Magyar Krónika / A lemez két oldala

Bakancslistához adom
magyar magazinműsor, 4. rész, 26 perc

Értékelés:

29 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A Magyar Krónika ezen adásával azt a célt tűzzük ki, hogy a férfi-nő/nő-férfi örök témát humorosan tálaljuk és reményt adjunk, hogy sikerülhet a lehetetlennek hitt vállalkozás, miszerint megérthetjük egymást ettől az évtől kezdve tökéletesen. Megszólal női szerepeiről Horváth Lili színésznő, rendezéseiről, s egyéb vállalkozásairól Tollár Mónika dramaturg, menedzser, Ajkay Alinka Pázmánynak a nőkről vallott haladó nézeteit ismerteti és egyetlen férfiként Zsille Gábor a humor koronázatlan királyának, Karinthy Frigyesnek szenvedélyes második házasságáról mesél. S közben mindenkit finoman kifaggatunk saját élményeiről, gondolatairól is.

A műsor ismertetése: A MAGYAR KRÓNIKA 26 perces, rendkívül magas színvonalú, hetente jelentkező kulturális magazinműsor. Kifejezetten azoknak szól, akik érdeklődnek mindazon tudományos és művészeti ismeretek iránt, melyek a magyarsággal valamilyen formában kapcsolatosak. A program a legváltozatosabb témákkal jelentkezik minden alkalommal: bemutat tehetséges alkotókat, művészeket, tudósokat, emléket állít az elmúlt időszakok magyar hírességeinek, figyelemre méltó történelmi eseményeket dolgoz fel, de a jelen problémáival is foglalkozik, pl. környezetvédelemmel, a tűzoltók mindennapjaival, a csokoládékészítés rejtelmeivel, a méhészettel, stb., hogy csak a legutóbbi epizódok témáit említsük.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
szevia 2021 febr. 20. - 17:20:24
?????? Éljen a Port.hu! :-(
offtopic
drtibi 2019 jún. 10. - 20:54:33
Poldark = Magyar magazinműsor. Na ne má'! Én is kerestem mint Dinari. Elutazom, felvettem volna. De így? Úgy néz ki, hogy még azt is torrentelni kell, amit csatornán leadnak. Ezt a megjegyzésemet most vétlen Magyar Krónikások is olvassák, de remélem az illetékesek is, ha van ilyen...
dimari 2019 jan. 08. - 10:46:39
Ez a Poldark I./7. helyett van???
2/10
homolka_ 2018 ápr. 10. - 08:47:11 2/10
A Jókairól szóló rész érdekes volt. Kár, hogy a műsorvezető (Cs.G.) intellektusa kevéske ehhez.
seamandarin 2017 júl. 22. - 23:33:18
Köszönet a pont húúnak a precíz tájékoztatásért, csak három órányi mûsort felejtettek ki. Napról nlanabbak vagytok!.
apra megbízhatat
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu