Epizód

Végtelen szerelem

török drámasorozat, I / 7. rész 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Értékelés:

130 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Kemál úgy dönt, hogy nem megy vissza Zonguldakba, hanem marad Isztambulban. Emir erőszakoskodni akar Nihannal, de a lány otthagyja a hotelben és a kikötőbe megy, ahol találkozik Kemállal. A fiú mindvégig azt bizonygatja neki, hogy már kitörölte őt a szívéből.

A műsor ismertetése: A szegény családból származó Kemál találkozik a buszon a gyönyörű Nihannal. Kis idő után a sors újra összehozza őket, mikor a lány a tengerbe zuhan egy hajóról és Kemál megmenti az életét. Nihan családja, a lányt egy gazdag üzletemberrel, Emirrel akarja összeboronálni...

Évadok:

Stáblista:


Vélemény:

június 21. 18:43:50
június 21. 18:43:50
Még hányadszor adják le? Ennyire nincs pénze a köztévének?
január 13. 20:59:11
január 13. 20:59:11
Én ezt nagyon szerettem! Zeynep volt benne a legidegesítöbb, egy lehetetlen személyiség... ennyire betegesen szeresse Emírt?!? Nagyon sokszor szó szerint néztem mint „Rozi a moziban“:D
A vége nagyon szomorù, viszont ennek ellenére is az egyik legjobb sorozat, amit valaha láttam :D
január 06. 06:49:20
január 06. 06:49:20
Az biztos jó sorozat csak a vége nagyon el van baltázva , azzal, hogy ilyen ronda vége lett. A tv-be gondolom a lehetetlen szinkron meg ront rajta, szerintem a török sorozatoknál nagyon mellé fognak a hang adással.
január 03. 21:27:15
január 03. 21:27:15
Nagyon jó sorozat! Ezek a törökök nagyon tudnak sorozatot készíteni! 3 nagy kedvencem, a Végtelen szerelem, „Ezel“ és a „Bosszù vagy szerelem“.
2018 máj. 07. - 16:10:56
2018 máj. 07. - 16:10:56
Néha gitározás közben ez szólt nálam háttérzajnak, úgyhogy nem vagyok teljesen képben, de nekem az jött le, hogy ez egy túlbonyolított sorozat.

Borostás 1 beleszeret Hisztis Csajba, de Borostás 2 zsarolás útján magához kényszeríti Hisztis csajt. Innentől kezdve az egész arról szól, hogy Borostás 1 és Borostás 2 tolja a verbális erőfitogtatást meg a szájkaratét. "Ó, elveszem tőled Hisztis csajt, és tönkreteszlek!" "Nem is, mert előbb végzek veled!" Újra meg újra meg újra. Nem tudom, ennyi intrikálás mellett mikor volt idejük a cég dolgaival foglalkozni.

A vége már nevetséges volt, hogy a rendőrök elől menekülő, becsődölt, meglőtt Borostás 2-nek (meg a sörhasú "Kommandós" haverjának) dolgozott kb. minden második rendőr meg takarító...
szavazat: 6/10 2018 máj. 03. - 18:57:37
2018 máj. 03. - 18:57:37
Mikor ért rá Baran aláaknázni a hegyet? Mert állandóan menekültek Emírrel, vagy épp ápolta Emírt. Valahogy nehezen hiszem el, hogy volt ideje beszerezni taposóaknákat - azért azt nem árulják a piacon, vagy a boltban, aztán fölment és ásogatott is kicsit az állandó menekülés közben.
A lényeg - nagyon durva volt a befejezés, kicsit sem tetszett.
szavazat: 10/10 2018 máj. 03. - 14:03:56
2018 máj. 03. - 14:03:56
Tényleg?
szavazat: 10/10 2018 máj. 02. - 18:43:05
2018 máj. 02. - 18:43:05
"De miért volt az a sziklás szirt aláaknázva? Ki aknázta alá, mikor és miért?" Egyszerű a válasz Baran

"És hogy hurcolták oda Nihánt? Baran kézen fogva bevezette, megkérte üljön nyugton, amíg lekötözgeti?" Minden bizonnyal úgy ahogy előtte is, kloroform.

"és Emír meg sem próbálja kiszabadítani a kezét... Elég lett volna egyet csavarni rajta és már szabad. Miért nem tette?" Egy aknamező közepén leállni dulakodni......öngyilkosság, Hakan,Nihan a rendőrök biztos távolságba ,így semmi se tartja vissza Kemált h akár ne lépjen le abba a pillanatba az aknáról ahogy szökni próbál.

" a lába elé nézett volna" mikor perceken múlik a szerelmed élete nincs idő vizsgálgatni a talajt, ex kommandós létére talán ért ahhoz h hogyan rejtsen el pár aknát szinte észrevehetetlenül

Emír cselekedetei szerintem pont h életszerűek voltak, kapcsolatokkal,ismeretséggel,pénzzel "bármit" el lehet érni, s neki ebből akadt bőséggel

Végéről pedig annyit h szinte tökéletes volt, túl klisé lett volna ha csak a "rossz" hal meg. Maga a sorozat remekműve is abba rejlik h nincs igazából rossz és jó benne, persze Emír tölti be a rossz fiú szerepét, de ő maga is csupán egy áldozat ,az apja áldozata, s s Nihán iránti megszállót szerelmének az áldozata.A sorozat alatt rengetegszer betekinthettünk a lelkivilágába,láthattuk h milyen szinten szenved ,2.évad 91 rész 20.perceibe ez főként megfigyelhető. Nagyszerű sorozat volt, többször nézős az egyszer biztos :)
szavazat: 6/10 2018 ápr. 28. - 04:59:27
2018 ápr. 28. - 04:59:27
Összeségében: Kevesebb több lett volna.
Túl sok bőrt akartak lehúzni a rókáról, nekem ezért nem tetszett.
szavazat: 6/10 2018 ápr. 28. - 04:30:08
2018 ápr. 28. - 04:30:08
Nekem egyáltalán nem tetszett a sorozat vége. Nem azért, mert meghalnak, azzal semmi bajom.
De miért volt az a sziklás szirt aláaknázva? Ki aknázta alá, mikor és miért? Isztambul külterületén egy kirándulóhely és alá van aknázva - na ne. Meg még csak nem is hatástalanítható - Ez annyita béna.
És hogy hurcolták oda Nihánt? Baran kézen fogva bevezette, megkérte üljön nyugton, amíg lekötözgeti? Jajj...
Aztán a végén Nihán szétbőgött képét nézegetni hosszú-hosszú perceken át, majd Kemál "szavalatát" hallgatni szintén hosszasabban, mint ahogy kellene. Csak mondta a mondókáját, ahelyett, hogy a lába elé nézett volna - mind, mind olyan momentum, ami merőben életszerűtlen.
Aztán Kemál elkapja Emír csuklóját, és Emír meg sem próbálja kiszabadítani a kezét... Elég lett volna egyet csavarni rajta és már szabad. Miért nem tette? Ott volt a rendőrök hada. Borzasztó ostobaságok sora.
Számomra az egész második évad fölösleges volt, nem is szól másról, csak arról, hogy Nihánt vagy féltucatszor elrabolják - egy idő után én ezt már untam. Kemál a fene nagy tisztességével - inkább ölte, vagy ölette volna meg Emírt, mintsem ezt a rengeteg zaklatást elviseli. A felesége, a lánya biztonsága megérte volna,még egy esetleges felelősségrevonással együtt is. Inkább, mint ez a rengeteg inzultus Emír részéről. Mert van az a határ, amit már nem lehet tolerálni.
Semmi, semmi nem volt életszerű benne, kezdve azon, hogy Emír hány száz , hány ezer embert fizetett le, fenyegetett meg, hány embert kényszerített a szerettei elrablásával olyasmire, amit azok nem akartak.
Borzasztó rossz volt, annak ellenére, hogy az Emírt játszó színész zseniálisan játszott, nagyon szuggesztív volt, helyenként szórakoztató is a humorával, meg az egészet sikerült izgalmasra megcsinálni.
De úgy egészében mi a fene értelme volt ennek az egésznek?
szavazat: 10/10 2018 ápr. 27. - 21:16:13
2018 ápr. 27. - 21:16:13
Lemaradtam valahol a második évad 30-as részeinek környékén, de majd utólag bepótolom azt a 100 részt. Az biztos, hogy az egyik legjobb török sori, amit láttam. Bár a végével nem vagyok kibékülve, de már csillapodtam azóta.

*******************************************
Nem vagyok egy török sorozat rajongó, mert sokat bepróbáltam, de eddig csak 3 jött be az összes közül, amit vetítettek: a Végtelen szerelem, a Bosszú vagy szerelem és a Feriha. Mind a három elnyerte a tetszésemet. Vannak azért jók közöttük.
2018 ápr. 27. - 20:34:39
2018 ápr. 27. - 20:34:39
Az életben Emír a nagybátyja Deniznek.
szavazat: 10/10 2018 ápr. 27. - 20:29:27
2018 ápr. 27. - 20:29:27
Ez volt a legjobb török sorozat, amit valaha láttam. Meg vagyok elégedve a végével, szerintem szép lezárása volt a történetnek. Ha csak egy szimpla happy enddel végződött volna, akkor ez is csak egy lett volna a sok szappanopera közül.
Kemál karakterét egyáltalán nem kedveltem, számomra már irreálisan jó volt, és a folyamatos harca az igazságtalanság ellen is kezdett fárasztóvá válni. Nekem valahogy nem jött át a Nihán és Kemál közti szerelem, túlságosan erőltetett volt.
Azonban az utolsó részen tényleg meghatódtam. Kemál önfeláldozása valóban bizonyította a végtelen szerelmet, amit Nihán iránt érzett. Az utolsó jelenet az asztalnál pedig leírhatatlanul szép volt.
Akiért azonban imádtam a sorozatot az Emir volt. Kaan Urgancıoğlu fantasztikus alakítást nyújtott. Tisztában vagyok vele, hogy Emir egy beteg és gonosz ember volt, de nem tudtam nem szeretni. A humora gyakran színt vitt a néha már túságosan nyálas részekbe, és valljuk be őszintén nélküle nagyon unalmas lett volna ez a történet. Kemálhoz kellett egy hozzá hasonló ellenpólus. A közös jeleneteikben szinte vibrált a levegő.
Emir, Deniz és Nihán iránti szeretete pedig bebizonyította, hogy nem eredendően gonosz, csupán őszinte szeretetre vágyik, amit soha nem kapott meg. A Denizzel közös jelenetei mindig mosolyt csaltak az arcomra, érezhető volt, hogy a kislány nagyon kedveli a színészt. Ez pedig már tényleg csak az én személyes véleményem, de szerintem sokkal több kémia volt Emir és Nihán között, mint a Nihán-Kemál szálban.
A többi szerplő közül még Galipot, Asut, Tufánt , Leylat és Ayhant kedveltem.
Végezetül, szerintem Hilal Saral fantasztikus munkát végzett a sorozattal, ezért sem értem miért kritizálják annyian.
szavazat: 6/10 2018 ápr. 27. - 05:14:48
2018 ápr. 27. - 05:14:48
Tegnap Nihán lecsapja Ászut és kiszabadítja magát a láncból. Vajon miért nem láncolta meg Ászut? Akkor garantáltan nem tudta volna üldözni. Aztán egy telefon a rendőrségre, hol találják a nőt.
De nem, Nihánnak nincs ennyi esze, dacáre, hogy már hányszor elrabolták, stb., kicsit sem tud előrelátóan gondolkodni, meg is fizet érte, lecsapják, aztán megint csak elrabolják.
Azt sem értem, hogy miért nem áll tucat rendőr Emír kórházi szobája előtt - esetleg benne, miért nem bilincselték az ágyhoz, stb, így aztán megint kisétál, ahogy kicsit rendbetették.
Millió értelmetlen dolog van benne.
Annyira örülök, hogy ma vége lesz. Most egy darabig nem nézek törököt, az biztos.
szavazat: 6/10 2018 ápr. 25. - 20:01:06
2018 ápr. 25. - 20:01:06
Csak nézem, hogy Kemálra golyóálló mellényt adtak, a rendőrök meg egy szál ingekben tűzharcolnak egy őrülttel, meg egy bűnözővel. És nem is értem, hogy Hakan miért nem tudott jobban célozni? Csak egy vállövés. Apropó hogy-hogy hirtelen visszatért Hakan? Merdzsán meg hová tűnt?
Na és Leyla is merre van? Ayhan ott volt a búcsúzkodásnál, még Vildan is előkerült, na de Leyla?
Emírnek nagyon szuggesztív nézése van, de azért nem volt ez egy jó sorozat. Helyenként nagyon izgalmas, de sokszor csak szenvedős.
2018 ápr. 25. - 09:41:05
2018 ápr. 25. - 09:41:05
Nem néztem a sorozatot, csak felvettem, és néha láttam belőle részeket, mint tegnap a végét. Ilyen elmebeteg, degenerált sorozatot még leadni sem kéne, nem hogy sztárolni. Ennyi gonoszságot, rosszindulatot, amit Emír és bérencei, manipulált emberei elkövetnek, szerintem képtelenség végig nézni, én legalábbis soha nem fogom . Nem értékelem a török sorozatokat semmire. Láttam ugyan 2-3 sorozatukat, de pl. a Küzey-t elkezdtem, és abba is hagytam. Ezekhez külön idegrendszer kell.
szavazat: 6/10 2018 ápr. 25. - 05:46:49
2018 ápr. 25. - 05:46:49
Már csak 3 rész és vége. Én csak azon csodálkozom,hogy erre a sok aljasságra, emberek százainak megfizetésére, a sok ingatlanra miből telt Emírnek, amikor a cége már igencsak le volt amortizálva. Az apja börtönben, Aszu a diliházban, senki nem dolgozott a cégnél. Leyla is eléggé eltűnt és Vildant sem láttam mióta. Ki a fene vezeti a Kosdzsuolu céget és miből van bevételük?
Emír élete meg csak a szervezkedésből, meg a menekülésből, gyerekrablásból áll. Eléggé költséges passziók.
A végére ezt már annyira túltolták.
2018 ápr. 24. - 23:09:46
2018 ápr. 24. - 23:09:46
Jó, hogy vége lesz már ennek a filmnek, olyan katyvasz, lehetetlenség, csak a jajveszékelés van. A rossznak minden sikerül, mindent a kezében tart. Amikor el kezdtem nézni, azt hittem, egy aranyos, romantikus történet lesz, de talán már az ötödik résztől csak az intrika, hazudozás volt a főszereplő. Aztán már Kemál jóképűsége sem volt elég, hogy a kíváncsiságon túl lekössön a történet. (Bár az esküvőn a fehér öltönyben jól mutatott! )
2018 ápr. 19. - 11:00:40
2018 ápr. 19. - 11:00:40
Hihetetlen ez a sok töltelék rész.
Az esküvőn is vagy 4-5 részen át nyűglődtek, aztán a nagy napon az aktuális rész 90%-ában ismerkedhettünk a török zenékkel történés semmi.
Befejeződhetne már ez a rétestészta sorozat is.
szavazat: 10/10 2018 ápr. 18. - 12:59:25
2018 ápr. 18. - 12:59:25
Majd előkerítik a kórház igazgatóját is akik kiadták a kórházat Emírnek?
Összes hozzászólás