Epizód

A zöld íjász / A fegyver szava /Arrow / /

magyarul beszélő, amerikai akciófilm-sorozat, V / 13. rész, 42 perc, 2012 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

401 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Az aktuális rész ismertetője: Egy fegyveres ront be a városházára, ahol hét embert megöl, többet pedig megsebesít. Ez a tragédia rávilágít a fegyvertartás szabályozásának hiányosságaira, amivel Olivernek polgármesterként meg kell küzdenie. Rene és Curtis a két ellentétes oldalt képviselik, míg fény nem derül Rene életének egyik eltitkolt részletére.

A műsor ismertetése: A milliárdos playboyt, Oliver Queent (Stephen Amell) mindenki halottnak hitte, miután apjával öt éve hajótörést szenvedett a Csendes-óceánon. Hazatérése egész Amerikát felkavarja, és mindenki arra számít, hogy ezek után még nagyobb hévvel veti magát az élvezetekbe. Oliver azonban fogadalmat tett apjának, hogy rendbe hozza a várost, melyet egy korrupt társaság tart a kezében. Látszólag folytatja korábbi életstílusát, éjszaka azonban a bűnösök nyomába ered.

Évadok:

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


május 1. 16:39
1x22

Egy dolgot nem értek. Aki esetleg még nem látta volna ezt a részt, az ne olvasson tovább (bár gyanítom, hogy nem sokan vannak így öt év után).

Tehát, ebben az epizódban Malcolm Merlyn és Oliver Queen összecsap egymással. Előbbi pedig olyat mond előtte Olivernek, hogy Ollie először meg akarta őt ölni, aztán megmentette, és hogy el kéne döntenie, hogy pontosan mit is akar vele. A rész végén viszont lehúzza Ollie-ról a csuklyát, és amikor meglátja, hogy kit is rejt valójában, nagyon meglepődik, és káromkodik egyet. Na most: azzal a megmentéssel arra célzott, hogy amikor Lawton meg akarta ölni Merlynt, Oliver pedig segített Tommynak az apja gyógyulásában, nem? Mert ha igen, akkor Malcolm miért lepődött meg azon, hogy ki van a csuklya alatt?
Kicsit össze vagyok kavarodva. :)

április 28. 21:37
Még három évvel ezelőtt kezdtem el ezt a sorozatot, és eljutottam egészen a második évad háromnegyedéig, aztán ott abbahagytam. Valamiért nem tetszett. Most viszont újra elkezdtem nézni, hozzáteszem, feliratosan, és így sokkal jobb. Valószínűleg a borzalmas szinkron zavart annyira. :) Öt nap alatt le is daráltam 11 részt.
Felettébb izgalmas sorozatnak találom egyébként, még úgy is, hogy egyszer már láttam az első évadot, tehát sok meglepetésben elvileg nem lesz részem most egy ideig. :)

2016. szeptember 17. 23:12
Gyilkos elmék

Összes hozzászólás