A nagy kékség varázsa / Ázsia

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dokumentumfilm sorozat, 1. rész, 42 perc

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A sorozat egy hihetetlen víz alatti utazás, ritkán, vagy talán soha eddig nem látott felvételekkel, amelyek örökre az emlékezetbe vésődnek. A 7 részes természetfilm a tengerek és óceános rejtett, lenyűgöző vízi világát tárja elénk bolygónk minden földrészén. A sorozat fotósa a lengyel Darek Sepiolo, aki első alkalommal Ázsiában, a Fülöp-szigetek, Malajzia és Indonézia által közrefogott Korall-háromszögnél merül alá. Itt található az ismert korallfajok háromnegyede, de ez a terület látja el a föld legnagyobb, évente dollármilliárdos bevételeket hozó tonhal-halászait is.

A műsor ismertetése: A sorozat egy hihetetlen víz alatti utazás, ritkán, vagy talán soha eddig nem látott felvételekkel, amelyek örökre az emlékezetbe vésődnek. A 7 részes természetfilm a tengerek és óceános rejtett, lenyűgöző vízi világát tárja elénk bolygónk minden földrészén. A sorozat fotósa a lengyel Darek Sepilo, aki feltárja a nézők számára e idegen világot, amelyet alig kezdtünk csak felfedezni. Lélegzetelállító csapatmunka és elbűvölő találkozások fedik fel a nagy kékség varázsát.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
Taylorpapa 2021 júl. 04. - 22:31:45
Undorító, hogy természetfilm vetítése közben a "Zálogkirályok" reklámja ott útálkodik a képernyőn, annak jó részét elfoglalva...!!!