Epizód

A specialista / Hidegvérrel

ukrán akciófilm-sorozat, I / 5. rész, 60 perc

Értékelés:

41 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Egy viharos éjszakán a katonai kórházban lelőnek négy beteget. Ugyanarról a bázisról kerültek kórházba egy verekedésbe torkollott vita után. A nyomozók kimennek a bázisra, ahol a parancsnok közli velük, hogy a tisztek hatalommal való visszaélése már a múlté. Ám ez koránt sincs így. Éjjel egy újabb katonát gyilkolnak meg a bázison. Lassan szorul a hurok a gyilkos körül.

A műsor ismertetése: Viktor, a rendőrségi nyomozó barátját mindenki csak úgy ismeri: Szimat. Egyedülálló tulajdonsággal bír: szuper érzékeny szaglása van, ami ajándék és átok is egyben. Bárhová megy, feltárulnak előtte az emberek legféltettebb titkai is - a szagok számára mindent elmondanak. A rendőrség hozzá fordul a legbonyolultabb bűncselekmények kapcsán. Az alvilág is tudja, ahol megjelenik Szimat, elég egy szippantás a szagspecialista számára.

Évadok:

Stáblista:


Vélemény:

január 11. 20:07:08
január 11. 20:07:08
Jé, én azt hittem, amcsi...
szavazat: 6/10 2018 szept. 22. - 11:43:23
2018 szept. 22. - 11:43:23
A mostanában sikeres amerikai sorozatok szinte valamennyi kliséjét felvonultató ukrán széria, ami összességében szórakoztató, nem fekszi meg a gyomrot, de túl sok újdonsággal nem szolgál.
Ami viszont egyedi jelenség a film kapcsán, hogy a főhős egyszerre egyesíti magában Dr. Cal Lightman (Tim Roth - Hazudj, ha tudsz) és az egykori Borivoje Surdilovic (Ljubiša Samardžić - Forró szél) személyiségjegyeit...