Tabukról tabuk nélkül / A gyász

Bakancslistához adom
Taboos Without Taboos / A gyász
18 éven aluliak számára nem ajánlott magyar dokumentumfilm sorozat, I / 2. rész, 55 perc

Értékelés:

35 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: A Tabukról tabuk nélkül olyan témákat választott, amelyekről nem akarunk tudni, pedig minden ott zajlik előttünk, olykor a saját családunkban, vagy közvetlen környezetünkben. A Spektrum olyan embereket keresett meg, akik vállalták, hogy titkaikról, nyomasztó múltjukról, szenvedélyükről őszintén, a kamerák előtt beszéljenek. A sorozatban összesen 40 történetet ismerünk meg, amelyek főszereplői valódi emberek, valódi beszélgetéseket hallunk, valódi környezetben. Kiderül, hogyan birkózott meg az illető a titkával, hogyan dolgozta fel a traumát, milyen kiutat, kapaszkodót talált. A műsor egyéves komoly munka után készült el. Házigazdája napjaink egyik legnépszerűbb színésze, a Magyar Filmkritikusok Díjával elismert Thuróczy Szabolcs, aki amellett, hogy beszélgetőpartnere az egyes találkozásoknak, ötleteivel is segítette a műsorkészítőket.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
zsannavita máj. 09. 07:45:10
Ha minden részt késő este, hadd ne mondjam éjjel tűznek műsorra, akkor tabu is marad! Pedig gondolom nem ez a cél! Sajnálom!
Challure 2019 okt. 25. - 12:12:40
Megvan Youtube :)
Challure 2019 okt. 25. - 11:54:28 Előzmény Edmond Dantes
Hol lehet megnézni az első évadot?
Edmond Dantes 2017 dec. 07. - 11:12:33
Alaposan eldugták ezt a sorozatot, pedig többet érdemelne, érdemelt volna. Kettõ, talán hármat láttam \"random\". Új hangvétel, tényleg tabukról tabuk nélkül vagy csak mérsékelten fékezett habzással. Ha tudom, hogy mikor ismétlik, pótolom a kimaradt részeket és ajánlom másnak is, aki nem retten vissza a késõn vetített nehéz témáktól. Thuróczy Szabolcs ma már nemcsak Pintér Béla Társulatának erõssége, de pl. az Aranyélet és a Tiszta szívvel szélesebb körben is ismerté és elismertté tette, ebben is nagyon jó.