A Konyhafőnök VIP

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott II / 20. rész, 105 perc

Értékelés:

77 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A Konyhafőnök VIP 2. évadában újra közismert személyiségek mérkőznek meg egymással. A késélre menő küzdelem tétje ezúttal is a Konyhafőnöki cím és 10 millió forint. A műsorban harminckét olyan sztár küzd meg a fődíjért, akik egytől-egyig bebizonyíthatják: a konyhában is megállják a helyüket. Gasztronómiai felkészültségüket a háromfős zsűri, vagyis Wossala Rozina, Sárközi Ákos és Fördős Zé értékeli majd, akik ezúttal sem lesznek kenyérre kenhetők. A konyhapultnál közszereplők, ismert színészek, énekesek, sportolók és televíziós személyiségek forgatják majd a fakanalat. Az RTLII képernyőjén Anger Zsolt, Bálint Ádám, Bundy Gergő (Survivor), Csordás Ákos, Dobó Ági, Dombi Rudolf, Erdélyi Tímea, Haumann Máté, Iszak Eszter, Jakupcsek Gabriella, Kálmán Olga, Király Péter (ÉNB Gábor), Kováts Vera, Kökény Attila, Lakatos Márk, Lola, Lotfi Begi, Mérai Kata, Nébald Olivér (ÉNB Roland), Nyári Alíz, Polgár Krisztina, Szabados Ágnes, Szabó Simon, Szabó Sipos Barnabás, Szabó Zsófi, Szunai Linda, Ungár Anikó, Vágó Piros, Valkó Eszter, Varga Viktor, Verrasztó Dávid és Walkó Csaba küzdelmét követhetik nyomon a nézők minden hétköznap este a Konyhafőnök VIP 2-ben.

A műsor ismertetése: Eddig négy évadon keresztül követhették nyomon a nézők A Konyhafőnök izgalmakkal teli versenyét, sőt egy alkalommal a legkisebb kuktáknak is szurkolhattak A Konyhafőnök Juniorban.
2017 márciusától azonban új évaddal, egészen új formában - A Konyhafőnök VIP-vel - folytatódik az RTL Klub népszerű gasztrorealityje.
Ugyan a zsűrit most is a Wossala Rozina, Fördős Zé és Sárközi Ákos trió alkotja, és a 10 millió forintos fődíj sem változik, de a konyhapultban ezúttal közszereplők, ismert színészek, énekesek, sportolók és televíziós személyiségek küzdenek meg A Konyhafőnök címért, valamint a nyereményért.
Az íz-faktorban Angyal András, Csollány Szilveszter, Czutor Zoli, Danics Dóra, Dombóvári Vanda, Epres Panni, Faragó András, Gáspár Bea, Gorbunov Dmitrij, Hajdú Steve, Horváth Éva, Keleti Andrea, Kocsis Korinna, Koholák Alexandra, Kovács Katalin, Laky Zsuzsi, Nagy Ervin, Peller Anna, Sári Évi, Sváby Andás, Szabó Győző, Tarján Zsófi, Tóth Szabi, Törőcsik Dani, Winkler Róbert és Zsidró Tamás küzd meg a fődíjért, s egytől-egyig bebizonyíthatják, hogy a konyhában is megállják a helyüket, sőt igazából egy teljesen új oldalukat mutatják meg. A sztárok elhivatottságát mi sem mutatja jobban, mint, hogy többen is profi szakácsokkal, séfekkel készültek a megmérettetésre.

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
Betty99 nov. 29. 20:05:44 9/10 Előzmény nuiii
Sisa* 😂😂
6/10
nuiii nov. 28. 14:52:14 6/10 Előzmény nikato
A piros csapat összességében tényleg szimpatikusabb, bár a kékeknél ez az Attila egy jó forma, nem tudom milyen android gyárból varázsolták elő. A Sisak művésznévre hallgató hölgy is ügyesnek tűnik.
Magenta99 nov. 26. 17:27:37 Előzmény nikato
Még ha nem is szimpátia alapján nézi az ember - a piros és kék csapat nem egy dimenzióban játszanak.
A pirosak marha jókat főznek, gusztán tálalnak, a kékek között nincs egyetlen normális, főzni tudó versenyző sem. A legutóbbi, zsírban tocsogó vérvörös löttyöket akkor sem kóstoltam volna meg, ha külön fizetnek érte. Brrrrrrr....
8/10
nikato nov. 26. 12:33:46 8/10
Nekem a piros csapat sokkal szimpatikusabb, mint a kék!!!
charles58 nov. 26. 07:53:49
Kiesett a slambuckirálynő...
Zsupsz nov. 25. 19:12:49 Előzmény novatork6
Naugye :D
novatork6 nov. 25. 19:10:20 Előzmény Zsupsz
Valóban nagyon idegesítő :D
Zsupsz nov. 25. 13:01:51
Valaki etessen hashajtót ezzel az ájulós, nyávogós ostoba libával! Talán eltűnne én meg újra nézhetném. Mennyivel kapott több pénzt, hogy ezeket eljátsza?
6/10
nuiii nov. 24. 23:13:51 6/10
Itt amúgy az összteljesítményt nem nézik? Jópofa ez a Csilla, de eddig csak bénázott, miközben Zsuzsa tegnap a legjobban teljesítő versenyző volt. Egy rossz tényér és kidobják? Ezek hülyék.
8/10
nikato nov. 23. 20:02:43 8/10
Feri egy kicsit hasonlít Flea-ra a Red Hot Chili Peppers-ből.
Sir Zet nov. 21. 17:36:24
Azért jó látni, hogy egy "ketrecharcos" is egy érző, teljesen normális ember.. bármit is mutat magából/ról. Ez a Miki egy rendes ember, és jól is főz.
RedTiger nov. 19. 21:29:43
Azt mondják minden érzelem átjön az ételen...vajon lehet finom egy étel amit ekkora feszültséggel csinálnak?
Zsupsz nov. 18. 08:10:07 Előzmény nuiii
Szerintem se Emesének kellett volna kiesni.
Zsupsz nov. 18. 08:08:50 Előzmény Kuttyánszki
Igen értettem. Köszi
6/10
nuiii nov. 17. 23:17:15 6/10
Hát szerintem genyó dolog volt kiejteni a pornós hölgyet. Innen láttam, hogy jóval kifinomultabb tányérokat vitt a zsűri elé, mint Bea vagy Peti. Bea tányérjával összehasonlítani sem lehetett. Az, hogy nyers a hús, az akkora gebasz, hogy egy michelin csillagos séf nem képes megtanítani rá, inkább bevállal kezelhetetlen versenyzőket, mert ők majd csinálják a balhét és az de jó lesz?
Kuttyánszki nov. 17. 21:35:42 Előzmény Zsupsz
Nem bántásból mondtam Hujberra, hogy dilis,csak a múltja miatt .Ha képben vagy vele kapcsolatban, érted biztosan. Ha nem, pár mondatban elmondom.
Zsupsz nov. 17. 21:11:25 Előzmény Kuttyánszki
Nem biztos, hogy dilis, csak megy a feje után.
Kuttyánszki nov. 17. 20:57:07
Tényleg azt akarják a csajok, hogy a hajukkal végigtörlik a zsiros,cupákos nyers hústól kezdve,..mindent. OMG!!!
Kuttyánszki nov. 17. 20:55:53 Előzmény Zsupsz
Kezdem sajnálni ezt a Hujbert , komolyan. Kicikizik, mint egy dilist. Mert persze, lehet,hogy az...De , hogy szinte minden mondatrában többször bocsánatot kér, az nagyon gáz.
Zsupsz nov. 17. 20:14:18 Előzmény Kuttyánszki
Igen. Ebből él a kereskedelmi tv
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu