Rosamunde Pilcher - Felhők az ég alján / Rosamunde Pilcher - Kígyó a paradicsomban

Bakancslistához adom
Rosamunde Pilcher: Wolken am Horizont / Schlangen im Paradies
német romantikus dráma, 90 perc

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

A világhírű brit írónő, Rosamunda Pilcher műveiből készült a filmsorozat. Az írónő 7 évesen kezdett el írni és 18 éves korában jelent meg első novellája, első romantikus regényét 1949-ben publikálta. 1987-ben jelent meg a The Shell Seekers című családregénye, amely világszerte ismertté tette. A könyvből több mint 5 millió példányt adtak el, és színdarab is készült belőle. Könyvei Németországban különösen népszerűek, hiszen az országos csatorna, a ZDF Pilcher számos történetét adaptálta televízióra.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
napraforgó 2018 aug. 12. - 05:20:47 Előzmény Talavera
Tegyük még hozzá azt is, hogy válása után Alec a munkába menekült és bizony nemcsak a feleségétől vált el, hanem a kislányától is, akivel később sem soha nem is kereste a kapcsolatot. Ezt aztán a lánya felnőttként joggal nehezményezte.
A második házasságában is a munka volt a meghatározó, még a nászútját is úgy tervezte, hogy közben lebonyolít pár tárgyalást New Yorkban. Ebben a felesége vetélése akadályozza meg, akit ezért elvisz Cornwallba a barátaihoz és ő egyedül utazik el. Az asszony egyedül marad egy olyan környezetben, ahol nem mindenki fogadja szívesen.
Spoiler
A különböző inzultusok hatására a fiatalasszony el akar utazni, és a férjnek igyekeznie kell, hogy az asszony ne hagyja el.
A szereposztás igencsak hiányos, hisz a férj idősebb barátjaként "Brinkmann" professzort, vagyis Klausjürgen Wussowt is láthatjuk.
Talavera 2018 aug. 11. - 15:27:11 Előzmény Szabó Szilvia
Köszi. Kiegészítem amit találtam még, ha már nem raktak fel egy sor ismertetőt sem. Nem kell lenézni ezt a műfajt ennyire. Könnyű koktélt is iszik az ember nemcsak pálinkát :DDD :

Laura friss házas Alec-kel, de ő a férfi második felesége, és el kell viselnie, hogy férje kevésbé jóindulatú ismerősei az első feleséghez hasonlítják. A várandós Laura elvetél, és nem tart a férjével nászútra Amerikába - amelyet Alec amúgyis összekötött üzleti tárgyalásokkal - hanem Alec vidéki barátainál marad. Férje távollétében megérkezik a férfi első házasságából származó lánya, aki legalább olyan ellenszenvvel viseltetik Laura iránt, mint a szomszédasszony, Alec diákkori szerelme.
Szabó Szilvia 2018 aug. 11. - 10:13:22
A fiatal Laura hozzáment Alec Haverstock-hoz, a férfihez akit szeret, s aki annyira a munka rabja, hogy a nászútnak szánt amerikai útjukat is összeköti az üzlettel. Laura nem tart a férfivel, hanem Alec vidéki barátainál marad, ahol egyre furcsább dolgok történnek vele.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu