Ben 10: Omniverzum / A dolgok változnak - 1. rész

Bakancslistához adom
Ben 10: Omniverse / The More Things Change Part 1
amerikai animációs sorozat

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: A rosszfiúk legyőzésével nem merülnek ki a szuperhősök kötelességei. A szabályok betartására pedánsan ügyelő újonc társával együtt Ben az idegenek alvilágának bizarr oldalát is megismerheti, miközben múltbeli ellenségei bosszúra szomjazva acsarkodnak ellene, és mintha még ez sem lenne elég, egy titokzatos fejvadász is a nyomába ered! Kész szerencse, hogy kalandjai során 10 új idegen képességeit hívhatja segítségül.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
rumbay 2013 márc. 17. - 18:23:49 10/10 Előzmény zoli01999
Én eddig az összes szériát végig néztem és határozottan kijelenthetem hogy ez lett az egyik legjobb.(Ehez nyilván hozzá járultak a TFA „mesteremberei”) . Nekem nincs gondom a rajzstílussal(bár elsõnek nekem se tetszett) de aztán egészen megszerettem. A forgatókönyv megirása k***a jó(szerintem eddig ennek a legjobb a *története*). A vidám szinvilága is nagyon megfogott. Amugy meg ha nem tetszik akkor is a jót próbálljátok meg észrevenni benne.
5/10
zoli01999 2013 jan. 10. - 17:14:54 5/10 Előzmény Fenrirson
Hát én nagyot csalódtam a ben 10 omniverzumban.Minden szereplõ nagyon gagyi lett benne pl:Ben 10,Kevin,Gwen,én nagyon szeretem a ben 10-et és rengeteg részt láttam már,de ez nagyon rossz lett.Másrészt azt mondták,hogy ez viccesebb lesz mint a többi elõzõ évad,közbe pedig nagyon uncsi.És szerintem ami a rajzolást illeti:Ami jó volt abba minek kellett belekontárkodni.
8/10
Vrahno 2012 dec. 11. - 15:29:26 8/10 Előzmény Fenrirson
Én inkább a rajzfilmek megírásának minõségét szoktam nézni, ha színvonalról van szó. A kinézet sem mindegy, de ha a többi aspektus jó, akkor el tudok nézni a rajzolás fölött. És nekem ez eddig ezek közül a "többi aspektusok" közül ez a Ben 10 rajzfilm hozta a számomra legélvezhetõbb minõséget.
Mondom, még nem láttam belõle sokat (sõt igazából a többi Ben 10 sorozatot sem nagyon néztem az elsõtõl eltekintve), ezért nem is mondom, hogy nem változhat még róla a véleményem, de így is ez tetszik a leginkább.
4/10
Fenrirson 2012 dec. 10. - 17:57:43 4/10 Előzmény Vrahno
Jó,hogy említetted a rajzstílust.Annak ellenére,hogy a rajzoló ugyanaz,a stílus más.Ezzel volt a legnagyobb gondom.A megváltoztatása telljesen hazavágta a rajzfilm színvonalát.
8/10
Vrahno 2012 nov. 29. - 16:24:23 8/10
Ez az egyedüli Ben 10 variáció, amit nemcsak maximum unalomból, hanem egyenest *szívesen* nézek. Abból a kevésbõl, amit eddig láttam belõle, azt kell mondjam, majdnem minden pont helyén van benne. És ez nem is csoda, lévén, hogy rengeteg olyan mesterember dolgozik rajta, akik a kiváló Transformers: Animated-et is készítették.

Köztük van a grafikai tervezõ Derrick J. Wyatt is, és akárcsak a TF:A esetében, itt is nagyon érzõdik az a speciális "varázs", amit a rajzfilmjeibe szokott vinni -- és nem kimondottan a rajstílusra gondolok itt (ami nekem se a kedvencem, bár azért kezdem látni a zsenialitást a "stílusos egyszerûségében"), hanem valami másra... erre a humoros, rendkívül élvezetes hangulatra, és persze a számos rejtett poénra, ami a TF:A-nak is az egyik fõ ismérve volt. Gyakorlatilag ugyanaz a feeling jön át ebbõl a rajzfilmbõl is, amit én igen értékelek.
4/10
Fenrirson 2012 nov. 10. - 10:38:38 4/10
Jézusom!
Hogy néz már ki ebben Ben?Na meg a többi gonosztevõ,és a többi ellenség.
Nekem ez kissebb csalódást jelentett az eddigi Ben 10 rajzfilmek közül,õszintén szólva jobbra számítottam.Azért az 1 pontnál szerintem többet ér,de a különbség nem túl nagy.Sajnos...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu