Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája / A nagy utazás

Bakancslistához adom
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness / The Secret Museum of Kung Fu
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai animációs sorozat, II / 20. rész, 20 perc

Értékelés:

55 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Az egymással civakodó Po-t és az Őrjöngő Ötöst Shifu mester egy katasztrófába torkolló vándorútra viszi.

A műsor ismertetése: A sorozat az első és második film között foglal helyet, folytatva Po, a Panda vicces és vidám kalandjait. Po edz, csatázik, tanít és tanul, botladozik és sokat fecseg a "Béke Völgye" elsőszámú hőseként. Most, hogy beköltözött állandó otthonába, a Jáde Palotába, az Őrjítő Ötös többi tagjával, Pó-nak vadonatúj ellenfelekkel kell majd szembenéznie, miközben tovább halad a Sárkányharcossá válás rögös útján... De a cél nem is az, hogy Sárkányharcossá váljon, maga az út ad választ a kérdéseire - viszont ez az út fáradságos.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Kemzsu 2022 júl. 28. - 12:49:41 10/10 Előzmény Kit Fisto
Szia kedves kit fisto komolyan azt írtad a kommentáltad hogy ronda és szörnyen néz ki? Egy valódi panda ugyan így néz ki csak nem beszél. Én és a párom szeretjük. Én ezen nőtem fel nem hiszem hogy te szebb lennél nála. S még valami ha azt mondanák, hogy csinálj egy karaktert melyet csinálnál? jobbat? szebbet? te most komolyan a külső alapján ítéled, el a filmet?
Kit Fisto 2021 szept. 16. - 07:09:57
Hogy ez mekkora x4r! Most tényleg, van, akinek szimpatikus ez a panda kakarter? Szörnyen néz ki, semmi jópofa, vagy aranyos nincs benne. Inkább ronda és ellenszenves. Az első gondolatom az volt róla, hogy olyan, mint egy tipikus bűnöző. Vannak az ilyen nagydarab, kopasz tohonya felépítésúek, pontosan ilyen tekintettel, nagy fekete Mercedesszel. De a többi is, mindenki ronda. Mint egy rémálom szereplői.
babo410 2012 jan. 23. - 22:23:08
Csináltak belõle egy sorcit? Kivi lennék rá.