Álomhotel / Dominika

Bakancslistához adom
Das Traumhotel / Karibik
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus sorozat, 9. rész, 88 perc

Értékelés:

37 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Markus Winter már nagyon várja, hogy találkozzon Sebastiannal, a keresztfiával a luxus hotelban. Mióta megszerezte a jogi diplomáját, Sebastian rájött, hogy nem szívesen dolgozna egy fülledt, tömött ügyvédi irodában, ám most nagyon izgatott keresztapja állásajánlata miatt. Már az első estéjén tetőtől talpig belezúg az elbűvölő énekesnőbe, Maria-ba. A hotel vendégei továbbá Ferry, a sikeres menedzser és fiatal barátnője Daniela, illetve az ő vonzó, ám elvált édesanyja Gabrielle, aki észreveszi, hogy Ferry mennyire erőlködik, hogy lépést tudjon tartani energikus lányával. Mikor Daniel úgy dönt, hogy egy kalandos sporton vesz részt, Gabrielle és Ferry egy hajóútra mennek, ahol erős vonzalom alakul ki közöttük, mely komoly problémát okoz számukra. Közben Martha élete első külföldi nyaralásán van unokájával, Évával. Mikor Éva megismerkedik egy helyi fiúval, Leonellel körbeutazzák hármasban a várost. Egyszer viszont ellopják Martha táskáját.Bár minden jel arra utal, hogy Leonel lopta el a táskát, még mindig nem akarta elhinni, hogy valóban így történt volna.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
grosz_i jan. 28. 18:55:02 9/10
Az Álomhotel - Bali epizódból 1 perces videó a magyar szinkronos változatból a 67. perc után kimaradt. Vajon miért? Csak?

Franziska és Dorothea von Siethoff párbeszéde egy padod ülve:

Dorothea: Apám nagyon szerette volna ezt a hotelt megtartani, de nem engedték meg neki.
Ez nagyon megviselte, és visszatért Európába. Az élete során hatalmas hotelbirodalmat épített ki magának.
De azt tudom, mindig is erről a helyről álmodott.

Franziska: Az apámnak is ez volt a mindene. Én pedig megígértem neki, hogy az ő elképzelése szerint visszük tovább a szállodát. De valójában itt soha nem voltam igazán boldog.
Ellentétben Mariával.
Annyira különbözőek voltunk! Csodaszép itt, de csak ez nem jelenthet mindent, úgy érzem.
Dorothea: Nem, ez valóban az nem lehet minden.
10/10
Széles Ágnes 2023 jan. 08. - 13:11:51 10/10
Ebben a 2005-ös Mexikói részben szerepel a még fiatal és karcsú Hans Sigl a későbbi Hegyi doktor.
10/10
surildi 2021 szept. 26. - 14:22:04 10/10
Örülök, hogy megint adják, szeretjük!!☆☆☆
ponca 2021 jan. 04. - 11:14:44
Miért nem adják első résztől az utolsóig???
Mire jó, hogy néhány részt ismételgetnek állandóan, amik már az ember könyökén jönnek ki???
10/10
surildi 2020 márc. 07. - 15:55:54 10/10
...es ismet lathatom! Hurra - es hetvegen ez a legjobb!! :) Koszi
10/10
surildi 2019 jún. 23. - 13:04:33 10/10
Ismet jo lenne nezni - hianyzik! ♡♡♡
10/10
surildi 2019 jan. 16. - 15:33:04 10/10
Meg mindig tetszik a gyonyoru helyszinek -szerelem-konfliktusok. Az ember feltoltodik, mikor nezi. Persze jo szineszgardaval.
korona777 2018 okt. 30. - 23:11:19
Az idősődő Georg Körner Bagan-ban várja fiatal menyasszonyát, Anna-t, akit nagy pompa közepette akar feleségül venni. Az esküvő készen áll, de Anna Yangon-ban reked. A fotós, Hendrik segítségét kéri, hogy vigye kocsival Bagan-ba. Az út során lassan érzelmi szálak kezdenek szövődni közöttük.
Georg, miközben menyasszonyára vár, megismerkedik Maria-val, a kissé esetlen, jó humorú, de üzleti ügyekben talpra esett asszonnyal. Apránként rájönnek, mennyire hasonlítanak egymásra. Maria felajánlja, hogy megszervezi Georg esküvőjét.
Markus Winter, a szállodatulajdonos, barátját, Frank-ot kéri meg, hogy segítsen megtervezni számára egy fontos épületet. Frank azonban teljesen kiégett és képtelen bármilyen tervet összehozni. Felesége utána jön, mert nagyon aggódik érte. Markus megismerteti Frank-ot egy buddhista szerzetessel és Frank úgy dönt, hogy egy időre kolostorba vonul, hogy ismét önmagára találjon.
korona777 2018 okt. 25. - 17:57:40
Markus Winter éppen szállodaláncának Sri Lanka-i tagját látogatja meg, amikor a nemesi származású, multimilliomos Gregor Pohlmann jelenik meg és kezdetét veszi a nagyvonalúskodás, bár tényleges kifizetések nélkül. Leon Groß feladta németországi üzleti karrierjét annak érdekében, hogy árvaházat létesítsen elefántok részére. Ő az, akit Markus kiszemelt, hogy segítsen egy gyászoló asszonynak rendbehozni az életét. Egy ügyetlen botanikust pedig kineveznek kertésszé.
8/10
fclariss 2018 aug. 18. - 15:51:59 8/10
Érdekes, hogy erről nem írt még senki véleményt, pedig ez a sorozat legalább annyira kellemes/könnyed kikapcsolódást nyújt, mint a "testvére" az ÁLOMHAJÓ. Persze, vannak gyengébb epizódok ebben is, mint, ahogy a másikban is, amikor érezhető, hogy alig talál témát az epizód írója, vagy, mikor nélkülözi a helyszíni sajátosságokat a történet.