Nyugi! Köztünk marad...

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott I / 50. rész, 40 perc

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: Napi talkshow, game-shows elemekkel és Szulák Andreával.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
pante 2020 ápr. 14. - 15:16:07 1/10
Egész nap ez a hulladék megy, agyonismétlik.
tortura 2020 febr. 11. - 18:08:47
A múltkor gyerekek voltak a vendégek. De gáz volt, hogy Szulák a saját lányát is beültette..... Szegény épp olyan tenyeres-talpas lesz, mint az anyukája.
Bochkor Nóri meg amilyen édes volt babának, valahogy olyan semmilyen kamasznak. És a selypítése.... rettenetes. Pedig bizonyára futná logopédusra a szülőknek.
1/10
Múltszázadi 2019 dec. 27. - 11:36:47 1/10
Gratulálok, sikerült a terv, érzelmeket vált ki a műsor. Belőlem is azt, hogy elég volt egyszer végignézni, és ha csak be nem ragad a gomb a LifeTv-nél, más műsort és más adókat nézek. (Ha beragad, akkor nem tévézek.)
Az esélyt megadtam, minden új dologból kisülhet jó, bár Szulák Andrea nem show woman a humora és a rutinja ellenére sem, hanem énekesnő, abban jó. A program lehetett volna olyan izgalmas, hogy ezt elnézzük neki, ahogy x tízéve tesszük, mióta erőlteti/k a tévézést. Nem lett az. Sőt, már a címnél bukott a dolog!
1/10
Margo Hriczu 2019 okt. 27. - 11:05:54 1/10
Elsősorban a három meghívott + riporter elsősorban egymással kapcsolatos külső, belső, stb, elsősorban magánjellegű tulajdonságokról alkotnak véleményt, vagy találják el a kérdésekre adott választ a Nyugi, köztünk marad c. kvíz (??) vagy milyen Szulák Andival vezetésével készült műsor. Érdekel valakit ilyen igénytelen, kisiskolás szintű műsor ?? Vagy Szuláknak kellett adni vmi fizetős műsort ? No és a résztvevőknek ? Szánalmas, igénytelenség ami a műsort jellemzi, első de egyben utolsó volt hogy megnéztem!! Ahogy elnézem hosszútávra tervezik , lesz még lejjebb?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu