Női titkok

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott I / 6. rész, 43 perc

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: Heti talkshow Várkonyi Andreával és sztárvendégeivel.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
karaday65 2020 aug. 03. - 08:44:42 1/10
Borzalmas, zajos, felszínes, nézhetetlen! Vajon hányan nézik????
tortura 2020 jan. 02. - 17:22:40 Előzmény Missa
Bocs, kedves Missa, hogy offolok (mivel a műsorból még nem láttam egy részt sem, így nem is véleményezhetem).
' Iszonyatosan idegesítő, ahogy egymás szavába vágnak, nem hagyják, hogy egy mondatot végig mondjanak. Ha nem sikerül máshogy, akkor hangerővel nyomják el a "beszélgető" partnerüket.'- írja Ön. Sajnos, az élet szinte minden területén ez van, én legalábbis ezt tapasztalom. Az én munkahelyemen dettó. Sose tudtam még egy mondatot sem végigmondani, mert valaki biztos beleugat és belém fojtja a szót. És igen, ha másképp nem megy, hangerővel nyomják le egymást. Én meg nem az a típus vagyok, aki megpróbálom leordítani a másikat. Még férfiban is irritáló a hőbörgő ember, egy nőben még inkább az. Bocs az OFF-ért.
1/10
Missa 2019 dec. 30. - 14:13:44 1/10
Feleségem szokta nézni, én csak a háttérből hallom ezt a műsort. Iszonyatosan idegesítő, ahogy egymás szavába vágnak, nem hagyják, hogy egy mondatot végig mondjanak. Ha nem sikerül máshogy, akkor hangerővel nyomják el a "beszélgető" partnerüket. Fárasztó, egyenesen idegesítő hallgatni is ezt a műsort. Még az is lehet, hogy értelmes dolgokról lenne szó, de a kulturálatlan társalgás mellett szerintem elveszik a lényeg. Cseke Katinka pedig egyenesen egy bunkó. Sajnálom, ez a véleményem róla. Azt hinné az ember, hogy színésznő létére rendelkezik némi intelligenciával. Nos valamennyivel igen, rendelkezik, de még ide is kevéssel...
1/10
Múltszázadi 2019 dec. 26. - 16:41:20 1/10
Ugyanazok az emberek járnak körbe körbe, egyszer én ülök nálad, egyszer te nálam. Érdekel ez még valakit? Andrea, nem kellene annyira ragaszkodni a mikrofonhoz, és egy futottak még csatornánál 3.5-re értékelt műsort csinálni! Csak halkan mondom, itt nem az ötös szám a nyerő, hanem a 10-es:)