Álomhajó / Nászút Chilében aka. Mézeshetek Chilében

Bakancslistához adom
Kreuzfahrt ins Glück / Hochzeitsreise nach Chile
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német filmsorozat, 86 perc

Értékelés:

52 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Számos romantikára éhes szerelmes pár hőn áhított vágya, hogy az MS Deutschland fedélzetén kelhessen egybe. A hajó tulajdonosai különös örömmel tesznek eleget kívánságuknak, sőt, hogy minden zökkenőmentesen menjen, felvesznek két belevaló esküvőszervezőt, Marie-t és Daniel-t. A páros és Paulsen kapitány, a vezető utaskísérővel, Beatrice-szel az oldalán a garancia rá, hogy mindannyiuknak csodálatos élmény legyen az esküvőjük napja. Természetesen Marie és Daniel tarsolyában számos meglepetés lapul a párok számára a hajó olyan egzotikus állomásain is, mint Burma vagy Új-Zéland.

A műsor ismertetése: Egy hajó, amely bejárja a világot, varázslatos tájakra viszi utasait, akik közben élik életüket. Hogy ez az élet ott tartózkodásuk idején minél szebb legyen, arról a kapitány, a főkomornyik, a hajódoktor és a legénységük gondoskodik.

Egyéb epizódok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
stephane márc. 05. 11:42:31 10/10

Mézeshetek - Nászút Törökországban 21. epizód (2015)

Annak ellenére, hogy elváltak és azt állítják, hogy már nem éreznek semmit egymás iránt, az esküvőszervezők, Andrea és Stefan Herbst váratlanul az ágyban kötöttek ki legutóbbi útjukon. Úgy döntenek, hogy gyorsan elfelejtik ezt az egész esetet. Főleg, hogy Stefant ismét elkíséri új barátnője, Heidi a törökországi útra. Andrea nem akar Stefan boldogságának útjába állni, és felajánlja volt férjének, más munka, egy új karrier lehetőség után néz. Az esküvőszervezőknek ugyanis nem csupán a magánéletükben kell fontos döntéseket hozniuk, az esküvőszervezői munka teljes elkötelezettségüket kíván.

Simone ügyvédnő feleségül megy a nála tíz évvel fiatalabb kollégájához, Mesuhoz. A férfi török anyja, Leyla határozottan ellenzi ezt a házasságot: egyrészt túl öregnek, másrészt túl németnek tartja a leendőmenyét. Leyla szinte egész életét Németországban töltötte, és jobban otthon érzi magát Kölnben, mint Törökországban, de inkább azt szeretné, ha egyetlen fia felesége vele egyidős török nő lenne. Ám ekkor Leyla beleszeret Simone vőfélyébe és az ügyvédi iroda régi partnerébe, Dirkbe, aki sokkal fiatalabb nála. Dirk is nagyon lenyűgözi Leylát, és megpróbálja elhitetni vele, hogy a kor nem játszik szerepet egy kapcsolatban.

Judith és Markus együtt töltik nászútjukat a menyasszony édesapjával, Ralffal, az ismert térdsebésszel. Az utazás után a fiatal párnak komoly műtéten kell átesnie: Markus vesét adományoz Juditnak, aki évek óta dialízises beteg. Judith nem tudja, hogy az apja „kiválasztotta” Markust, és kihasználta anyagi helyzetét, hogy megmentse lánya életét. Amikor Judith véletlenül tudomást szerez erről a „megállapodásról”, egy világ omlik össze benne.
10/10
stephane márc. 05. 11:42:11 10/10

Mézeshetek - Nászút Dubaiban 20. epizód (2014)

Andrea és Stefan Herbst, az «Álomhajó - Mézeshetek»" esküvőszervezői most már boldog elvált pár, de megmaradnak közös esküvőszervező párnak. Beatrice főstewardess nagy-nagy meglepetésére Stefan az új esküvői fotóssal, Heidivel párkapcsolatban van, ami Andreának állítólag nem is okoz gondot. Ennek ellenére Andrea megkéri régi barátját, Marcelt, aki pilótaként dolgozik Dubaiban, hogy tegyen úgy, mintha ő lenne az új szerelme.

Anna és Peter Körner régóta ismerik egymást - Anna Peter csomagolóanyag gyárában végezte a gyakorlati idejét. De Peter csak felesége halála után viszonozta Anna szerelmét, ami felnőtt fia, Dirk számára nem is könnyű, főleg, hogy már fiatalon szerelmes volt Annába. Ennek ellenére esküvői tanújuk lesz a fedélzeten, és Anna azonnal bevonja őt az apja iránti aggodalmába, ugyanis valami nincs rendben Peterrel.

Peter, aki mindent tagad Annának és Dirknek, valójában néhány hónapja tudja, hogy halálos beteg. Ezért szeretné, ha ez az utazás, amelyről tudja, hogy számára az utolsó lesz, felejthetetlen emlék legyen Anna számára - és gondoskodni is szeretne arról, hogy Annára és Dirkre gondtalan élet várjon.

Larissa és Michael Brennecke, a fiatal, fülig szerelmes esküvői pár mindössze három hónapja ismeri egymást. Mindketten abszolút munkamániások, ugyanannál az irodánál dolgoznak építészként, és mindezidáig csak munkában vagy ágyban találkoztak egymással. Csupán az esküvőjük után veszik tudomásul, hogy egyáltalán nem ismerik egymást, sőt teljesen különböznek is egymástól: sport, korai kelés, finom steak - minden, amit Michael nagyra értékel, Larissa azt nem szereti, és megfordítva: Larissa még az éjszakát is nappallá változtatná, ott Michael ülve elalszik, és utálja a múzeumokat. A helyzet vészjóslóan tovább bonyolódik. Már éppen eldöntötték, hogy az egész házasságuk egy szörnyű nagy tévedés volt, amikor Larissa futás közben beüti a fejét egy oszlopba, és a baleset következménye: átmeneti amnézia lesz...
10/10
stephane márc. 05. 11:40:31 10/10 Előzmény grosz_i
Képek az epizódhoz, link: https://www.kino.de/film/das-traumschiff-peru-miami-2009/

Álomhajó - 60. Peru - Miami (2009)

Az MS Deutschland utazási útvonala ezúttal a lenyűgöző dél-amerikai partok mellet vezet Peruba. Paulsen kapitányra, legénységére és a fedélzeten tartózkodó utasokra eseménydús utazás vár, amely többek között az inkák titokzatos romvárosába, Machu Picchuba viszi őket. Ezután továbbmegyünk Dél-Amerika legnagyobb tavához: a Titicaca-tóhoz a lebegő szigetei a látvány, ahol az uros nép él. Ennek a felejthetetlen utazásnak a vége Miami, Florida Sunshine állama.
Hektikus tevékenység folyik a luxushajó konyhájában. A hajó néhány órán belül kifut, és a két konyhai technikusnak, Jan Schmidtnek és Lars Müllernek mindent meg kell tenniük, hogy rövid időn belül újra üzembe helyezzék a konyha »lelkét«, az új, ultramodern tűzhelyet. Meghúzzák az utolsó csavart, majd egyenesen a reptérre indulnak. Útban a taxi felé veszik észre, hogy sietségükben ottfelejtették a szerszámosládájukat, és a még nyitott rakodónyíláson át visszaugranak a fedélzetre. Amikor végre megtalálták a ládájukat, a hajó már kifutott. Beatrice-nek óhatatlanul meg kell találnia a módját, hogyan is helyezze el a két „potyautast” a következő kikötőig. Nem könnyű vállalkozás, amire Beatrice hamar rá is jön.

Eközben Inka izgatottan várja barátnőjét, Mara Tenninget, aki a legutóbbi osztálytalálkozón rávette, hogy induljon el erre a csodálatos kirándulásra. Szülei halála óta Mara egy alapítványt vezet, amely gyermekotthonokat támogat Dél-Amerikában. Idén a szívéhez különösen közel álló perui otthonba látogatnak el. Mielőtt azonban Inka megölelhetné, baleset következik be a kikötőben, amiben Mara fejsérülést szenved. Amikor Mara újra magához tér, felismeri barátnőjét, Inkát, de nem emlékszik sem a saját nevére, sem az utazás okára. A hajó orvosa, dr. Schröder enyhe agyrázkódást diagnosztizált, ez a memóriazavarok magyarázata is -, ami szintén átmeneti volt.

Inka nagy örömére Mara a tervek szerint folytathatja útját. Inka pedig újabb meglepetést tartogat barátnőjének. A fedélzeten van Richter Florian is, az a férfi, akit Mara néhány évvel ezelőtt nem sokkal az esküvő előtt elhagyott. Az emlékek egyre jobban visszatérnek az emlékezetébe, és Mara már arra is emlékszik, hogy nem a perui gyermekotthon meglátogatása az egyetlen oka az utazásának. Egy régóta őrzött családi titok nyomában van, és ez Peruba vezeti egykori dadájához, Consuelához és egy rejtélyes orvoshoz, Dr. Petzoldhoz. Flóriánnal együtt elindul az ország belsejébe, hogy megkeresse az igazságot - egy olyan vállalkozás, amely éppoly veszélyes, mint izgalmas... Martin Helmholz és kislánya, Laura is a fedélzeten van. Röviddel a bejelentkezés után Martin szembesül fájdalmas múltjával. Az utasok között ott van Robert Winter bíró és felesége, Anke. Az összes ember közül az a férfi, akinek jogtalan ítélete miatt Martin Helmholz két évet töltött börtönben anélkül, hogy bűnös lett volna. Amikor Laura összebarátkozik Anke Winterrel, ez a váratlan találkozó izgalmas eseményeket hoz minden érintett számára...

És a stáb soraiban is vannak hírek. Az Álomhajó fedélzetén van a tehetséges hostess Oskar Schifferle. Beatrice őt már titokban az új körutazások igazgatójának tartja. Mindezt annak ellenére, hogy Oskarnak jelenleg nagyon is személyes problémái vannak. Siránkozó apja, Erwin vendégként érkezett erre az útra, és meglehetősen megnehezíti Schifferle életét. Oskar gyanítja, hogy apjának személyes problémái vannak, amelyekről nem akar beszélni.
Mindazonáltal, ha Oskar valóban a körutazás igazgatói posztját akarja, akkor a szórakoztató munkájába mindent bele kell adnia. És mivel egy sztár még mindig hiányzik a nagy, elbűvölő utolsó gálára, gyorsan felhívja régi barátját, Thomas Gottschalkot, és megkéri, jöjjön Floridából az MS Deutschlandra egy napra.

Feiti febr. 21. 20:58:23
Mézeshetek Liguriában (2023)
Másnak is zavaró, hogy váltogatják a szinkron hangokat? Most Tomnak más a hangja...Ezekben az új részekben olyan 'meh' a kapitány és szálloda igazgató. Beatrice-t nem lehet könnyen pótolni. Nagyon hiányzik az erős, szimpatikus karaktere.
jesolo febr. 13. 09:22:38
Köszönjük a tartalmakat. Sajnos a port.hu nem reagál az aktualizálásra, bár azt hiszem, kezdem érteni. Nem ők állítják össze a műsort és olyan összevissza adják, egyszer az régi Paulsen kapitány Beatrice-szal, másszor a kis fekete, harmadszor Udo és Elke. Nem értem, miért nem lehet leadni egy adón egy sorozatot egymás után? Aztán úgyis ismételnek, de teljesen összezavarnak mindent.
10/10
grosz_i 2023 nov. 22. - 18:15:20 10/10

Mézeshetek - 22. Nászút Montenegróba (2015)

Mivel Andrea esküvőszervező eltörte a lábát, párjának és volt férjének egyedül kell elkísérnie a nászpárt montenegrói útjára. Amint a Stefan fedélzetre kerül, újabb kihívás vár rá: Mivel a nyugdíjas-otthont felújítási munkálatok miatt átmenetileg bezárták, édesanyja, Friederike spontán úgy dönt, elkíséri fiát az útra. Stefan természetesen örül a határozott idős nőnek. Ám amikor kiderül, hogy anyja szeretett kutyáját, Henryt a fedélzetre csempészte, a dolgok több szempontból is bonyolultabbá válnak.

Katja és Carlo Petelin összeházasodnak, Carlo húga, Mia kíséretében, aki bátyja legnagyobb aggodalmára egy félénk, »könyvmoly«, akit csak a könyvek borítói között megbújó férfiak érdeklik. Carlo uralkodó természete azonban nem csak Miának okoz gondot.
Menyasszonya, Katja is rájön, hogy minél közelebb kerülnek hazájához, Montenegróhoz, Carlo annál macsóbb lesz. Amikor pedig kiderül, hogy a Carlo a tudta nélkül vett egy nyaralót, máris ott az első komoly válság a fiatal pár között.

Luise és Jens Müller nászútjukon is rájönnek, hogy nem tudnak mindent egymásról: Luise Magnus fiának, Mariusnak az anyja. Feleségével, Marie-vel együtt azonnal a születés után örökbe fogadták csecsemőként. Az a tény, hogy Luise eltitkolta Jens előtt, hogy már szült egy gyereket és felkínálta örökbefogadásra, Marius pedig nem tudta, hogy Marie és Magnus őt örökbe fogadta, cseppet sem könnyíti ez meg a dolgát. Végül, de nem utolsósorban Stefan édesanyja, Friederike Montenegróban keresi, és meg is találja a gyermekkori kedvesét, Petkót, aki szerzetesként ott él egy kolostorszigeten...
10/10
grosz_i 2023 nov. 22. - 18:14:54 10/10

Hochzeitsreise an die Loire - 23. Nászút a Loire-völgyébe (2016)

Stefan esküvőszervező számára az utazás meglepetéssel kezdődik. Édesanyja, Friederike esküvőszervezőként beáll a még mindig sérült volt felesége, Andrea helyett. A fedélzeten Stefan rendkívüli kéréssel szembesül. Gyermekkori barátja, Katharina a hajón házasodik, és megkérdezi tőle, el tudná-e képzelni, hogy bérapa legyen. Férjével, Alexanderrel, akinek már van egy tizenegy éves lánya az első házasságából, nem akarnak mást, mint egy másik gyereket. De Sándor sajnos nemzőképtelen lett. Katharina nem akar névtelen apát, ezért megkéri a meglepett Stefant, hogy gondolja át a kérését.

Véletlenül Friederike tudomást szerez erről, azonnal megdöbben. Hibáztatja fiát is, miért nem utasította el azonnal a kérést. De az ifjú házasok ebben a témában sem értenek egyet. Fanny, Katharina mostohalánya pedig egyébként is ellenzi a család bővítését, és mindent megtesz, hogy megnehezítse apja új feleségének életét.

Az utazás a második menyasszony és vőlegény, Julia és Patrick számára is nagy meglepetéssel kezdődik: a vőlegény lekési a hajót. Julia esküvői tanúja és legjobb barátja, Daniel váratlanul ezt jelnek véli. Régóta szereti a menyasszonyt, és végre fel akarja fedni előtte az érzéseit. De a vőlegény nem az a fajta ember, akit könnyen félre lehet állítani. Az esküvőszervezőknek ismét sok dolguk lesz, hogy a végén a megfelelő párokat vezessék az oltárhoz és a boldogságba.


10/10
grosz_i 2023 nov. 22. - 18:14:18 10/10

Mézeshetek - 24. Nászút Pugliába (2016)

Stefan Herbst és új kollégája, Laura Russo magukkal viszik a két nászutas párt Pugliába. Laurának az egy utazás a régi hazájába, és édesanyja még ma is ott él. Amint felszállnak a fedélzetre, heves érzések lobbannak kettejük között, amit Beatrice figyelmét is felkelti.

Stefan megnyugtatja Beatrice-t, jól tudja, hogy Laura túl fiatal hozzá. Egyszerűen kedveli, és kiváló munkát végez. És pontosan ezt gondolja Lulu és Müller Kevin is, akik egy esküvői vásáron nyerték ezt az utazást. Azonban gyorsan rájönnek, hogy nem minden kiadás szerepel inkluzíve ebben az álomutazásban. A pénzhiányra Kevinnek már megvan a tökéletes megoldása, de sajnos az nem egészen felel meg Lulu elvárásainak.

Gloria és Patrick Sennack is másképp képzelte el a nászútjukat. Először Gloria fia, Paul váratlanul megjelenik a fedélzeten, majd a második meglepetés a szárazföldön várja a menyasszonyt és a vőlegényt: Patrick lánya fiával, Matsszal.
Annak érdekében, hogy fontos rendezvényszervezői munkát végezhessen, Tabea megkéri apját, hogy vigyázzon az unokájára. Természetesen sem Patrick, sem Gloria nem tagadhatja meg a kívánságát, így a nászútjuk a kis Matsnak köszönhetően felejthetetlenül viharos lesz.

10/10
grosz_i 2023 nov. 20. - 08:57:51 10/10
Álomhajó - Mézeshetek Lissabonban (2017)

Stefan és Laura esküvőszervezők számára az első a lisszaboni utazásuk. Most először utaznak apa-lánya csapatként. A Victor Burger kapitány körüli legénység izgatottan várja, hogy ők, ketten hogyan boldogulnak a mindennapi munkájukkal az egészen új helyzetben.

Főleg, hogy az esküvői pároknak ezúttal is szükségük van esküvőszervezőik teljes elkötelezettségére. A tervezettel ellentétben Ina legjobb barátja és szolgálólánya, Sophie egyedül jelenik meg a fedélzeten. Szakított a barátjával, mert a leendő férje megcsalta. Az együttérző Ina nagyon vigyáz rá, vőlegénye, Philip nagy bosszúságára. Hamar rájön, hogy egy három fős nászút sok konfliktuslehetőséget rejt magában.

Az újdonsült férj egyetlen esélyt lát a nyaralás megmentésére. Megkér egy fadista-gitárost, hogy udvaroljon Sophie-nak, vigasztalja és vigyázzon rá. Úgy tűnik, hogy a terve működik, mindaddig, míg a barátnői rá nem jönnek a cselszövésre.

Anne és Florian egyszer már el kellett halasztani az esküvőjüket. Nem sokkal a megbeszélt találkozó előtt, mert Anne lovasbalesetet szenvedett, és azóta tolószékben került. Margit anyósának kétségei vannak, vajon kibírja-e házasságuk a megváltozott viszonyokat. Még ha Anne és Flórián annyira biztosak is abban, hogy Anne fogyatékossága nem változtatja meg szerelmüket, nászútjuk során a menyasszony és a vőlegény is felteszi magának a kérdést, valóban elég erős-e a kötelékük.

https://www.kino.de/se/page/2/?searchterm=Kreuzfahrt+ins+Gl%C3%BCck
10/10
grosz_i 2023 nov. 13. - 11:58:31 10/10
10/10
grosz_i 2023 nov. 13. - 11:56:59 10/10

Mézeshetek 5. - Nászút Chilébe (2008)

Az MS Deutschland fedélzetén levő pár számára egy álom válik valósággá. A fedélzeten megtörtént romantikus esküvő után együtt a nászútszervezőkkel, Marie-val és Daniellel továbbmennek Chilébe és a Húsvét-szigetekre, ahol azok a híres szoboróriások vannak.

Oliver és Claudia Schirmer már több éve együtt élő pár, és Sophie, Oliver első házasságából született lánya akarata ellenére -, úgy döntöttek, összeházasodnak. Sophie Claudia iránti ellenszenve beárnyékolja az ifja házaspár boldogságát. Claudia már megszokta, hogy hogyan küzdjön meg a bonyolult helyzetekkel. Tudja, hogy a családot egy múltbeli titok terheli, ugyanis Oliver soha sem árulta el eddig neki, hol is tartózkodik jelenleg Sophie anyja.

Nos, Claudia kézbe veszi a dolgokat és kideríti, Sophie anyja Chilében él, és szeretné újra összehozni a családot, a lányt az anyjával, bár tudva-tudja hogy körültekintően kell eljárnia, hogy a friss házasságuknak ez többletet jelentsen, ne pedig szétrombolja az új családot. Danielnek is sürgős szüksége van ezen az úton Marie érzelmi támogatására, ugyanis az Álomhajó fedélzetén köt házasságot Kathrin Bergmann és Peter Lüders. Kathrin Bergmann pedig nem más, mint Daniel édesanyja, aki hosszú-hosszú éveken át gyászolta Daniel elhunyt édesapját, és Daniel úgy érzi, még most is…

Daniel tanácstalan, nem tudja, hogyan bánjon ezzel a helyzettel, és ezért eléggé tartózkodóan viselkedik Peter Lüdersszel szemben. Peter életvidám, pozitív beállítottságú férfi, akinek mindig sikerül Kathrint jókedvre deríteni. Váratlanul a szerelmét és bizalmát nehéz próba elé állítja, amikor rájön, hogy felesége számára ez a chilei nászút, egyben utazás a múltba… Danielnek is nagy-nagy tervei vannak Chilében. Szeretné végre megkérni Marie kezét. Bár mint esküvőszervező számos pár számára megtalálta a megfelelő szavakat, de most, önmaga helyzetében meglehetősen feszült, bizonytalan…

10/10
grosz_i 2023 szept. 23. - 09:17:46 10/10

Álomhajó - 34. Tahiti (2000)

A hajó három óra múlva már kifut, és továbbra sincs nyoma az „MS Deutschland” új kapitányának. Fred Paulsen nyugodtan megérkezik motorján egy órával indulás előtt. Az új érkezett és Werner Olbricht első tiszt, aki már korábban is leendő kapitánynak képzelte magát, azonnal vitába keveredik. Számára az első hajókikötő egyben az utolsó is lesz.

Mint mindig, sokféle ember találkozik ezen a hajóúton. Például Hugo, aki az első napon három vidám hölgyet látott az ebédlőben - Edeltraudot, Gerdát és Utát Düsseldorfból -, és rögtön meg is döbben. Ők ugyanis már a korábbi időkből ismerik egymást! Hugo Albert egyelőre kerüli a társaságukat. Tahuatában Cora Stiller először találkozik Max nagybátyjával. Szülei halála után - édesanyja ugyanis szigetlakó volt -, így a rokonok vigyáztak rá. Max bácsi most Németországba akarja őt vinni, hogy „gondtalanabb életet” biztosítson neki.

Cora viszont beleszeret Lukas stewardba, akivel egy dél-tengeri szigeten akar letelepedni, élni. Amikor Lukas nem ért egyet ezzel az ötlettel, megpróbálja rákényszeríteni a férfira az akaratát. Egy romantikus szigetre tett utazása során manipulálja a hajó motorját.

Lydia, a stáb „problémás utasa” depressziósnak és melankolikusnak tűnik. A hajó orvosa, dr. Schröder aggódik is érte. Amikor egy parti kiránduláson elszakad a nő a többiektől, majd eltűnik egy taxiban, dr. Schröder és Paulsen kapitány követik őt motorkerékpáron a dzsungelbe. A két férfi egy temetőben fedezi fel Lydiát, az elhunyt férjének sírkövénél. Az utolsó pillanatban meg tudják menteni az özvegyet az öngyilkosságtól.

Hugo egyre nagyobb bajba kerül, mert felesége összebarátkozott a vidám düsseldorfi hölgyekkel. Amikor Helga még Hugo születésnapi bulijára is meghívja a triót - az 50.-re –, a dolgok tovább bonyolódnak. Vagyis mindenkinek ki kell teregetnie a lapjait, hogy az 50. évfordulót mégiscsak megünnepelhessék közösen Helgával, Utével, Edeltrauddal és Gerdával.

Max bácsinak pedig rá kell jönnie, hogy Cora világa nem az övé, az a Déli-tengerhez tartozik. Lukas viszont nem akarja feladni sem munkáját, sem barátai kapcsolatait, sem rokonait.
10/10
grosz_i 2023 jún. 27. - 18:05:39 10/10
Mézeshetek - Nászút Hawaiira - 4. epizód (2008)

Az újdonsült házasok, Krenz és Grabowski álma valóra vált. A romantikus esküvő után az MS Deutschland fedélzetén Marie és Daniel esküvőszervezőkkel együtt Hawaiira utaznak, a Csendes-óceán színes szigetcsoportjára, melyeket hosszú fehér strandok szegélyeznek, és a turistákat a trópusi erdőivel, rejtett vízeséseivel, valamint hatalmas hegyeivel kápráztatja el.

Sybille és Christian Krenz számára az érkezés az MS Deutschlandra nagyon kalandosan kezdődik. A gépük későn landolt, és a hajójuk már kifutott. Csak Daniel szervezői leleményességének köszönhető, hogy az esküvői szertartásra már ők is a fedélzeten vannak. Daniel azonban szóváltásba keveredett Paulsen kapitánnyal és Marie-val az önkényes cselekedete miatt. Még nagyobb lesz az izgalom, amikor Sybille esküvői ruhája eltűnik, és egy vörös rózsát talál a kabinjában, amely nem a férjétől, Christiantól származik.
Az esküvőszervezők megdöbbenésére Sybille pánikszerűen reagál a rózsára, mert gyanítja, hogy most is ugyanaz a férfi üldözi a fedélzeten, aki évek óta rejtélyes szerepet játszott az életében. Nem meri elmondani az igazat a férjének, Christiannak...

Katja és Julius Grabowski teljes mértékben élvezi álmai esküvőjét az MS Deutschlandon. Mindketten sikeres ügyvédek, és magánéletükben a karrierjükkel miatt már számos kompromisszumot kötöttek... Katja az esküvő után kezd először elgondolkodni az eddigi életfilozófiáján, és felmerülnek az első, titkos kételyei, vajon tényleg helyes-e, hogy az életében minden a nagy karrier körül forog. Amikor Julius nászútjukon elfogad egy megbízást az ügyvédi irodájuktól, a dolgok még bonyolultabbá válnak kettejük számára. Juliusnak álmai ingatlanát kellene megvásárolnia Hawaiin egy nagy befektető számára, de a hawaiiak számára ez a gyönyörű park szent föld...
Marie és Daniel, mint oly gyakran, most is két front között találják magukat -, de bízzanak tapasztalatukban és megoldási készségükben....

Link az epizód képeihez: https://www.kino.de/film/kreuzfahrt-ins-glueck-hochzeitsreise-nach-hawaii-2007/

10/10
grosz_i 2023 jún. 23. - 18:18:16 10/10
Képek az Álomhajó: Szingapúr, Bintan epizódhoz: https://www.kino.de/film/das-traumschiff-singapur-bintan-2012/
10/10
grosz_i 2022 nov. 04. - 20:39:46 10/10
Álomhajó: Peru Miami (2009) - Das Traumschiff: Peru, Miami (2009) - 60. epizód
10/10
10/10
grosz_i 2022 aug. 12. - 14:17:06 10/10
10/10
grosz_i 2022 máj. 29. - 16:46:14 10/10
Mézeshetek Sziciliában
10/10
grosz_i 2022 máj. 29. - 16:42:45 10/10
Mézeshetek - Daniel és Marie találkozása - és egyben elhagyják a sorozatot is...
Összes hozzászólás