fotók közül az egyiken felismeri a lehetséges tettes arcát. Michele ekkor szerez tudomást arról, hogy felesége halálát nem egyszerű közúti baleset okozta. Valószínűleg egy másik autó utasai kényszerítették a nőt ebbe a helyzetbe, ugyanazok, akik Remót is megölték.

A műsor ismertetése: A fordulatos bűnügyi történet Hamburgban, illetve Olaszország északi részén játszódik, középpontjában a kábítószerrel, megannyi gyűlölet és gyilkosság okozójával. A film egyik érdekessége, hogy főszereplője az a Gianni Morandi, aki a 60-as évek egyik legnépszerűbb táncdalénekese volt, a legendás Térden állva jövök vissza hozzád film szívtipró suhancaként, azóta pedig egy sor népszerű film főhőseként láthattuk viszont.
Hamburg kikötőjében az egyik raktárból titokzatos ládákat rakodnak be egy kamionba. Az egyik segédkező, az olasz Remo eldugja az egyik ládát, majd közli a bőrruhás szőke Hansszal, hogy mind a tíz ládát berakodták, és a szállítmány rendben elindulhat. Kiderül azonban, hogy a kábítószer-szállítmány hiányos, valaki megdézsmálta. A gyanú Remóra és rajta keresztül a szintén olasz, bárzongorista Michelére terelődik.

Egyéb epizódok:

Stáblista:


Vélemény:

szavazat: 2/10 2018 jan. 04. - 17:01:46
2018 jan. 04. - 17:01:46
Gianni Morandi a nagy õ, a nagy kedvenc, elolvadok, ha hallgatom énekelni. De ezért a filmért nagyon kár volt. Szégyen! A történet nincs kidolgozva, 1992-ben ennél már sokkal jobb bûnügyi, akciófilmeket gyártottak. Ez simán belefért volna egy tisztességgel megcsinált filmbe, egyáltalán semmi szükség nem volt 3 részre. Szóval drága Gianni, lepontoztam a filmedet cefetül :(