SzÉpítők

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar magazinműsor, V / 9. rész, 22 perc

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: Időnként többet gondolkodnak az emberek egy néhány napos nyaraláson, mint az akár több tízmillió forintos kiadást jelentő otthonuk kiválasztásán - pedig a nem kellően előkészített döntés hosszú távon pénzügyi veszteséget jelenthet. Legtöbb ember álma a saját otthon, amit nem csupán birtokol, de ízlés szerint dekorálhat, alakíthat, és életmódjának megfelelően lakhat benne. A lakásvásárlás éppen ezért nem csupán életünk legfontosabb anyagi befektetése, de egy érzelmi folyamat is, amit mégis muszáj ésszel, nem a szívünkkel vezérelni. A műsor egésze az ingatlanpiaci szegmenstől kezdve a lakás felújításon, építésen át a lakberendezésig hasznos tippekkel, ötletekkel kíván segíteni a nézőknek, hogy ne csak egy lakást, ingatlant, hanem valójában otthont találjanak maguknak. Minden, amit a CSOK-ról tudni kell és érdemes. Megmutatjuk, milyen változásokkal, könnyítésekkel és új korlátokkal kell számolniuk a családoknak. Hasznos tippeket adunk, segítséget nyújtunk álmai otthonának pénzügyi finanszírozásához!

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
majdnem 2016 jún. 18. - 09:17:16
5 millió felújításra, 52nm-re? Melyik burzsoá budapest-országi réteghez szól ez a mûsor(mi van azokkal az EMBEREKKEL, akik nem budapesten élnek, õk a "vidék" vályogházban?)? Oly természetesen gurgulázzák ki ezen számokat, mintha itt mindenki ezen réteg szintjén "szorongana"! Miért nem lehet a valót, az igazat megmutatni, a minimálszinten élõk lehetõségeivel mi van? Kérdésben a válasz persze, hiszen a minimálon élõknek nincsenek lehetõségeik, tehát a média a televíziózás nem az átlagnak, hanem a burzsoának szól. No attack, béke van!
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu