Így jártam anyátokkal / A lehetségtelen

Bakancslistához adom
How I Met Your Mother / The Possimpible
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjátéksorozat, IV / 14. rész, 30 perc, 2009

Értékelés:

1572 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Robin egy ideje nem talál állást, pedig nagy szüksége lenne rá, ugyanis munkaviszony nélkül nem tartózkodhat az országban. Barney sajátos módon próbál rajta segíteni.

A műsor ismertetése: Ahogy a cím is mondja a történet arról szól, hogy Ted Mosby 2030-ban elmeséli gyermekeinek, hogyan ismerkedtek össze a szüleik.

A történet kezdetén Ted legjobb barátja, Marshall elárulja, hogy meg akarja kérni barátnője, Lily kezét. Ted ebben a pillanatban döbben rá, hogy többé nem várhatja az igaz szerelmet, lépnie kell. Ebben segít neki barátja, Barney, a hivatásos agglegény, aki folyamatosan kínozza Tedet a nőkről és párkapcsolatokról alkotott megingathatatlan véleményével. Ted hamarosan megismeri Robint, úgy érzi, ez a szerelem első látásra, de a sors valami egészen mást tartogat számára...

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
DUNAWÖLD 2022 júl. 04. - 04:46:36 1/10 Előzmény baromarc666
Egyetértek. A kamaszokat meghülyítik, azt hiszik, eza vicces, vagy a normàlis.
👎👎
1/10
DUNAWÖLD 2021 jún. 21. - 14:26:10 1/10
Először utàltam a Jøbarátokat.
Erőltetett, nem életszerű.
Aztàn hozzàszoktam, megkedveltem.
A mindennapjaink rēsze lett. Beetetéssel...
1/10
DUNAWÖLD 2021 jún. 21. - 14:22:16 1/10
Kamasz tanítványom kedvence.
Làtva az itteni kilengéseket, kíváncsi lettem.
1/10
baromarc666 2021 máj. 29. - 23:03:34 1/10
Minden idők egyik legtúlértékeltebb, ostobább és erőltetettebb sorozata. Egy férfinak nézhetetlen kategória. A történet és a színészi játék lényegében értékelhetetlen.
Roberto DiCapribogyó 2020 jan. 05. - 15:16:36
Ez a sorozat egyfajta érzelmi intellingencia teszt...vannak akik könnyedén veszik az "akadályt", de vannak akik elbuknak és úgymond kudarcot vallanak.
Roberto DiCapribogyó 2020 jan. 05. - 04:53:35
A valaha készült legjobb sitcom sorozat! Rendkivül magas szinvonalú végig, ráadásul szinte a végére lesz a legjobb (persze szigorúan az alternativ véggel:) ).
Roberto DiCapribogyó 2020 jan. 05. - 04:52:56 Előzmény empianna
Azért mondjuk ki, a Jóbarátok az egyszerűbb, könnyebben érthető poénjaival inkább a tiniknek készült , ez a sorozat viszont egyértelműen a felnőtteknek. Nyilván nem a sorozat hibája, ha egy tini nem élvezi annyira.
empianna 2018 dec. 10. - 15:38:02
Iszonyatosan túlértékelt sorozat. Rengeteg poént a Jóbarátokból nyúltak (de nagyon durván), és azt meg sem közelíti. Emiatt számomra elvesztette az eredetiségét. Eleinte egyébként nem tűnt rossznak, de szerintem elég hamar kifulladt. Persze vannak viccesebb részek is, de nem az a kategória (számomra legalábbis), amit évente újranéz az ember, mert még ezredszer is röhög rajta. Robin karaktere számomra is unszimpatikus és idegesítő volt (nem tudom a magyarázatát, de elejétől fogva így éreztem). Ez a sorozat meg sem közelíti a valaha volt legjobb sitcomot.
10/10
Szenzi2 2018 nov. 23. - 23:06:39 10/10
A valaha volt legjobb szitkom. Igen, néhány poén a Jó barátokból van, de jól vannak megcsinálva. Brutálisan jól megírt karakterek - szerethető emberek, szerethető hibákkal, érdekes és hiteles életúttal.
A történet jó és kerek, miközben rengeteg hétköznapi téma jön fel, bemutatva emberi kapcsolatokat és érzelmeket, ha nem is nagyon mélyen, de nem is felszínesen - nagyon sok vicces sztorival és ötlettel színezve.
Szerintem nem lehet elvárni, hogy ennyi évadon és epizódon keresztül minden rész és minden poén tökéletes legyen. Néha vannak gyenge részek, rossz ötletek és rossz poénok, ettől még túlnyomó részt kiváló, jócskán kitűnik a szitkomok tömegéből.
Szerintem zseniális, ahogy van. Kivéve a végét. Azt szívből utálom. :)
Roberto DiCapribogyó 2018 jún. 11. - 14:29:35 Előzmény sebi280
"És Ted. Akinek a legnagyobb hibája, hogy elengedte Robint. Persze happy end, csak.

Ezzel vitatkoznék... Ted legjobb döntése volt, hogy végre lelkileg el tudta engedni Robint, marhára nem illetek össze.. Robin egy érzelmileg visszamaradott személy volt, ezért pl. Barney-val pont istenien összeillettek. Ezzel szemben Ted egy mélyérzésű, jóval érettebb lelkivilágú fazon; az Anya személyében egy szuper, hozzá tökéletesen passzoló karaktert alkottak meg a készítők.


"A tanulság, ha szeretsz valakit, ne hagyd elmenni."

Ezzel meg főleg nem értek egyet, ha valaki menni akar, azt engedni kell, hadd menjen.
Gondolj csak bele, az milyen kapcsolat, ahol a nő azért van a párjával, mert ugyan el akar menni (ugye Robin rohadtul nem azt sugározta, hogy "kellesz nekem Ted, te vagy a legfontosabb számomra"), de határozottan nem hagyja a párja (pl. mert "annyira szeretlek"), ezért hát akkor mégis marad... ezekből lesznek az "5 -10 évvel később elváltak" történetek (a valóságban).
4/10
nikato 2017 febr. 01. - 09:35:20 4/10
A vége számomra kusza! SPOILER: Ahogy néztem az utolsó részt, Robin és Barney ugye összeházasodtak, de az utolsó részben ugye eltelt egy idõ és szó volt róla, hogy elváltak, Robin megmondta az ismét terhes Lillynek, hogy már semmi sem lesz a régi, és, hogy többet nem találkozik a csapat egymással. De barátnõm azt állítja, hogy ezek utána még Robin és Ted összejöttek.... Erról lemaradtam. SPOILER VÉGE

Én Barney-ról nem hinném el, hogy a nõk álma, bár sok esetben nem a külsõ a legfontosabb tényezõ, hanem a srác szövege mondjuk.. de akkor sem.. Barney? Uhh....
sebi280 2016 okt. 17. - 21:49:23
Ez az egyik legnagyobb sorozat! Mindenrõl szól, amin egy 25-40 közötti ember átmegy.

Robin nem egy ribi volt, hanem egy olyas valaki, aki nem mert elsõre a szívére hallgatni. Nagyon sokan vagyunk ilyenek. Az egész sori gyakorlatilag Ted és Robin szerelmérõl szól, csak volt mellette egy-kettõ mellékszál.

Lilly és Marshall kapcsolta az álom, ahogy sokan elképzelik. De létezõ, 3 barátom is hasonló kapcsolatban van.

Barney a nagy csajozós numerakirály. Mégis valahol csak menekül dolgok elõl. És a legnagyobb, hogy õt a való életben egy 2 gyerekes családapa játssza el. Történetesen mindkét családfõ pasi. És akkor? Aki ezen buzizik, az inkább a saját boldogtalan életét siratja.

És Ted. Akinek a legnagyobb hibája, hogy elengedte Robint. Persze happy end, csak.

A tanulság, ha szeretsz valakit, ne hagyd elmenni.
Zee1 2016 júl. 21. - 22:16:06
Barney magyar hangja király volt Cartmen-ként, de Barney-nek naggggyon gáz. Eredeti nyelven nézve rengeteg a szóvicc (Bro-vicc... ééérted...), és legalább az MC Hammer gatyát nem "Mekkhemmer-ek ejtik, mint ma a Comedyn".
Robin egy igazi peeetsa, Marshallt botrányosan rossz színész játssza, a történet pedig idegesítõen hosszú.

De a sorozat minden perce nagyon vicces. A Playbook-os rész, meg Barney video önéletrajza a legkirályabb részek.
dreamingpearl 2015 júl. 08. - 15:01:19
Régebben néztem a comedy-n, de untam, hogy össze-vissza adják, ezért leszedtem. Nemrég fejeztem be, szóval jön a véleményem.
Lehet, hogy SPOILERt tartalmaz, de nem biztos, de inkább elõre kiírom. :D
Szóval. Én szerettem a sorozatot, a néha borzalmas poénok ellenére is. Az alaptörténet is jó volt szerinte, Jóbarátok ide vagy oda, én szerettem. Viszont, ami/aki irritált az Robin volt. De valami kegyetlenül. Már maga a színésznõ is annyira nem is tudom... Tehetségtelennek tartom, és ehhez jött ez a kis ribi szerep.. És így szinte egybõl gyûlöltem. :D Elõsször azt hittem, hogy azért van a comedy-n egyik nap a Teddel, másik nap a Bareny-val (vagy éppen azért szerelmes ebbe-abba), mert összevissza adják le a részeket, de rájöttem, hogy NEM. A helyzet az, hogy ez a kis szerencsétlen bánat nõ nem volt képes dönteni a két pasi között, és a köztes kis néhány hónapos kapcsolatai végén mindig valamelyiküknél vigasztalódott. Mikor a Stella-s esküvõn õszintén beszélt Teddel, de õ "elutasította", utána ment a Barney-hoz, ahol viszont egy csajjal találta meg, és kiakadt.. Pff, mi van?! :D És még ezer dolgot sorolhatnék, de a saját esküvõjén is azzal jött, hogy Tedhez kéne hozzámennie.. Egyszerûen annyira bizonytalan és egy nagy kva, hogy azt leírni nem tudom, engem nagyon irritált az egész nõ és a szerepe.
Akit eleinte nagyon bírtam, az a Lilly-Marshall páros volt, imádtam, hogy ennyire ki cukik és szerelmesek:) Viszont a végére a Lilly tényleg "megöregedett", és egy ripacs lett, a Marshall meg papucs.. :( Sajnálom.
A sorozat vége.. Szerintem is összecsapott volt. Ha abból indulok ki, hogy minden évad több hónapról szólt, az utolsó pedig 3 napról.. :D Aztán 3 részben lerendezték a késõbbieket, és ennyi.. Lilly elsõ terhesége szerintem tök jól volt alakítva, hogy több részen keresztül növekedett a pocak, jöttek a hisztik, stb, aztán meglett a baba. A végére a "semmibõl" már a harmadikkal volt terhes..
Ted és az anya... Szintén. Róluk sem volt semmi olyan, hogy most kibontakozna a nagy szerelem, hanem ott is 3-4 részben összesûrítették, hogy "2 gyerek, ház, feleség, halál, okcsá megdugom Robint"
Meg engem maga az anya is irritált kicsit.. Olyan túl kedves, kis minden lében kanál féle nõ.. És szerintem, de ez csak az én véleményem, semmi extra nem volt benne, amitõl õ lett volna az a naaaagy valaki, akire Ted egész életében várt. Voltak érdekesebb és jobb csajok is az életében, pl Victoria :) Akirõl lemondott háromszor is, Robin miatt......
Szóval igen. Szerintem amilyen jól indult, olyan rossz lett a vége. Robin szerintem abszolút kimaradhatott volna az egészbõl. :DD
5/10
generel 2015 júl. 07. - 22:47:52 5/10
Voltak jobb pillanatai, de már vártam, hogy vége legyen.
Az alapötlet szerintem tök jó volt meg eredeti, de sajna az egész átcsapott majmolásba: egy csomó Jóbarátok-poént lenyúltak; látszik, hogy a sztori elég hamar kicsúszott az írók kezei közül, és ezt a káoszt hatásvadász és giccses fordulatokkal próbálták fedezni.
Valószínûleg a világ egyik legtúlértékeltebb sitcomja.
9/10
Larvitar 2015 febr. 16. - 14:13:28 9/10 Előzmény ceia
Barneynak van egy stílusa a sorozatban, ez tény, de szerintem a való élettõl vonatkoztassunk el... Engem is meglepett, hogy homoszexuális, de ettõl függetlenül a sorozatban szerintem jól alakítja a szerepét, és emiatt nem kell megkövezni õt... Szerintem egyáltalán nem idegesítõ, sõt a sorozatban a legtöbb poén miatta van.
9/10
Larvitar 2015 febr. 16. - 14:07:00 9/10
Néha kicsit unalmas, néha kicsit vontatott, de összességében jó. :) Nincsenek benn olyan hatalmas poénok, de egyszer meg lehet nézni. 10/9.
Meklód fia 2015 jan. 16. - 09:37:27
ha nem lenne ez az idõben való oda-vissza ugrálás, akkor talán még jó sorozat is lehetne. Így sajnos nem az.
Kaliff 2015 jan. 08. - 14:00:34 Előzmény denilson
Teljesen egyetértek veled. Azért azzal még kiegészíteném, hogy szerintem Victoriának kellett volna az anyának lennie, mert az az esküvõs összejövés az nagyon romantikus és szerintem "tökéletes" volt. (hah az a romantikus lelkem!)
Ami utána történt az nekem már végig hiteltelenné tett mindent ami Victoria elõtt volt a sorozatban. Saját véleményem az, hogy elcseszték az egészet. Max.4 évad volt benne ebben a storyban, de inkább 3. Ha ezt szem elõtt tartják és felfogják, hogy nem lehet már húzni a rétestésztát évtizedekig mint anno a Dallasban, meg a Vészhelyzetben, (helló kétezertizent írunk nem 1980-at!) akkor az mindenkinek sokkal jobb lett volna.
Teljesen mindegy milyen befejezést írtak, Tracy-vel, Robinnal, Stellával, akárkivel. Ha normálisan akarták volna befejezni, akkor Victoriával kellett volna. Õ a mother, big love, két gyerek, öröm és boldogság mindenki happy. Robint meg össze kellett volna hozni valami tévés kollégájával. Karrierista picsa.
Kezdetben Robin jó fejnek tûnt és kedveltem. Victoria után már egyáltalán nem bírtam. Robin és Barney páros: Bah! Teljesen mellényúlás az egész! Pár évadot amúgy nem néztem, mert az idegeimre ment a sorozat és az hogy a szereplõk kifordultak önmagukból.
Kaliff 2015 jan. 08. - 13:50:35 Előzmény ceia
Ja hogy teljes legyen a kép, gyerekeik is vannak, 2010-ben örökbefogadtak egy ikerpárt, egy lányt és egy fiút. Amúgy meg nem bûnözõ vagy drogos vagy hibbant, csak azért mert homoszexuális. Vegyél vissza jó!
Összes hozzászólás