Ecomoda

Bakancslistához adom
kolumbiai tévéfilmsorozat, 25. rész, 60 perc

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Freddy falujában sikerül összeházasodni. Ezalatt azonban Aura Maria és Freddy állása már veszélyben van. Gutierrez Jenny-t akarja Aura Maria helyére. Kenet egy kicsit nehezen viseli a történteket. Közben a Fashion Group vezérigazgatója az EcoModa-ba látogat, persze ő sem egyszerű eset. Mr. Stevenson kiütést kap az ebédtől és a zakója is festékes lesz, ám szerencsére mindezt nem veszi észre.

A műsor ismertetése: Az Ecomoda a Betty, a csúnya lány című sorozat folytatása, amely Beatríz Pinzón Solano történetét meséli tovább. Az immáron teljesen megszépült Betty, Armando Mendoza feleségeként, mint gyermekes családanya tér vissza a képernyőkre.

Egy év elteltével kapcsolódhatunk be újra a jól megszokott karakterek mindennapi életébe. Az egész Dél-Amerikát sújtó gazdasági válság a kolumbiai Ecomoda vezetését is arra ösztönözte, hogy új stratégiai lépéseket dolgozzon ki. A külföldi cégekkel való kapcsolattartással Mario Calderon-t bízták meg. Betty soha nem kedvelte igazán, s ez még erőteljesebbé válik, amikor a férfi három új, számára ellenszenves embert hoz a céghez...
Az egyikük, a nagyon dekoratív mexikói üzletasszony, Gabriela Garza, aki hatalmát arra szeretné felhasználni, hogy bármi áron is, de megszerezze az Ecomoda vállalatot. Gabriela a cél érdekében mindent bevet...
Gabriela nem egyedül érkezik a céghez, vele tart egy amerikai divatszakértő, Kenneth Johnson is. Ez a kevésbé vonzó és szimpatikus férfi is csak bosszúságot okoz Betty-nek. Nem tiszteli a munkahelyi szabályokat, pletykás, bajkeverő és ennek tetejében még hiányt is termel az Ecomoda-nak. Az új titkárnő, Natasha Gutiérrez. A csinos, kedves és megnyerő, de mindig a középpontban lenni akaró ifjú hölgy pedig megzavarja a jól beállt rendet és békét az Ecomoda nő dolgozói között.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Beatriz Aurora "Betty" Pinzon de Mendoza
Armando Mendoza Sáenz
Gabriela Garza
Kennet Jonhson
Sofía de Rodríguez
Sandra Patino
Aura Maria Fuentes
Hugo Lombardi
Saúl Gutiérrez
Nicolás Mora
Bertha Munoz de González
Freddy Stewart Contreras
Natasha Gutiérrez
Daniel Valencia
Mario Calderón
Julia Solano de Pinzón
Hermes Pinzón Galarza
Inés "Inesita" Pena de Gómez

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
napraforgó 2018 dec. 21. - 12:40:24
Kenneth amerikai, miért írják a nevét slendriánul Kenetnek?
kriptonyt 2018 nov. 19. - 17:28:58
Sziasztok. Elég régen jàrt valaki erre, de azért megkockàztatom hàtha valaki erre jàr. Hol lehet megnézni a Betty - Ecomoda részeit? Ugyanis a sorozatbaràton nincs a részekhez link.köszi.
pernelle 2011 jan. 29. - 21:33:20 Előzmény Petrapetrus
Szia! kérdésedre a válasz :igen a betty a csúnya lány folytatása. nekem tetszett.ezen még röhögni is lehet.A legnagyobb poén hogy a férfi esten kirabolja a vezetõséget egy halom nõ és egyszá gatyában rohangálnka ki aházból meg fognak taxit.nem beszélve Gutyierezrõl az ágyráccsal.Az vmi haláli volt.
Petrapetrus 2009 ápr. 02. - 18:30:03
Ez nem annak a randacsajos sorozatnak a folytatása volt..? (lusta vagyok megnézni a profilt :-))
Andrew 2006 márc. 10. - 16:31:51
csak sza* a szinronja ahogy az összes romanticas soreozatnak!!!!!!!
Tündér30 2006 márc. 05. - 06:25:45
Nem szeretem ezt a filmet.
zsoszvi@freestart.hu 2006 febr. 09. - 13:38:55
Kedvelem a sorozatot, az elsõ vetítésnél sajnooos nem minden részt tudtam megnézni, iga örülök, hogy nézhetem az ismétlést.