Showder Klub

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott XIII / 7. rész, 0 perc

Értékelés:

1912 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: Klasszikus stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - Showder módra. A műfaj gyökerei a tengerentúlra nyúlnak vissza, de Nyugat-Európában is népszerű eme humorformátum, az Esti Showderből már ismerős dumagépekkel, vagyis ország legtehetségesebb fiatal humoristáival.

A Showder Klub szereplői között megtalálhatjuk a hazai dumagépek legnagyobbjait. A tankmániás légpuska-tulajdonost, a nagy Diósgyőr-szurkoló Aranyosi Pétert. A welcome-rántotthús fogalmának megalkotóját, aki titokban szeretne sütemény-stylist lenni, a szentesi Kiss Ádámot. Kovács András Pétert (KAP), a Földön járó művészt és realista álmodozót, akinél senki se tudja több nyelven elmondani a híres idézetet "Luke, én vagyok az apád!". A hazai elvont humor szemüveges Góliátját, Kőhalmi Zoltánt. A magyar humor hutyutyuját, Lórán Trabarna Barnabást, és Dombovári Istvánt, akinek humora nehezen behatárolható, valahol ane már és az inkább hagyd abba irányzatokat képviseli.
Mellettük feltűnnek a feltörekvő új generáció tagjai: Csenki Attila, a bulvármagazinok réme, akit az újságírók csak úgy emlegetnek: "A humorista, akinek a nevét nem ejtjük ki!" Felméri Péter, a legviccesebb informatikus, aki megjárta Amerikát, hogy a harlemi metróban bolyongjon. Egy igazi humorpiramis, imbolygó-testű római futballgladiátor - Rekop György. És ne feledkezzünk meg Tóth Eduról, aki képtelen egy pillanatra is megnyugodni, folyamatosan kikotyogja a mozifilmek végét, és még mindig nem zavarja, ha a metrón beleolvasnak az újságjába. Valamint az egyetlen szomszéd néni, aki két főből áll, de mégsem skizofrén, az erdélyi Szomszédnéni Produkciós Iroda: Tóth Szabolcs és Bálint Ferenc.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
tamas patkos nov. 29. 19:45:19 10/10
Most nézem a XVI/8-ast, azért egy ilyet kifogni 1 főnyeremény: Kőhalmi-Mogács-Badár és az elejét nem láttam, hogy ki még. Mogács egyik legjobbja szerintem.
4/10
NHzsolt nov. 28. 12:19:36 4/10
Vasárnap esténként van az új évad új részekkel, minden más időpont ismétlés-cunami. Sajnos már ez a műfaj sem a régi, sok olyan arcot futtatnak, akin nem lehet mosolyogni sem. Persze van egy-két jó és figyelemre méltó stand up előadó, de sajnos Ők vannak kevesebben...
Ennek megfelelően már nem szoktam ezért bekapcsolni, csak néha az új évadra.
1/10
Haminyó apó nov. 22. 19:32:29 1/10
Milyen lapos lesz minden poén, mikor már háromszor-négyszer letolták a torkodon... Pláne hússzor. És a műröhögés, a műtapsokkal... Pfejjj
janderka okt. 21. 22:04:45
Mondom ezt úgy, hogy ezek a műsorok (vagy adások) a maguk idejében jók és nézettek voltak. De ennyi év távlatából (van, aki azóta sajnos már meg is halt az egykori szereplők közül), már se nem aktuálisak, se nem érdekesek. Ráadásul csontig lerágottak. Amit még azzal is tetéz a csatorna, hogy bármifajta logika vagy ritmus nélkül keverve-kavarva, ömlesztve darálja.
janderka okt. 21. 21:46:20 Előzmény Midnight67
Nagyon gáz. Kiváncsi vagyok, milyen adómókolási, költségkimenekítési oka lehet valójában egy ilyen ismétlőcsatornának?
Midnight67 okt. 21. 21:36:57 Előzmény janderka
Tényleg "vicces", én már nagyon régóta nem néztem ezeket a műsorokat (a csatornát sem), de pár hete ráfanyalodtam, gondolván, hátha látok valami újat. Nos, döbbenten láttam, hogy mind ismétlés. Több éve mennek ugyanazok vagy századszorra. Hihetetlen..:(
janderka okt. 21. 20:56:11
Én baromira unom már, hogy műsornak állítanak be egy nonstop 10 éves adásismétlést. Ráadásul fel se tüntetik, hogy épp kétezermennyi hányadik évadát is adják.
És igaz ez az egész RTL II-re is. Showder klub, Segítség bajban vagyok, Gyanú árnyékában, Vacsoracsata - mind-mind lejárt konzervműsor, plusz néhány húszéves zsékategórias játékfilm vagy tv-sorozat.
Erre fenntartani egy csatornát?! Vicc.
1/10
Haminyó apó okt. 18. 19:50:37 1/10
Ez a hármas /KAP, 6-házi és Aranyember/ csúcs! :)))
1/10
Haminyó apó jún. 07. 10:00:14 1/10 Előzmény egon_von_compact
Tudod, ha tíz felvételből egyet lehet meghallgatni többször /mint mondjuk Hofit/ akkor hogy pontozzak, te fehérrépa? Amúgy a tapsot is kiérdemelni kell, nem kiprovokálni, mint sokan /Fábry kezdte anno/.
9/10
egon_von_compact jún. 06. 20:55:34 9/10 Előzmény Haminyó apó
Értelmes egy csávó lehetsz, hogy az alapján pontozol 1-esre (!) egy műsort, hogy hányszor ismétlik :D
1/10
Haminyó apó jún. 06. 20:11:04 1/10
Sóher klub... Annyi az ismétlés, hogy már undi lesz a legjobb poén is. És a felvételkor a technikus nem szúrja ki, hogy egy néző belehahotázik a felvételbe???
Kuttyánszki máj. 24. 16:52:49 Előzmény zommmmbi
Olvasgatom itt a kommenteket...
Tóth Eduval egy baj van csak : hogy az évek alatt nagyon elhízott, pók(sör)has,.. :(

Viszont ő talán az egyetlen, (Bödőcs mellett,után..) aki tetőtől-talpig pozitív kisugárzással , szeretettel fordul az emberek felé. Nem aláz, nem poénkodik senki kárára, rovására. Szemernyi rosszindulat nincs benne. Okos, szellemes ,vicces.
Sz. Péter máj. 19. 21:55:19 Előzmény kekmedve32
Magyarországon szerinted ki az, aki nem ezt a "teszkógazdaságos", hanem valami emelkedettebb humort művel?
6/10
anita195 máj. 19. 21:46:59 6/10
A Fábry Show mellett sokatt nézett műsor. Van pár, akit nagyon bírok: KAP, Hadházy, Aranyosi, Beliczai :) Számomra ők jelentik a jó 'standupot'. Viszont nagyon megváltozott a paletta az évek alatt, (ami persze természetes, mert kellenek az újak) viszont nekem ők már nem olyan humorosak.. lehet, hogy csak nekem nem tetszik ez a stílus (vagy tényleg nem is viccesek, zöldfülűek), de sajnos hacsak nem a régieket ismétlik már nem sokatnézem.
9/10
egon_von_compact ápr. 29. 20:47:37 9/10
Bírom, amikor az egyik ember a másiknak meg akarka magyarázni, melyik a jó fellépő, és melyik a szar.
1/10
kekmedve32 ápr. 08. 15:44:45 1/10
Ez a műsor mindig is béna volt. A fellépőkről messziről látszik, hogy senki nem szólt nekik még, hogy "Ne vigyorogj, mert nem vagy vicces!" Leginkább annak a rétegnek szól, amelyik úgy öltözködik, ahogy a "stylist"-ek öltöztetnek, amelyik Supernem koncertre jár, és amelyik Sacha Baron Cohen filmjein nevet. Szóval, ez a Showder Klub olyan "teszkógazdaságos" humor, talán így lehet a legjobban megfogalmazni.
popeszku márc. 11. 15:52:12 Előzmény zommmmbi
Hozzátenném Benk Dénest és a bűvész Somát.Azonnal elkapcsolok
zommmmbi jan. 31. 22:48:18 Előzmény omama2
Tóth Edu, Mogács, Trabarna, ha ezeket meglátom kikapcsolom, annyira idegesítőek. A lányok viszont meglepően jók.
omama2 2020 dec. 05. - 13:44:52 Előzmény bcsikany
Igaz nem ez a megoldás, de ha szerkesztők nem lépnek, akkor csak ez marad. Egyedül Kőhalmit érdemes nézni, de csak az önálló estjét. A többi elviselhetetlen.
omama2 2020 dec. 03. - 17:48:47
Ez nem menő, ezt Kiss Ádám hozta be ilyen mennyiségben, sajnos nála ez kötőszó. Ennyit tud adni a nagyképűsége mellé
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu